Βρήκαμε φτηνά δωμάτια στις Κυκλάδες!

Δωμάτια στην Πάρο, στην Ίο, στην Νάξο και στη Σαντορίνη με τιμές από 30€; Οι διακοπές συνεχίζονται και είναι άκρως οικονομικές.
Βρήκαμε φτηνά δωμάτια στις Κυκλάδες!
Το καλοκαίρι μπορεί να φτάνει στο τέλος του, όμως στις καρδιές μας συνεχίζεται τουλάχιστον μέχρι μέσα Σεπτέμβρη. Γι’ αυτό καταστρώνουμε σχέδια… νησιώτικα, βάζουμε πλώρη για Κυκλάδες και βρίσκουμε τα πιο φτηνά δωμάτια σε δημοφιλή νησιά.

Πάρος

Hotel Arkoulis
Τιμές: από 30€ για ένα δίκλινο

Στη γραφική Νάουσα, το Arkoulis προσφέρει δωρεάν ασύρματο δίκτυο, ενώ διαθέτει πισίνα με μπαρ, άνετα δωμάτια με κλιματισμό, ιδιωτική βεράντα με όμορφη θέα θάλασσα/πισίνα/Νάουσα και άκρως εξυπηρετικό προσωπικό.

High Mill Hotel
Τιμές: από 45€ για ένα δίκλινο με πρωινό

Από τη Νάουσα, πάμε Παροικιά και κλείνουμε δωμάτιο με όμορφη θέα στο High Mill, το οποίο διαθέτει κλιματιζόμενα δωμάτια με  τηλεόραση με δορυφορικά κανάλια και δωρεάν ασύρματο δίκτυο. Το ξενοδοχείο σερβίρει αμερικάνικο πρωινό, ενώ διαθέτει και εξωτερική πισίνα.

Siroco's Rooms And Studios
Τιμές: από 33€ για ένα δίκλινο

Σε ήσυχη περιοχή, σε κοντινή απόσταση από την Παροικιά τα δωμάτια του Σιρόκου έχουν βεράντα με θέα στην αυλή, είναι άνετα και καθαρά, ενώ το ξενοδοχείο διαθέτει και εξωτερική πισίνα όπως επίσης δωρεάν wi-fi.

Νάξος


Maria's Rooms & Studios
Τιμές: από 35€ για ένα δίκλινο

Βρίσκεται στην περιοχή του Μάραγκα, σε απόσταση μικρή από την παραλία, και προσφέρει καταλύματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων. Όλα τα στούντιο και τα δωμάτια του έχουν μπαλκόνι με θέα στο Αιγαίο, ενώ διαθέτει και κήπο.

Hotel Francesca
Τιμές: από 44€ για ένα στούντιο 4 ατόμων

Μια ανάσα από την διάσημη παραλία του Αγίου Προκόπιου η… Φραντζέσκα διαθέτει στούντιο και διαμερίσματα με κλιματισμό και μπαλκόνι με θέα στον κήπο, ενώ όλες οι μονάδες περιλαμβάνουν μικρή κουζίνα και είναι εξοπλισμένες με τηλεόραση, μπάνιο και στεγνωτήρα. Το χωρίο της Αγίας Άννας απέχει περί τα δέκα λεπτά με τα πόδια.

Σαντορίνη

Ξενοδοχείο Σμαράγδι
Τιμές: Από 44€ για ένα δίκλινο

Κοντά στην παραλία του Περίβολου, το Σμαράγδι διαθέτει ευρύχωρα και ηλιόλουστα στούντιο και διαμερίσματα με παραδοσιακό δάπεδο και διακόσμηση. Τα Φηρά, καθώς και το αεροδρόμιο απέχουν 10 χιλιόμετρα, ενώ το ξενοδοχείο διαθέτει και πισίνα.

Hotel Hellas
Τιμές: από 45€ για ένα δίκλινο

Μία ανάσα – ίσως και δύο – από την κεντρική πλατεία των Φηρών, το Hellas διαθέτει όμορφη εξωτερική πισίνα με βεράντα και κήπο. Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα και διαθέτουν μπαλκονάκι με όμορφη θέα, όπως επίσης και τηλεόραση.

Ίος


Rita's Rooms
Τιμές: από 30€ για ένα δίκλινο

Πολύ κοντά στη χώρα, με θέα το θέρετρο του Γιαλού, το μοντέρνο ξενοδοχείο βρίσκεται σε στρατηγική θέση για εξορμήσεις, προσφέρει πανοραμική θέα, άνετα δωμάτια με δωρεάν wi-fi και εξωτερική πισίνα με δωρεάν ξαπλώστρες, καθώς και μια παιδική σε περίπτωση που έχετε και τα πιτσιρίκια μαζί.

Παρθενών
Τιμές: από 40€ για ένα δίκλινο

Κοντά στην παραλία και με πανοραμική θέα στη Χώρα, το Παρθενών βρίσκεται στο κέντρο της Ίου σε ένα όμορφο νεοκλασικό με άνετα και κομψά δωμάτια, τα οποία διαθέτουν κλιματισμό και ιδιωτικό μπαλκονάκι, ψυγείο, τηλεόραση και στεγνωτήρα. Ο Μυλοπότας απέχει περί τα 2 χιλιόμετρα, ενώ μπορείτε να παρκάρετε δωρεάν σε χώρο στάθμευσης ο οποίος βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

Αμοργός


Πέλαγος
Τιμές: από 36€ για ένα δίκλινο

Στην Αιγιάλη της μυστηριακής Αμοργού, το Πέλαγος διαθέτει κλιματιζόμενα δωμάτια με δωρεάν ασύρματο δίκτυο και μπαλκόνια με θέα στο Αιγαίο. Απέχει δύο βήματα από το λιμάνι, ενώ τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση, ψυγείο και θυρίδες ασφαλείας. Η Χώρα απέχει περί τα 15 χιλιόμετρα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v