Τέλος καλοκαιριού: Σούπερ διαμονή με λιγότερα από 50 ευρώ

Κυκλάδες, Σποράδες, Ιόνιο ή ηπειρωτική Ελλάδα; Επιλέξαμε δέκα αγαπημένους θερινούς προορισμούς και βρήκαμε εξαιρετικά καταλύματα που μετά τις 20 Αυγούστου προσφέρουν ακόμα πιο οικονομική διαμονή. Ποιος είπε ότι το καλοκαίρι τελειώνει;
Τέλος καλοκαιριού: Σούπερ διαμονή με λιγότερα από 50 ευρώ
της Έλενας Μπούλια

Αύγουστος στην Σαντορίνη με 45 ευρώ ανά βραδιά; Δωμάτιο με πισίνα και πρωινό στην Ζάκυνθο, επίσης με 45 ευρώ; Επιβεβαιώνουμε για ακόμα μία χρονιά την θεωρία ότι οι διακοπές μετά τις 20 Αυγούστου κοστίζουν λιγότερα και απολαμβάνουμε τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού σε αξιοπρεπέστατα καταλύματα σε δέκα αγαπημένους προορισμούς.

Σαντορίνη, Villa Manos 
Σε κοντινή απόσταση από τα Φηρά, στον κεντρικό δρόμου του Καρτεράδου, το Villa Manos είναι ένα νεόκτιστο, οικογενειακό συγκρότημα αποτελούμενο από 25 δωμάτια, 10 εκ των οποίων με εξοπλισμένη κουζινούλα. Στις εγκαταστάσεις του θα βρείτε μία μεγάλη πισίνα, ενώ τα περισσότερα δωμάτια έχουν θέα στην θάλασσα.
Το κόστος διαμονής για ένα δίκλινο μετά τις 20 Αυγούστου είναι 45 ευρώ –χωρίς πρωινό. Κάντε την κράτησή σας online από εδώ.

Νάξος, Studios Alsos
Τα Studios Alsos βρίσκονται στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου, μόλις λίγα βήματα από την Χώρα της Νάξου, αλλά και σε πολύ κοντινή απόσταση από την παραλία του Αγίου Γεωργίου. Είναι λιτά και περιποιημένα, διαθέτουν κλιματισμό, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και βεράντα. Επίσης, προσφέρεται δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι ή το αεροδρόμιο.
Το κόστος διαμονής για ένα δίκλινο μετά τις 20 Αυγούστου είναι 35 ευρώ –χωρίς πρωινό. Κάντε την κράτησή σας online από εδώ.

Πάρος, Alexandra’s Rooms
Πάνω ακριβώς από την αμμουδερή παραλία Λιβάδια, στην Παροικιά, το Alexandra’s Rooms προσφέρει ήσυχη διαμονή με εκπληκτική θέα στο Αιγαίο και τον κόλπο της Παροικιάς. Τα δωμάτιά του είναι φιλόξενα και καθαρά, διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι, ψυγείο και τηλεόραση, ενώ σε αυτά μπορείτε να ετοιμάσετε το πρωινό σας.
Το κόστος διαμονής για ένα δίκλινο μετά τις 20 Αυγούστου είναι 40 ευρώ –χωρίς πρωινό. Κάντε την κράτησή σας online από εδώ.
 
Σκιάθος, Fengeros Village
Ένας μικρός ξενοδοχειακός οικισμός, χτισμένος σε έναν ελαιώνα, και μόλις 300 μέτρα από την παραλία της Μεγάλης Άμμου, μας περιμένει στην Σκιάθο, προσφέροντας στούντιος και μεζονέτες με εξοπλισμένη κουζίνα. Στις εγκαταστάσεις του θα βρείτε μία μεγάλη πισίνα καθώς και pool bar, διατίθεται δωρεάν wi-fi, ενώ όλα τα δωμάτια προσφέρουν θέα στην θάλασσα.
Το κόστος διαμονής για ένα δίκλινο μετά τις 20 Αυγούστου είναι 45 ευρώ –χωρίς πρωινό.
Κάντε την κράτησή σας online από εδώ.
 
Κεφαλονιά, Alkestis Studios
Σε μία ήσυχη γειτονιά, στο κέντρο του Ληξουρίου, τα Alkestis Studios είναι διακοσμημένα με φινέτσα, ενώ προσφέρουν κλιματισμό, τηλεόραση και εξοπλισμένη κουζίνα. Βρίσκονται δίπλα στην αγορά του Ληξουρίου, καθώς και στην πιάτσα ταξί και λεωφορείων, και απέχουν περί τα 4 χιλιόμετρα από την πανέμορφη παραλία Ξι.
Το κόστος διαμονής για ένα δίκλινο μετά τις 20 Αυγούστου είναι 45 ευρώ –χωρίς πρωινό.
Κάντε την κράτησή σας online από εδώ.
 
Ζάκυνθος, Hotel Palmyra
Τοποθετημένο κοντά στο κέντρο του Αργασίου, και μόλις 100μ. από την παραλία, το υπέροχο Hotel Palmyra προσφέρει πισίνα με ηλιόλουστη βεράντα και εστιατόριο με ελληνική και διεθνή κουζίνα. Τα κομψά δωμάτιά του είναι εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση, μίνι ψυγείο και στεγνωτήρα μαλλιών, ενώ έχουν θέα στην πισίνα ή στον κήπο.
Το κόστος διαμονής για ένα δίκλινο μετά τις 20 Αυγούστου είναι 45 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου πρωινού.
Κάντε την κράτησή σας online από εδώ.
 
Μονεμβασιά, Angela’s House Hotel
Λίγο έξω από την μεσαιωνική καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς, μόλις 60 μέτρα από την θάλασσα, το Angela’s House Hotel προσφέρει όμορφα και επαρκώς εξοπλισμένα δωμάτια, με θέα στον βράχο της Μονεμβασιάς. Κάποια από αυτά, μάλιστα, διαθέτουν κουζίνα, τζάκι και μπανιέρα-υδρομασάζ. Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου υπάρχει μπαρ, ενώ σερβίρεται και σπιτικό πρωινό.
Το κόστος διαμονής για ένα δίκλινο μετά τις 20 Αυγούστου είναι 40 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου πρωινού.
Κάντε την κράτησή σας online από εδώ.

Μεθώνη, Castello Methoni
Κτισμένο εντός του οικισμού της Μεθώνης, βρίσκεται απέναντι από το φημισμένο κάστρο της και απέχει μόλις 100 μέτρα από την παραλία. Αποτελείται από 13 δωμάτια, εξοπλισμένα με κλιματισμό και ψυγείο, τα οποία διαθέτουν θέα στο κάστρο και τον οικισμό. Στις εγκαταστάσεις του θα βρείτε έναν καταπράσινο κήπο και ένα φιλόξενο σαλόνι στο οποίο σερβίρεται πρωινό.
Το κόστος διαμονής για ένα δίκλινο μετά τις 20 Αυγούστου είναι 40 ευρώ –χωρίς πρωινό.
Κάντε την κράτησή σας online από εδώ.
 
Κάρυστος,
Galaxy Hotel
Τοποθετημένο στην παραλία της Καρύστου, το Galaxy Hotel έχει θέα στο παλιό λιμάνι, ενώ πολύ κοντά βρίσκονται αξιοθέατα όπως το Ενετικό Κάστρο Μπούρτζι και το Δημαρχείο του 19ου αιώνα. Τα δωμάτιά του διαθέτουν τηλεόραση, ψυγείο και ιδιωτικό μπάνιο, ενώ στο λόμπι του ξενοδοχείου υπάρχει μπαρ όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τον καφέ ή το ποτό τους.
Το κόστος διαμονής για ένα δίκλινο μετά τις 20 Αυγούστου είναι 40 ευρώ –χωρίς πρωινό.
Κάντε την κράτησή σας online από εδώ.

Πήλιο, Papa Nero Studios & Apartments
Τα δωμάτια Papa Nero, που περιβάλλονται από καταπράσινους ελαιώνες, απέχουν μόλις μερικά βήματα από την ομώνυμη παραλία Παπα-Νερό, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη. Όλα είναι άνετα και ευάερα, διαθέτουν τον βασικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει μικρή κουζίνα και ψυγείο, ενώ προσφέρουν υπέροχη θέα στην θάλασσα. Η κοντινότερη ταβέρνα βρίσκεται δίπλα στο ξενοδοχειακό συγκρότημα, ενώ η πολυσύχναστη περιοχή του Αγίου Ιωάννη απέχει περί τα 400 μέτρα.
Το κόστος διαμονής για ένα στούντιο που μπορεί να φιλοξενήσει έως 3 άτομα, μετά τις 20 Αυγούστου, είναι 45 ευρώ –χωρίς πρωινό.
Κάντε την κράτησή σας online από εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v