Βρήκαμε φτηνά δωμάτια για τον Αύγουστο!

Στην Πελοπόννησο και τις Κυκλάδες υπάρχουν ακόμα ωραιότατα δωμάτια κάτω από 40€ το δίκλινο για το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου. Σπεύσατε.
Βρήκαμε φτηνά δωμάτια για τον Αύγουστο!
της Ηρώς Κουνάδη

Αποκλείσατε την πιθανότητα των αυγουστιάτικων διακοπών, φοβούμενοι τις διπλές και τρίδιπλες τιμές της υψηλής σαιζόν; Βιαστήκατε. Δεν πειράζει, όμως, προλαβαίνετε μια χαρά να αλλάξετε γνώμη, και να κλείσετε ένα από τα οικονομικότατα δωμάτια που βρήκαμε για διακοπές –ή έστω, σαββατιάτικες βουτιές– της τελευταίας στιγμής.

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου. Αν έχετε άδεια/ μπορείτε να φύγετε καθημερινές, πιθανότατα θα τις βρείτε χαμηλότερες.

Anesi Rooms to Rent 
Αρχαία Ολυμπία, τηλ.: 2624 022644
Τιμή: 30€ το δίκλινο με κουζινάκι
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Μικρά αλλά περιποιημένα και πεντακάθαρα δωμάτια με μπαλκονάκι, σε σημείο ιδανικό για να εξερευνήσετε τις παραλίες της δυτικής ακτής της Πελοποννήσου, να βολτάρετε στις όχθες του Λάδωνα και το δάσος της Φολόης, να βουτήξετε στους καταρράκτες της Νέδας και να επισκεφθείτε την μαγεία που είναι η Αρχαία Ολυμπία.

Το Σέλας
Σελασία, Λακωνία, τηλ.: 27310 94267
Τιμή: 30€ το δίκλινο με κουζίνα και πρωινό
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Υπέροχα, μεγάλα (των 50 τ.μ.) ρουστίκ δωμάτια στην καρδιά ενός απέραντου ελαιώνα, 13 χιλιόμετρα έξω από την Σπάρτη. Ιδανικό για τους λάτρεις του βουνού και της οδήγησης, σε τέλειο σημείο για να εξερευνήσετε τις δροσερές βουνοπλαγιές και τα ποτάμια του Ταΰγετου.



Και οι θαλασσολάτρεις, όμως, δεν θα μείνουν παραπονεμένοι: 50 χιλιόμετρα απέχουν από εδώ οι απίθανες παραλίες της Μάνης.

Apollon Hotel
Άργος, τηλ.: 27510 61182
Τιμή: 35€ το δίκλινο
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Τα ευρύχωρα, φωτεινά και όμορφα δωμάτιά του συγκεντρώνουν την αγάπη του κόσμου στο Booking. Το δε Άργος αποτελεί ωραιότατη βάση για να βολτάρετε στο πάντα υπέροχο Ναύπλιο, να επισκεφθείτε τις Μυκήνες και την Επίδαυρο, και να βουτήξετε σε παραλίες όπως η μεγάλη αμμουδερή Καραθώνα και η μικρούλα αλλά υπέροχη Αρβανιτιά, με φόντο το κάστρο.

Ξενώνας Μανωλέας
Λιβάδι Αρκαδίας (κοντά στο Λεωνίδιο), τηλ.: 27570 61092
Τιμή: 35€ το τρίκλινο
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Λιτά αλλά περιποιημένα και ευρύχωρα δωμάτια, σε σημείο ιδανικό για να εξερευνήσετε οι θαλασσομάχοι τα δεντροσκέπαστα μονοπάτια του Πάρνωνα και οι θαλασσολάτρεις μια από τις ωραιότερες (και πιο μυστικές) παραλίες της Πελοποννήσου, το Φωκιανό.

Paradise Studios
Πίσω Λιβάδι, Πάρος, τηλ.: 2284 041378
Τιμή: 40€ το δίκλινο
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Όμορφα, φωτεινά και ευρύχωρα (των 20 τ.μ.) δωμάτια με κυκλαδίτικες πινελιές στη διακόσμηση, μπαλκονάκι και πρόσβαση σε κοινόχρηστη κουζίνα για έξτρα οικονομία.

Village Bay Studios
Καρδιανή, Τήνος, τηλ.: 2283 023383
Τιμή: 40€ το δίκλινο
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Πανέμορφα, χρωματιστά διαμερίσματα διακοσμημένα με vintage αντικείμενα, σε ένα από τα ομορφότερα χωριά της Τήνου.



Στις παροχές τους περιλαμβάνονται πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και μπαλκόνι.

Aegialis Studios & Rooms
Γαλησσάς, Σύρος, τηλ.: 22810 43822
Τιμή: 42€ το δίκλινο
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ





Αυθεντικά κυκλαδίτικα δωμάτια και στούντιο με γουστόζικη διακόσμηση και μπαλκονάκια με μπουκαμβίλιες που αγναντεύουν τον οικισμό προσφέρει αυτό το κοσμαγάπητο συγκρότημα, 8 χιλιόμετρα έξω από την Ερμούπολη.

Ξενώνας Dimakos
Δελφοί
Τιμή: 25€ το δίκλινο
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Σας προλαβαίνουμε, πριν αναρωτηθείτε «τι θα πάω να κάνω καλοκαιριάτικα στους Δελφούς;»: Ρομαντικές απογευματινές βόλτες και λουκούλεια γεύματα πλάι στο κύμα στο Γαλαξίδι, βουτιές στα νερά του Κορινθιακού και στα μικρά μυστικά νησάκια που λέγονται Τριζόνια, sightseeing στους Δελφούς και πεζοπορίες στις δροσερές βουνοπλαγιές του Παρνασσού. Η βάση σας, τα δωμάτια του Ξενώνα Dimakos είναι, εκτός από οικονομικότατα, ευρύχωρα (στα 25 τ.μ.) και περιποιημένα, με μπαλκονάκι που αγναντεύει τις καταπράσινες βουνοπλαγιές γύρω του.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v