Υπέροχα δωμάτια για φθηνές διακοπές στις Σποράδες

Στη Σκιάθο, τη Σκόπελο και την Αλόννησο βρήκαμε δίκλινα δωμάτια από 25€ για τον Αύγουστο.
Υπέροχα δωμάτια για φθηνές διακοπές στις Σποράδες
της Ηρώς Κουνάδη

Ονειρεύεστε διάφανα νερά, δάση που φτάνουν στο κύμα, ήσυχες απογευματινές βόλτες σε γραφικά χωριουδάκια και λουκούλλεια γεύματα με θαλασσινά πλάι στο κύμα; Για να σας βοηθήσουμε να κάνετε το όνειρο πραγματικότητα, εντοπίσαμε τα πιο οικονομικά δωμάτια στη Σκόπελο, τη Σκιάθο και την Αλόννησο.

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου. Δωρεάν wi-fi περιλαμβάνεται παντού.

Στη Σκόπελο…


- Τα κουκλίστικα στούντιο του Kastro Studios, στη Χώρα, έχουν μπαλκόνια που αγναντεύουν την θάλασσα, μέγεθος 35 τετραγωνικών, κουζινάκια για έξτρα οικονομία και τιμές που κυμαίνονται στα 30€ το δίκλινο. 

- Ο Ξενώνας Κυριακή προσφέρει λιτά αλλά ευρύχωρα (στα 20 τ.μ.) και πολύ περιποιημένα δωμάτια με μπαλκόνια, 100 μέτρα μακριά από το λιμάνι, στη σούπερ τιμή των 25€ το δίκλινο.

- Την ίδια τιμή (25€ το δίκλινο) εντοπίσαμε και στα όμορφα Διαμερίσματα Ναυτίλος, επίσης στη Χώρα της Σκοπέλου. Στις παροχές τους περιλαμβάνονται μικρή κουζίνα και μπαλκόνι που βλέπει στον κήπο.

- Αν, πάλι, προτιμάτε να μείνετε εκτός Χώρας, τα Διαμερίσματα Μπετσάνης στον Στάφυλο έχουν μπαλκόνια με θέα στη θάλασσα, καλά εξοπλισμένα κουζινάκια και δορυφορική τηλεόραση. Οι δε τιμές τους κυμαίνονται στα 30€ το δίκλινο.

Στη Σκιάθο…


- Τα διαμερίσματα Άσπα Βικτώρια είναι χρωματιστά και ευρύχωρα (στα 35 τετραγωνικά μέτρα), περιλαμβάνουν μπαλκόνι, κουζίνα και DVD player, και βρίσκονται στον Τρούλο, 4 χιλιόμετρα μακριά από παραλίες όπως οι Κουκουναριές και η Ασέληνος. Οι τιμές τους κυμαίνονται στα 56€ το δίκλινο.

- Τα Studios Δημήτρης βρίσκονται στην Πούντα, ένα χιλιόμετρο έξω από την πόλη της Σκιάθου, στην καρδιά ενός καταπράσινου κήπου, και περιλαμβάνουν κουζινάκι και μπαλκόνι στην τιμή των 46€ το δίκλινο.

- Προτιμάτε να μείνετε στην πόλη της Σκιάθου; Η Πανσιόν Angela είναι μια από τις πιο value for money επιλογές: τα φωτεινά της δωμάτια με τα μπαλκονάκια τους κυμαίνονται στα 58€ το δίκλινο.

Στην Αλόννησο…


- Η Έλλη, στο Πατητήρι, πολύ κοντά στο λιμάνι προσφέρει φωτεινά και ευρύχωρα δωμάτια με μπαλκόνια που βλέπουν στη θάλασσα, στην τιμή των 30€ το δίκλινο.

- Τα λιτά αλλά περιποιημένα δωμάτια του Νίκου απέχουν ελάχιστα μόνο βήματα από την παραλία Βότση, και περιλαμβάνουν μπαλκονάκια με θέα στη θάλασσα ή τον κήπο. Οι τιμές τους κυμαίνονται στα 35€ το δίκλινο.



- Η Πανσιόν Γαλάζιος Κόλπος στο Πατητήρι έχει μικρά αλλά κουκλίστικα δωμάτια με μπαλκονάκι και ψυγείο, στα 40€ το δίκλινο.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v