Οικονομικά δωμάτια για τριήμερο της τελευταίας στιγμής

Οκτώ value for money επιλογές διαμονής στους ωραιότερους ελληνικούς προορισμούς αν αποφασίσατε να φύγετε για τριήμερο του Αγίου Πνεύματος την τελευταία στιγμή.
Οικονομικά δωμάτια για τριήμερο της τελευταίας στιγμής
Η πρόγνωση του καιρού κάνει λόγο για τα πρώτα σαρανατάρια της χρονιάς και την έλευση του καύσωνα. Κι όσοι από εμάς είχαμε αποφασίσει ότι δεν θα φύγουμε προς τη θάλασσα για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, αρχίζουμε να το ξανασκεφτόμαστε. Θα βρούμε κάτι οικονομικό στους δημοφιλείς παραθαλάσσιους προορισμούς την τελευταία στιγμή; Κι όμως, μπορούμε: Παρακάτω, συγκεντρώνουμε οκτώ προορισμούς, από τον Σαρωνικό ως το Πήλιο και από τις Κυκλάδες ως την δυτική Πελοπόννησο και την Ήπειρο, μαζί με ισάριθμες επιλογές διαμονής που έχουν ακόμα διαθέσιμα δίκλινα από 35 μέχρι το πολύ 59€ - αρκεί… να βιαστείτε.

Όαση, Χορευτό Πηλίου 

Στην ομορφότερη πλευρά του παραθαλάσσιου Πηλίου, αυτή των αιγαιοπελαγίτικων ακτών, τα δωμάτια της Όασης προσφέρουν άνετη διαμονή σε όμορφα διαμορφωμένους χώρους, λίγα μέτρα από την παραλία του Χορευτού. Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με μίνι κουζινάκι, wifi και μπαλκόνι με θέα, ενώ το κτίριο περιβάλλεται και από έναν ωραιότατο κήπο με πέργκολες, κληματαριές και δροσερό πλακόστρωτο. Η τιμή του δίκλινου για το τριήμερο είναι στα 45€ τη βραδιά.

Villa Rodanthos, Αίγινα 

Δύσκολα θα βρείτε διαθέσιμο κατάλυμα στην πόλη της Αίγινας αυτό το τριήμερο. Εμείς εντοπίσαμε, ωστόσο, αξιοπρεπή και άνετα δίκλινα δωμάτια στο γραφικό ψαροχώρι της Πέρδικας, λίγα χιλιόμετρα από το λιμάνι του νησιού, με κλιματισμό, μικρή κουζίνα και δωρεάν wifi, που στοιχίζει από 50€ τη βραδιά.

Ionion Hotel, Κυπαρισσία

Στις τιρκουάζ ακτές της Δυτικής Πελοποννήσου, τα δωμάτια του Ionion είναι κομψά διακοσμημένα, με θέα στη θάλασσα από τα μπαλκόνια τους, μοντέρνα έπιπλα και κλασική διακόσμηση και όλες τις απαραίτητες σύγχρονες ανέσεις. Βρίσκονται στην καρδιά της Κυπαρισσίας, για βόλτες από την παλιά πόλη ως το λιμανάκι με τα ψαροκάικα, αλλά σε απόσταση λίγων λεπτών οδήγησης βρίσκονται όμορφες παραλίες για βουτιές, όπως οι Σάνη, Καρτελάς και Σεργιάνι. Τα δίκλινα στοιχίζουν 40€ τη βραδιά.

Αιγαίο Rooms, Σύρος 

Στον Αζόλιμνο της Σύρου, ένα παραθαλάσσιο οικισμό μόλις τέσσερα χιλιόμετρα νότια της Ερμούπολης, το «Αιγαίο» προσφέρει απλά αλλά άνετα, παραδοσιακά δίκλινα με δωρεάν wifi, κλιματισμό και μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα από 27€ τη βραδιά. Στην περαντζάδα του Αζόλιμνου θα βρείτε άφθονα ταβερνάκια που φημίζονται για τα θαλασσινά τους.

Περιγιάλι, Ροβιές Ευβοίας 

Στο ήσυχο παραθαλάσσιο χωριουδάκι των Ροβιών στη βόρεια Εύβοια, μια ανάσα από τη Λίμνη, αλλά και τις ωραιότερες παραλίες του νησιού, τα διαμερίσματα Περιγιάλι προσφέρουν μεγάλους χώρους των 35 τετραγωνικών, εξοπλισμένους με κουζίνα, αίθριο, μπαλκόνι με θέα, κλιματισμό και δωρεάν wifi, ανάμεσα στην φύση της περιοχής σχεδόν πάνω στο κύμα. Οι τιμές ξεκινούν από 35€ το δίκλινο.

Ερωδιός, Μεσσηνία 

Αν δεν έχετε αντίρρηση να αποχωριστείτε τις ανέσεις ενός δωματίου για ένα τριήμερο και είστε φίλοι του camping, οι εγκαταστάσεις του Ερωδιού, στην κοντινή Μεσσηνία, θα σας ενθουσιάσουν: Εδώ, κοντά στην Γιάλοβα, θα βρείτε θέσεις για σκηνές ή έτοιμες σκηνές (7,50€ το άτομο ανά ημέρα για ενήλικες, 5€ η μικρή σκηνή και 4€ το αυτοκίνητο) και εστιατόριο, café bar, mini market και μουσικές βραδιές γεμάτες χορό. Υπάρχουν επίσης και bungalows, αν δεν θέλετε να στερηθείτε την άνεση του κρεβατιού – από 50€ τη βραδιά για το δίκλινο, αυτή την περίοδο.

Villa Rena, Άνδρος 

Η Άνδρος είναι από τις κοντινότερες Κυκλάδες, και το Μπατσί ο πιο τουριστικός μεν, οικονομικός δε οικισμός για να βρείτε δωμάτιο έστω και την τελευταία στιγμή. Η Βίλα Ρένα έχει θέα στον κόλπο του Μπατσίου, διαθέτει πισίνα με μπαρ, περιβάλλεται από καταπράσινους κήπους και τα δωμάτια προσφέρουν μικρή κουζίνα, δωρεάν wifi και απλή αλλά προσεγμένη επίπλωση και διακόσμηση. Οι τιμές για το δίκλινο κυμαίνονται 59€ ανά βραδιά για το τριήμερο.

Καλαμίτσι Apartments, Πρέβεζα

Ποιος είπε ότι δεν έχει και η Ήπειρος τα δικά της θαλασσινά μυστικά; Η Πρέβεζα, στη σκιά τριών κάστρων, με ένα όμορφο ιστορικό κέντρο γεμάτο κτίρια με ηπειρωτικές, οθωμανικές και βενετσιάνικες πινελιές, μια προκυμαία για βόλτες και αρκετές παραλίες κοντά της, προσφέρεται για τριήμερο, και τα διαμερίσματα Καλαμίτσι, λίγα μέτρα από την ομώνυμη αμμουδιά, ενδείκνυνται για άνετη διαμονή κοντά στην παραλία. Διαθέτει κήπους, πισίνα, δωμάτια με κλιματισμό και wifi, κλασική επίπλωση και ανέσεις τριών αστέρων, έναντι 55€ για το δίκλινο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v