Ελαιώνας Βεργόπουλου: Κερδίστε μοναδική διαμονή για 2

Δύο ονειρεμένες διανυκτερεύσεις δύο ατόμων στην πηλιορείτικη εξοχή το Σαββατοκύριακο του Αγίου Βαλεντίνου κερδίζει ένας τυχερός αναγνώστης.
Ελαιώνας Βεργόπουλου: Κερδίστε μοναδική διαμονή για 2
 Ο αναγνώστης που κερδίζει δύο μοναδικές διανυκτερεύσεις για δύο άτομα στον παραμυθένιο Ελαιώνα Βεργόπουλου, στο Πήλιο, την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014 είναι ο Πέτρος Τσιόρας. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας! 

Σε μια κατάφυτη πλαγιά της Νταμούχαρης, στο Πήλιο, που αγναντεύει από ψηλά τη θάλασσα, ο παλιός ελαιώνας του παππού Βεργόπουλου μετατράπηκε σε μια από τις καλύτερες προτάσεις διαμονής στην περιοχή. Πέντε πέτρινες κατοικίες στεγάζουν μοναδικά διακοσμημένα δωμάτια και διαμερίσματα, που έχουν εξοπλιστεί με όλες τις απαραίτητες παροχές που χρειάζεστε και διακοσμηθεί με στοιχεία της γαλλικής εξοχής, υπέροχα πατιναρισμένα έπιπλα και πολυτελή υφάσματα.

Σημειώστε, επίσης, ότι για όλο τον Φεβρουάριο του 2014, ισχύει έκπτωση 30%, η οποία διαμορφώνει τις τιμές ως εξής: η δίκλινη σουίτα στα 56€ (από 80€), η τρίκλινη σουίτα στα 70€ (από 100€), και η τετράκλινη μεζονέτα στα 98€ (από 140€). Για περισσότερες προσφορές, και πολλές ακόμα εκπλήξεις, κάντε like στη σελίδα του Ελαιώνα Βεργόπουλου στο Facebook.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v