Διακοπές πολυτελείας: Τι και που συμφέρει να κλείσετε

Σαντορίνη, Μύκονο, Πάρο, Κρήτη. Σαρώνουμε τα «αστεράτα» ξενοδοχεία και βρίσκουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές για αυτό το καλοκαίρι.
Διακοπές πολυτελείας: Τι και που συμφέρει να κλείσετε
του Νικόλα Γεωργιακώδη

Μπορεί ο μέσος όρος των τουριστικών καταλυμάτων να έχει μειώσει αισθητά τις τιμές του σε σχέση με τα προηγούμενα καλοκαίρια, όμως οι «αστεράτες» επιλογές δεν φαίνεται να έχουν και τόση διάθεση να κάνουν σκόντο στις τιμές τους.

H high class διαμονή ανέκαθεν κόστιζε και συνεχίζει να κοστίζει. Αν κάτι έχει αλλάξει, είναι ότι αρκετά πολυτελή καταλύματα ή αλυσίδες πολυτελών ξενοδοχείων, προσφέρουν είτε ορισμένα (κάπως πιο) οικονομικά πακέτα για συγκεκριμένες ημερομηνίες, είτε επιβραβεύουν τους early bookers με εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι και 50%.

Σε κάθε περίπτωση, ύστερα από σχετική έρευνα, διαπιστώσαμε ότι οι τιμές που δίδονται από το τηλέφωνο διαφέρουν αρκετά από αυτές που μπορείτε να εξασφαλίσετε κλείνοντας μέσω κάποιου «συγκεντρωτικού» site, όπως για παράδειγμα το booking.gr.

Παρακάτω ακολουθεί μια σύντομη λίστα με ξενοδοχεία σε high class προορισμούς (Μύκονος, Σαντορίνη, Πάρος, Κρήτη κτλ.) τα οποία διαθέτουν αρκετά ελκυστικές τιμές δεδομένων των παροχών που προσφέρουν στους πελάτες τους.
Όσοι πιστοί… κλείστε εγκαίρως. 

Porto Mykonos

Το αυτοκρατορικό τετράστερο ξενοδοχείο στο λιμάνι της Μυκόνου, προσφέρει μέχρι και 50% έκπτωση στις κρατήσεις για όλα του τα δωμάτια μέχρι τις 7 Ιουλίου. Ενδεικτικά λοιπόν, για ένα superior δίκλινο με θέα θάλασσα θα πληρώσετε 269€ ανά διανυκτέρευση από 400€ συμπεριλαμβανομένου πρωινού για τον μήνα Αύγουστο. 

Grecotel Resorts

Η αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων σε όλη την Ελλάδα ρίχνει τις τιμές τις στα all inclusive πακέτα διακοπών για οικογένειες, ενώ για τα παιδιά έως 14 ετών η διαμονή είναι δωρεάν. Συγκεκριμένα, στο Club Marine Palace στη Κρήτη, η διανυκτέρευση για κρατήσεις μέχρι τις 18 Ιουλίου και για το διάστημα από 1 έως 14 Σεπτεμβρίου ανέρχεται στα 93€ ανά άτομο/ανά διανυκτέρευση σε bungalow με θέα την θάλασσα, και στο Rhodos Royal 84€ ανά διανυκτέρευση, ανά άτομο για κρατήσεις την περίοδο 5 έως 18 Ιουλίου και 25 Αυγούστου έως 7 Σεπτεμβρίου. Επίσης, σε όλα τα ξενοδοχεία της αλυσίδας αν κλείσετε για επτά μέρες πληρώνετε τις έξι, ενώ αν μείνετε δέκα νύχτες πληρώνετε τις οκτώ.

Atrium hotel

Το πολυτελές ξενοδοχείο της Σκιάθου, προσφέρει πακέτο τριών διανυκτερεύσεων για την περίοδο 22 με 25 Ιουλίου στην τιμή των 560€. Το πακέτο περιλαμβάνει διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό και δείπνο σε μπουφέ, καλωσόρισμα με φρούτα και κρασί στο δωμάτιο και δωρεάν χρήση της σάουνας.

Olympia Golden Beach

Σε μια από τις αγαπημένες μας γωνιές της Πελοποννήσου, την… δυτική ακτή το Olympia Golden Beach Resort & Spa συνεχίζει να προσφέρει ελκυστικά πακέτα πολυτελούς διαμονής. Συγκεκριμένα βρήκαμε για το διάστημα 18 Ιουλίου με 23 Ιουλίου (πέντε διανυκτερεύσεις) δίκλινο δωμάτιο με 170€ ανά ημέρα με ημιδιατροφή και 200€ με full board, ενώ η τιμή για διαμονή σε bungalow με πισίνα ανέρχεται στα 1030€ για πέντε διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή. Επίσης, από τις 2 Σεπτεμβρίου και έπειτα το κόστος για έξι διανυκτερεύσεις ανέρχεται στα 190€ με ημιδιατροφή και 218€ full board ανά ημέρα.

Naxos Island

Στο πεντάστερο ξενοδοχείο – μικρογραφία της πόλης της Νάξου, δίπλα στην πανέμορφη παραλία του Άγιου Προκόπιου (μία από τις κορυφαίες της Ελλάδας όπως την ψηφίσατε εσείς), η διαμονή για την περίοδο από τις 15 μέχρι τις 30 Ιουλίου σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό κοστίζει 190€ ανά διανυκτέρευση, έναντι της αρχικής τιμής των 250€. 

Candia Park 

Στα τετράστερα καταλύματα του Candia Park στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, για το διάστημα 20 Ιουλίου μέχρι 15 Αυγούστου, η σουίτα δύο ατόμων με θέα στον κήπο ανέρχεται στα 235€ ανά διανυκτέρευση με πρωινό, ενώ με θέα στην θάλασσα στα 339€ ανά διανυκτέρευση με πρωινό. 

Βlue Palace, a Luxury Collection Resort & Spa

Για τους Έλληνες πελάτες, το πολυτελές ξενοδοχείο στην Ελούντα ρίχνει την τιμή για την δίκλινη σουίτα με θέα στην θάλασσα από 355€ στα 319€ με πρωινό για κρατήσεις μέχρι τις 27 Ιουλίου, ενώ για το διάστημα 28 Ιουλίου μέχρι 25 Αυγούστου η τιμή ανέρχεται στα 354€ ανά διανυκτέρευση. Από τις 26 Αυγούστου η τιμή «επιστρέφει» στα 319€ ανά διανυκτέρευση.

Kallisti Thera Hotel

Σε απόσταση αναπνοής από την Καλντέρα, στο κέντρο των Φηρών, το τετράστερο ξενοδοχείο της «Καλλίστης» μπορεί να αποτελεί απαγορευμένο καρπό για την high season, όμως εμείς βρήκαμε μια αρκετά ικανοποιητική τιμή (163€ με πρωινό) για το διάστημα 19 με 23 Αυγούστου για διαμονή σε superior δίκλινο δωμάτιο.

Porto Paros Villas

Με πανοραμική θέα στον κόλπο της Νάουσσας, το Porto Paros Villas διαθέτει αρκετά οικονομικές επιλογές διαμονής μέχρι τις 27 Ιουλίου και από τις 22 Αυγούστου και μετά. Συγκεκριμένα βρήκαμε δίκλινο με πρωινό στα 90€ ανά διανυκτέρευση και σουίτα δύο ατόμων με 150€ ανά διανυκτέρευση συμπεριλαμβανομένου πρωινού.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v