Antzi Studios: Low budget «νιρβάνα» στην Αίγινα

Άνεση στα πετρόχτιστα studios, δροσερές βουτιές στην πισίνα, φρέσκο ψάρι στην Πέρδικα και αιγινίτικες βόλτες. Ή αλλιώς διακοπές στα Antzi Studios από 40€.
Antzi Studios: Low budget «νιρβάνα» στην Αίγινα
Ιούνιος σημαίνει «εγκαίνια» του καλοκαιριού με σύντομες αποδράσεις και σαββατοκύριακα σε κοντινούς προορισμούς. Και ένας από τους πλέον κλασικός προορισμός για τους περισσότερους εξ Αθηνών εκδρομείς είναι η Αίγινα.

Εκεί, στο πιο «γήινο» αλλά αρχοντικό νησί του Αργοσαρωνικού, και μάλιστα στην πιο γραφική γωνιά του, βρίσκεται το Antzi Studios. Πρόκειται για τέσσερα κτίρια – τα τρία εξ αυτών νεόδμητα και πετρόχτιστα- που περιβάλλουν έναν μεγάλο κήπο με πισίνα, και βρίσκονται στο ήσυχο, πανέμορφο ψαροχώρι της Πέρδικας, λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο από την πόλη της Αίγινας και έτη φωτός μακριά από την φασαρία και το άγχος.

Διαμονή στο Antzi Studios
Το ξενοδοχείο αποτελεί μια χαλαρωτική, οικογενειακά διοικούμενη όαση με μοντέρνα αισθητική και ανέσεις όπως χαλαρωτικές περιποιήσεις μασάζ, βεράντα με ξαπλώστρες και ομπρέλες, μπαρ δίπλα στην μεγάλη πισίνα, καθώς και γεύσεις από την ψαροταβέρνα των ιδιοκτητών, που μπορούν να σερβιριστούν και εντός του ξενοδοχείου.

Τα δωμάτια των ισογείων ενδείκνυνται για οικογένειες, καθώς μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και πέντε άτομα, ενώ στους πάνω ορόφους βρίσκονται τα ιδιαίτερα άνετα δίκλινα δωμάτια και οι ευρύχωρες σουίτες. Ιδιαίτερα μοντέρνα αισθητική, φωτεινά χρώματα και μίνιμαλ διακοσμητικά στοιχεία χαρακτηρίζουν τα δωμάτια, ενώ αρκετά από αυτά περιλαμβάνουν καθιστικό με καναπέ. Όλα διαθέτουν χαριτωμένα μπαλκονάκια με επίπλωση για άνετο ραχάτι με θέα στον κήπο, την πισίνα ή το χωριό για τα standard studios ή στην θάλασσα και το βουνό στα deluxe studios.

Στις ανέσεις περιλαμβάνονται επίσης δωρεάν wi-fi σε όλους τους χώρους, κλιματισμός, μικρή κουζίνα σε κάθε δωμάτιο, κουζινικά σκέυη, δωρεάν προϊόντα περιποίησης και φυσικά απεριόριστο… άραγμα στην πισίνα με δροσερούς χυμούς ή σνακ από το pool bar. Στο pool bar σερβίρεται επίσης και το πρωινό του ξενοδοχείου, που περιλαμβάνει σπιτικά εδέσματα. Σημειώστε πως για τα παιδιά υπάρχει ξεχωριστή πισίνα για ασφαλές… πλατσούρισμα.

Από την Πέρδικα στην Αίγινα
Το γραφικό ψαροχώρι της Πέρδικας προσφέρεται για ήσυχες βόλτες στην παραλιακή περαντζάδα και τα λευκά σοκάκια, καθώς και ουζοκατάνυξη με φρέσκους ψαρομεζέδες μπροστά στα ψαροκάικα, στα ταβερνάκια που παρατάσσουν τα τραπεζάκια τους στον υπερυψωμένο παραθαλάσσιο πεζόδρομο. Δοκιμάστε φρέσκο ψαράκι στις ψαροταβέρνες του Αντώνη ή του Νώντα, που θα σας προσέξει ιδιαίτερα, καθώς τυγχάνει να είναι ο ιδιοκτήτης του Antzi Studios. Από το λιμανάκι της Πέρδικας, υπάρχει καραβάκι που μπορεί να σας μεταφέρει στο απέναντι μικρό ακατοίκητο νησάκι της Μονής, έναν παρθένο «παράδεισο» που διαθέτει τα πιο κρυστάλλινα καθαρά νερά της περιοχής.

Λιγότερο από δέκα χιλιόμετρα μακριά, η πόλη της Αίγινας προσφέρεται για περιπάτους στον παραλιακό της δρόμο, περιπλανήσεις στα σοκάκια της και νόστιμες γεύσεις σε διευθύνσεις που μπορείτε να βρείτε σε παλαιότερο αφιέρωμα του in2life για το νησί. Μην ξεχάσετε επίσης να επισκεφθείτε τον Ναό της Αφαίας, έναν από τους πιο καλοδιατηρημένους ναούς της αρχαιότητας που μαζί με τον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο και τον Παρθενώνα σχηματίζουν αυτό που οι αρχαίοι Αθηναίοι αποκαλούσαν «ιερό τρίγωνο». 

Antzi Studios, Πέρδικα Αίγινας, τηλ: 2297 061233, ενδεικτική τιμή standard δίκλινου studio: 40€ ανά διανυκτέρευση 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v