Ξενώνας Νεφέλες: Ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ανάμεσα στην κοσμοπολίτικη Αράχωβα και την μυσταγωγία των Δελφών, ο ξενώνας «Νεφέλες» μας προσκαλεί για χαλαρωτικές αποδράσεις και ζεστή φιλοξενία στις όμορφες σοφίτες του, που κοιτάζουν «κατάματα» την μαγευτική κοιλάδα του Πλειστού.
Ξενώνας Νεφέλες: Ταξίδι στο κέντρο της Γης
Στα αρχαϊκά χρόνια οι Δελφοί θεωρούνταν ήδη «ομφαλός» της Γης και η κοιλάδα του Πλειστού ήταν η σύνδεση τους με τον υπόλοιπο κόσμο. Στην όχθη αυτής της εντυπωσιακής κοιλάδας, λιγότερο από ενάμισι χιλιόμετρο από το κέντρο της κοσμοπολίτισσας νύφης του Παρνασσού, της Αράχωβας, και οκτώ χιλιόμετρα από τον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών, θα βρείτε τον ξενώνα Νεφέλες.

Το «Νεφέλες» φιλοδοξεί να σας κάνει να νιώσετε πως έχετε έναν δικό σας όμορφο χώρο στην εξοχή, με εκπληκτική θέα που καθηλώνει, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. Η οικογενειακή ατμόσφαιρα που έχουν δημιουργήσει οι ιδιοκτήτες Λένα και Παναγιώτης θα σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας.

Ο ξενώνας διαθέτει δέκα δωμάτια, εκ των οποίων τα πέντε είναι δίκλινα, τρία τετράκλινα και δύο σοφίτες με τζάκι. Όλα τα δωμάτια έχουν αυτόνομα μπαλκόνια για ν’ απολαμβάνετε την απεριόριστη θέα προς την κοιλάδα, εκτός από τις δύο σοφίτες που διαθέτουν μεγάλα παράθυρα για να μετράτε τα άστρα, αγκαλιά με το άλλο σας μισό.

Το ιδιαίτερο χρώμα και οι έντεχνα διακοσμημένοι χώροι, με έργα από την προσωπική συλλογή του συγγραφέα – ποιητή Ανδρέα Σ. Τσούρα, δίνουν στο κάθε δωμάτιο την δική του προσωπικότητα και ύφος, προσφέροντας στους φιλοξενούμενους κάθε φορά και μία διαφορετική ευχάριστη έκπληξη.

Το «Νεφέλες» σάς εγγυάται ξέγνοιαστες αποδράσεις από την καθημερινή ρουτίνα συνδυάζοντας την ηρεμία της εξοχής με την διασκέδαση στην πολύβοη Αράχωβα. Tip: Σημειώστε ότι το πλούσιο πρωινό σερβίρεται “μέχρι ό,τι ώρα ξυπνήσετε” και περιλαμβάνει σπιτικές αλμυρές και γλυκές λιχουδιές από τα χεράκια της κ. Λένας.

Εξερευνώντας την περιοχή

Το κέντρο της Αράχωβας, ελάχιστα λεπτά οδήγησης από τον ξενώνα, ενδείκνυται για κοσμοπολίτικες βόλτες, συνδυάζοντας εξαιρετική κουζίνα με ειδυλλιακά τοπία και «hot» νυχτερινή ζωή. Επιπλέον, σταμάτησε εδώ και καιρό να σημαίνει αυτόματα, «πανάκριβος προορισμός». Δείτε εδώ πώς θα εκμεταλλευτείτε τις low budget διευθύνσεις που συγκεντρώσαμε για εσάς.

Στις ρίζες του δυτικού Παρνασσού θα μυηθείτε επίσης και στα μυστικά του «ομφαλού της Γης», του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών και της γύρω περιοχής - δείτε tips για να γνωρίσετε την περιοχή σε παλαιότερο δημοσίευμα του in2life

Ξενώνας Νεφέλες
Τιμή Δίκλινου δωματίου:
50 – 75 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται πλούσιο σπιτικό πρωινό)

Πληροφορίες:
τηλ. 2267032777, 6979357070
www.nefeles.com  
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v