Mouzaki Palace: Weekends στη Λίμνη Πλαστήρα

Γήινα χρώματα, πολυτελείς παροχές, business chic αισθητική, θέα που κόβει την ανάσα. Η νέα πρόταση διαμονής στην Λίμνη Πλαστήρα θα μπορούσε να αποτελεί προορισμό από μόνη της, ακόμη και αν το τοπίο γύρω της ήταν λιγότερο μαγευτικό.
Σε ένα καταπράσινο λοφάκι, σε απόσταση αναπνοής από την ομορφότερη λίμνη της Ελλάδας, τη Λίμνη Πλαστήρα, περιτριγυρισμένο από βελανιδιές, καστανιές και πεύκα το ολοκαίνουριο Mouzaki Palace Hotel & Spa περιμένει να φιλοξενήσει τα πιο ιδιαίτερα weekends σας, σε ατμοσφαιρικά δωμάτια και πολυτελείς σουίτες.

Η business chic αισθητική κυριαρχεί στους χώρους και τα δωμάτια του ξενοδοχείου. Ο προσεκτικά σχεδιασμένος φωτισμός αναδεικνύει τα χρώματα που προσθέτουν την απαραίτητη πινελιά ζωντάνιας, αποφεύγοντας έξυπνα την υπερβολή: ένας τοίχος στο χρώμα του κόκκινου κρασιού συνδυάζεται άψογα με τους γήινων αποχρώσεων υπόλοιπους τρεις, μία θεατρική, κατακόκκινη κουρτίνα κάνει όμορφη αντίθεση με την απαλή απόχρωση της ώχρας στο υπόλοιπο δωμάτιο.

Εκείνη, όμως, που κλέβει την παράσταση είναι η θέα στο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς τοπίο το οποίο αγκαλιάζει το ξενοδοχείο. Οι κατάφυτες πλαγιές τις οποίες ατενίζουν από ψηλά τα μπαλκόνια των δωματίων μπορούν επάξια να συναγωνιστούν οποιοδήποτε διακοσμητικό εύρημα –και να το κερδίσουν στα σημεία.

Τα σαράντα δωμάτια και οι δύο σουίτες του Mouzaki Hotel & Spa είναι πλήρως εξοπλισμένα με κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση, mini bar, θυρίδα ασφαλείας, σεσουάρ, τηλέφωνο και δωρεάν ασύρματο internet. Το ξενοδοχείο είναι απόλυτα προσβάσιμο σε άτομα με περιορισμένη κινητικότητα, ενώ διαθέτει και τέσσερα δωμάτια ειδικά σχεδιασμένα για άτομα με ειδικές ανάγκες. Στις παροχές, περιλαμβάνονται, τέλος εξωτερική πισίνα, parking και roof garden.

Το Αφροδίτη Spa, με την εσωτερική πισίνα και το γυμναστήριο, έρχονται να ολοκληρώσουν το weekend των ονείρων σας. Πλήρως εξοπλισμένο, και με ειδικά καταρτισμένο προσωπικό, προσφέρει εξειδικευμένα μασάζ προσώπου και σώματος, περιποίηση νυχιών, μακιγιάζ, υπηρεσίες κομμωτηρίου και solarium.

Το πλούσιο πρωινό σερβίρεται στο εστιατόριο Αμβροσία, και όταν ο καιρός το επιτρέπει στην εντυπωσιακή βεράντα του, που απολαμβάνει πανοραμική θέα στον θεσσαλικό κάμπο. Αργότερα, το μεσημέρι και το βράδυ, η κουζίνα αναλαμβάνει να σας κακομάθει, με εξαιρετικές μεσογειακές σπεσιαλιτέ.

Η στρατηγική θέση του ξενοδοχείου, μόλις 20 λεπτά από την Καρδίτσα και 15 λεπτά από τα Τρίκαλα, εγγυάται… όσες αξέχαστες βόλτες χωρά το πρόγραμμά σας: από την Λίμνη Πλαστήρα στα Μετέωρα, και από εκεί στο κουκλίστικο Περτούλι και τα γύρω χωριά, το μόνο βέβαιο είναι ότι εδώ δεν θα βαρεθείτε ποτέ.

Το Mouzaki Hotel & Spa λειτουργεί όλο τον χρόνο. Οι τιμές αυτήν την περίοδο ξεκινούν από 95 ευρώ για το δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, θέα και χρήση εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας, σάουνας και γυμναστηρίου.

Mouzaki Hotel & Spa, Μουζάκι Καρδίτσας, τηλ.: 24450 43450-2
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v