Γαμήλιο ταξίδι στα ξενοδοχεία των ονείρων σας: Γίνεται

Τροπικές παραλίες, κοκτέιλ υπό την σκιά γιγαντιαίων φοινικόδεντρων, prive στιγμές με το έτερον ήμισυ και δείπνο σε υπερπολυτελή gourmet εστιατόρια. Πέντε ρομαντικά ξενοδοχεία υπόσχονται να κάνουν τα – γαμήλια – όνειρά σας πραγματικότητα.
Γαμήλιο ταξίδι στα ξενοδοχεία των ονείρων σας: Γίνεται
του Νικόλα Γεωργιακώδη 

Σε καιρούς κρισης τα όνειρα είναι δωρεάν και με αφορμή τον ερχομό του καλοκαιριού αποφασίζουμε να τα κάνουμε πραγματικότητα. Ο λόγος; Ένα γαμήλιο ταξίδι σε υπερπολυτελή θέρετρα μπορεί να μας κοστίσει πολύ λιγότερο αν επιλέξουμε να κλείσουμε μόνοι μας την διαμονή αντί για τα – σε αρκετές περιπτώσεις – υπερκοστολογημένα πακέτα των ταξιδιωτικών πρακτορείων.

Για ποιον λόγο να είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώσουμε τα «γαμήλια» έξτρα που μας προτείνουν; Το budget του ταξιδιού μειώνεται αισθητά αν διαλέξουμε απλά να κλείσουμε την διαμονή μας στα εν λόγω ξενοδοχεία, χωρίς περιττές πολυτέλειες, χωρίς πανάκριβες σαμπάνιες και ροδοπέταλα σε King Size κρεβάτια. Πέντε ξενοδοχεία σε πολυτελή θέρετρα για ένα do it yourself γαμήλιο ταξίδι που θα σας μείνει αξέχαστο. Άλλωστε, όλοι έχουμε δικαίωμα στο όνειρο – και στην πραγματοποίηση του.
 
Bon Ton Restaurant & Resort -Langkawi, Μαλαισία

Σήμερα γάμος γίνεται: Τι καλύτερο από ένα ρομαντικό ξενοδοχείο στην Μαλαισία, το οποίο τυγχάνει να διαθέτει και ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της περιοχής του Langkawi; Το Bon Ton Restaurant & Resort αποτελείται από οκτώ βίλλες, οι οποίες σχηματίζουν ένα γραφικό χωριουδάκι πέντε μόλις λεπτά από την μήκους δύο χιλιομέτρων παραλία Pantai Cenang. Η αρχιτεκτονική των βιλλών κρύβει εκατό χρόνια παράδοσης, ενώ η περιοχή κατακλύζεται από τεράστιους φοίνικες. Όλες οι βίλλες έχουν θέα στην τεράστια πισίνα του ξενοδοχείου, καθώς και στην λίμνη που βρίσκεται στην περιοχή, ενώ διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις (κλιματισμό, μοντέρνο μπάνιο, mini bar, δορυφορική τηλεόραση, WiFi κτλ)

«Παντρευτείτε» το:
Για το διάσημο Nam Restaurant, το οποίο σερβίρει τοπικές σπεσιαλιτέ χωρίς να αμελεί την παραδοσιακή Κινέζικη κουζίνα. Για το lounge bar Chin Chin, όπου μπορείτε να απολαύσετε το φημισμένο λικέρ καφέ, αλλά και εξωτικά κοκτέιλ κάθε είδους, αλλά και για το πολυτελές σπα που προσφέρει πλειάδα υπηρεσιών αναζωογόνησης και ευεξίας.

Γαμήλιες… τιμές:
Ξεκινούν από 112€ και αυξάνονται ανάλογα με το μέγεθος της βίλλας. . Περιλαμβάνουν πλούσιο πρωινό, το οποίο τοποθετείτai στο ψυγείο σας από το προηγούμενο βράδυ. 

Sri PanwaPhuket, Ταϋλάνδη
 
Σήμερα γάμος γίνεται:
Άφθονα φοινικόδεντρα, χρυσαφένιες παραλίες και γαλαζοπράσινες λίμνες βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία συνθέτουν το τέλειο γαμήλιο σκηνικό και κάνουν την Ταϋλάνδη έναν από τους κορυφαίους τροπικούς προορισμούς για ταξίδι του μέλιτος. Το ξενοδοχείο Sri Panwa στο νησί Phuket εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις φυσικές ομορφιές της περιοχής, προσφέροντας αυτά ακριβώς που ζητάμε από έναν γαμήλιο προορισμό: πολυτέλεια και ιδιωτικότητα. Χτισμένο σε τριάντα στρέμματα δάσους με θέα το ακρωτήρι Panwa, το ξενοδοχείο διαθέτει ιδιωτική παραλία με άμμο, για τα… μάτια σας μόνο, ενώ οι κρεβατοκάμαρες του είναι κυριολεκτικά γυάλινες χαρίζοντας μοναδική θέα στη θάλασσα.

«Παντρευτείτε» το:
Για τις prive εγκαταστάσεις του: ιδιωτικός χώρος ηλιοθεραπείας, τεράστια πισίνα, υπαίθριο μπάνιο από μωσαϊκό για ζευγάρια, μικρό κουζινάκι και ολοκληρωμένο σύστημα home cinema – όχι ότι θα σας χρειαστεί – σε όλα τα δωμάτια. Εν ολίγοις, μπορείτε να περάσετε όλες σας τις διακοπές χωρίς να δείτε ψυχή, πλην του έτερου σας ήμισυ. Άντε και του υπαλλήλου που θα σας φέρει την σαμπάνια στο δωμάτιο. Επίσης, για το prive Sai spa του.

Γαμήλιες… τιμές:
Το ξενοδοχείο προσφέρει πληθώρα πακέτων με μειωμένες τιμές, ανάλογα με το πόσο θα μείνετε. Παραδείγματος χάριν για πέντε βραδιές σε Pool Suite δύο ατόμων θα πληρώσετε 1456€. Συμπεριλαμβάνεται πρωινό, δωρεάν σνακ στο minibar και wireless internet. 

Constance Le Prince MauriceΜαυρίκιος, Ινδικός Ωκεανός.

Σήμερα γάμος γίνεται:
Αρχοντικό, όπως υποδηλώνει και το όνομά του, το υπερπολυτελές αυτό πεντάστερο ξενοδοχείο είναι χτισμένο σε έκταση εξακοσίων στρεμμάτων, «πνιγμένο» από την σπάνια και πλούσια βλάστηση της περιοχής. Δικαιολογώντας πλήρως την φήμη του ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία του Μαυρίκιου, το “Constance” διαθέτει 76 Junior Suites 70 τετραγωνικών, 12 Senior Suites 130 τετραγωνικών και μία… πριγκηπική σουίτα 340 τετραγωνικών για απαιτητικούς επισκέπτες. Συμπληρώστε σε αυτές μια πισίνα τεραστίων διαστάσεων με υπερχείλιση, δύο μεγάλα γήπεδα του γκολφ, ένα αριστοκρατικό σπα και ένα πολυτελές εστιατόριο τοπικής και διεθνούς κουζίνας και έχετε ένα ιδανικό γαμήλιο πακέτο.

«Παντρευτείτε» το:
Για το μαγευτικό εστιατόριο Le Barachois, το οποίο επιπλέει στην κυριολεξία στην λίμνη στηριζόμενο σε ξύλινη αποβάθρα. Απολαύστε το δείπνο σας υπό το ρομαντικό φως των κεριών και θαυμάστε την θέα που απλώνεται μέχρι τις κορυφογραμμές των μακρινών βουνών. Για τις βουτιές που μπορείτε να κάνετε στους κοραλλιογενείς ύφαλους της λίμνης, καθώς και για τα watersports που παρέχονται δωρεάν: windsurf, καγιάκ και ιστιοπλοΐα.

Γαμήλιες… τιμές
: Αυστηρά και μόνο για νιόπαντρους, οι έξι βραδιές στην Junior Suite θα σας κοστίσουν 1.836€. Συμπεριλαμβάνονται πρωινό και δείπνο. 

Cotton House – Mystique, Καραϊβική 

Σήμερα γάμος γίνεται:
Το απόλυτο boutique θέρετρο στο νησί Mystique της Καραϊβικής διαθέτει μια ιδιαίτερη γοητεία που δεν θα σας αφήσει ασυγκίνητους. Χτισμένο από πέτρα κοραλλιών και με εσωτερική διακόσμηση επηρεασμένη από το αποικιακό στυλ των Αντίλλων, αποτελεί από κάθε άποψη μια επιστροφή στον… πολιτισμό. Μπορεί να μην είναι ο απόλυτος προορισμός για σύγχρονους Ροβινσώνες, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι ένα exclusive τροπικό καταφύγιο για απαιτητικούς.

«Παντρευτείτε» το: Για την πανέμορφη κατοικία στον λόφο - την οποία μπορείτε να νοικιάσετε δίνοντας κάτι παραπάνω, με ιδιωτική πισίνα, υπηρεσία μπάτλερ και δύο επιλογές ρομαντικής θέας: μία της Καραϊβικής και μια του Ατλαντικού. Επίσης, για την gourmet γαλλική κουζίνα του εστιατορίου και τις ιδιωτικές παραλίες που διαθέτει.

Γαμήλιες… τιμές: Περίπου 360€ την βραδιά για μια εξοχική κατοικία με ένα King Bed. 608€ την βραδιά για Superior κατοικία με θέα στην Καραϊβική και 688€ την βραδιά για Deluxe κατοικία με θέα την Καραϊβική. Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται και πρωινό.

Esencia – Yucatan Peninsula, Μεξικό

Σήμερα γάμος γίνεται:
Το Esencia βρίσκεται σε ιδιωτική έκταση πενήντα στρεμμάτων, με μαγευτική θέα στην παραλία, δύο τεράστιες πισίνες, gourmet εστιατόριο και μια διάχυτη αυτοκρατορική ατμόσφαιρα. Για την ακρίβεια, το θέρετρο ανήκε στην δούκισσα Ferrari, η οποία του χάρισε τον πολυτελή χαρακτήρα που έχει μέχρι και σήμερα.

«Παντρευτείτε» το: Για τiς εκπληκτικές Ocean View σουίτες, στις οποίες μπορείτε να χαλαρώσετε με το έτερον ήμισυ απολαμβάνοντας την ανατολή του ηλίου στο… πριγκηπικών διαστάσεων κρεβάτι και την δύση του στην αρχοντική ταράτσα συνοδεία πολύχρωμων κοκτέιλ. Επίσης, για το πολυτελές του σπα, το οποίο μάλιστα διοργανώνει βραδιές χαλάρωσης στην κοντινή παραλία γνωστές με το όνομα Full Moon Prehispanic Ritual.

Γαμήλιες… τιμές: Επωφεληθείτε από την προσφορά για τρεις βραδιές στο σε Garden Room κόστους 930€ ή από την προσφορά για πέντε βραδιές κόστους 1749€ (συμπεριλαμβάνεται πρωινό και μετακίνηση από/προς το αεροδρόμιο).


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v