Ελαιώνας Βεργόπουλου: Διακοπές στο πηλιορείτικο λημέρι του παππού

Ένα νεόδμητο συγκρότημα αρχοντικών κατοικιών, στον ελαιώνα του παππού Βεργόπουλου στη Νταμούχαρη Πηλίου, υπόσχεται φιλόξενη διαμονή στην φύση, με άκρως προσεγμένες παροχές και τιμές που ανταποκρίνονται στους καιρούς.
Ελαιώνας Βεργόπουλου: Διακοπές στο πηλιορείτικο λημέρι του παππού
Κερδίστε διαμονή δύο διανυκτερεύσεων στον Ελαιώνα Βεργόπουλου, στις 10 και 11 Δεκεμβρίου. Δείτε το αφιέρωμα του μεγάλου διαγωνισμού γένους... θηλυκού, για περισσότερες λεπτομέρειες.

Στη μυθική χώρα των Κενταύρων, εκεί που το βουνό συνδυάζεται με μοναδικό τρόπο με την θάλασσα και το πράσινο μπλέκεται σε μαγευτικούς χρωματισμούς με το μπλε, βρίσκεται ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς της Ελλάδας για κάθε εποχή του χρόνου. Το Πήλιο, σε ιδανική «εκδρομική» απόσταση τόσο από την Αθήνα όσο και από την Θεσσαλονίκη, διαθέτει εικοσιτέσσερα κεφαλοχώρια, που έχουν όλα κάτι ξεχωριστό να προσφέρουν στον επισκέπτη.

Από αυτά εμείς επιλέξαμε την Νταμούχαρη, καθώς εδώ και λίγο καιρό έχει να καμαρώνει για ένα νεόδμητο συγκρότημα με πολυτελείς αρχοντικούς ξενώνες, στην άκρη της παραλίας Παππά Νερό και «πνιγμένες» στο πράσινο. Εκεί που κάποτε βρισκόταν ο παλιός ελαιώνας του παππού Γ. Βεργόπουλου, σήμερα, ο εγγονός και η σύζυγός του, γεωπόνοι και οι δύο με αγάπη και γνώσεις για την φύση, δημιούργησαν πέντε υπέροχες κατοικίες, πηλιορείτικης αρχιτεκτονικής, που απευθύνονται στις ανάγκες κάθε επισκέπτη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ελαιώνας Βεργόπουλου αποτελείται από: Ένα διόροφο σπίτι τεσσάρων ατόμων με δύο κρεβατοκάμαρες με δικό του μπάνιο, δύο σαλόνια, τζάκι και κουζίνα, μεζονέτες με σοφίτα, επίσης για τέσσερα άτομα, διαμερίσματα με σαλόνι και κουζίνα για δύο έως τέσσερα άτομα και μεγάλα studios δύο ατόμων, με ενιαίους χώρους. Αξίζει εδώ να αναφερθεί ότι οι κουζίνες είναι πλήρως εξοπλισμένες, ενώ η διακόσμηση των δωματίων περιλαμβάνει στοιχεία της γαλλικής εξοχής, με υπέροχα πατιναρισμένα έπιπλα και πολυτελή υφάσματα. Τα δε κρεβάτια, μαξιλάρια και κλινοσκεπάσματα είναι της εταιρίας Coco-mat. Τέλος, όλα τα δωμάτια διαθέτουν ασύρματη σύνδεση internet.

Συνδυάζοντας, λοιπόν, την μαγευτική ομορφιά του Πηλίου, με τα γραφικά μονοπάτια και την θέα που κόβει την ανάσα, με την ζεστασιά και καλαισθησία του ξενώνα Βεργόπουλου, έχετε εξασφαλίσει τις ιδανικές προϋποθέσεις για αξέχαστες, χαλαρωτικές διακοπές.

Οι τιμές στον Ελαιώνα Βεργόπουλου αυτή την εποχή ξεκινούν από 60 ευρώ την βραδιά για το απλό studio δύο ατόμων και φτάνουν τα 190 ευρώ για το διώροφο αυτόνομο σπίτι τεσσάρων ατόμων. Στις τιμές αυτές περιλαμβάνεται παροχή προϊόντων για πρωινό (π.χ. καφές, κέικ, χυμός), τα οποία βρίσκονται στην κουζίνα του δωματίου. Επιπλέον, εφόσον το ζητήσετε, παρέχεται μωρουδιακό κρεβατάκι, παντόφλες, πιστολάκι κ.λ.π.

Ελαιώνας Βεργόπουλου: Νταμούχαρη Πηλίου, τηλ. 24260 31016, 6951 095503.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v