Αθηναϊκά ξενοδοχεία: Privé ρεβεγιόν με σαμπάνια και... Jacuzzi

Θέλετε να σας βρει ο νέος χρόνος αγκαλιά με το έτερον σας ήμισυ και... κανέναν άλλον, αλλά χωρίς να στερηθείτε στο ελάχιστο το glam που επιτάσσει η τελευταία νύχτα του χρόνου; Δέκα αθηναϊκά ξενοδοχεία προτείνουν πρωτοχρονιάτικα πακέτα διαμονής αυστηρά για δύο.
Αθηναϊκά ξενοδοχεία: Privé ρεβεγιόν με σαμπάνια και... Jacuzzi
Καλές οι κοσμικότητες, τα glamorous ρεβεγιόν και τα ξέφρενα parties, αλλά φέτος θέλετε κάτι διαφορετικό. Όχι λιγότερο πολυτελές ή ιδιαίτερο, απλά πιο… απομονωμένο. Είτε γιατί μόλις ερωτευτήκατε, είτε γιατί ζείτε το δεύτερο μήνα του μέλιτος μετά από σαράντα χρόνια γάμου –ποτέ δεν είναι αργά– ο νέος χρόνος θέλετε να σας βρει με το έτερον σας ήμισυ και μια σαμπάνια, και μόνο. Και το χειρότερο είναι ότι αυτό το συνειδητοποιήσατε δύο μέρες πριν την αλλαγή της χρονιάς, οπότε για άδειες, ταξίδια και cozy ξενώνες με φωτιά να σιγοκαίει δίπλα στο κρεβάτι ούτε λόγος. Τι κάνετε λοιπόν;

Απλό. Κλείνετε δωμάτιο σε κάποιο από τα lux αθηναϊκά ξενοδοχεία, τα οποία –μηδενός εξαιρουμένου– ετοίμασαν και για τη φετινή παραμονή Πρωτοχρονιάς πακέτα διαμονής που περιλαμβάνουν το πρώτο πλουσιοπάροχο πρωινό του χρόνου και άλλες εκπλήξεις, σε τιμές που δεν ξεπερνούν το κόστος των ρεβεγιόν τους. Κι ενώ οι άλλοι δοκιμάζουν τις gourmet δημιουργίες κάποιου μεγάλου σεφ, εσείς τσουγκρίζετε τα κρυστάλλινα ποτήρια της σαμπάνιας σας στην ιδιωτικότητα μιας σουίτας με τζακούζι.

* Το καθιερωμένο πρωτοχρονιάτικο lux πακέτο διαμονής προσφέρει και φέτος το Grande Bretagne: πολυτελής διαμονή σε classic δωμάτιο, πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο Grand Ballroom, πρωινό μπουφέ στο GB Roof Garden, late check-out στις 16.00 την 1η Ιανουαρίου, ελεύθερη χρήση του spa και του fitness studio και 15% έκπτωση στις θεραπείες του spa, και πολλές ακόμα εκπλήξεις. Η τιμή του πακέτου ξεκινά από 485 και φτάνει μέχρι και τα 755 ευρώ, ανάλογα με τον τύπο του δωματίου που θα επιλέξετε.

* Το Pentelikon προτείνει εορταστική διαμονή στα πολυτελή δωμάτια και τις σουίτες του, αλλά και τρία διαφορετικά ρεβεγιόν για να διαλέξετε. Οι τιμές για τα δωμάτια ξεκινούν από 180 ευρώ και για τις σουίτες από 350 ευρώ και περιλαμβάνουν πρωινό σε American buffet. Οι τιμές για τα ρεβεγιόν στα εστιατόρια Vardis, La Terasse και Ballroom ξεκινούν από 170 και φτάνουν μέχρι 220 ευρώ κατ’ άτομο. Δείτε μενού και λεπτομέρειες στη δεξιά στήλη, Σχετικά Documents.

* Ειδικές τιμές προσφέρουν τα Classical Hotels για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, είτε επιλέξετε να συνδυάσετε τη διαμονή σας τα glam ρεβεγιόν τους είτε προτιμήσετε να αλλάξετε χρονιά στην cozy πολυτέλεια του δωματίου σας. Στο King George το δίκλινο δωμάτιο για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς κοστίζει 290 ευρώ με πλούσιο πρωινό, ή 195 ευρώ αν κλείσετε θέση και για το ρεβεγιόν στο Tudor Hall, στο T-Palace ή στο Ballroom –τα οποία κοστίζουν 460, 160 και 180 ευρώ κατ’ άτομο αντίστοιχα. Στο arty Baby Grand οι τιμές ξεκινούν από 110 ευρώ για το δίκλινο δωμάτιο, ενώ στο fashionable 2Fashion House Hotel από 105 ευρώ. Δείτε όλες τις χριστουγεννιάτικες προσφορές της αλυσίδας εδώ.

* Ένα ξεχωριστό πακέτο ετοίμασε για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και το Divani Caravel: διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο, πλούσιο American buffet breakfast, εορταστικό κέικ και δείπνο ή γεύμα στο Constaninople Restaurant στην τιμή των 380 ευρώ.

* Τι θα λέγατε για μίνι απόδραση την παραμονή της Πρωτοχρονιάς; Το Elefsina Hotel βρίσκεται ελάχιστα εκτός τειχών, και προσφέρει μοναδικό περιβάλλον, πολυτελή διαμονή και… bonus sightseeing στον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας, αν μείνετε μία ημέρα παραπάνω –καθότι την πρώτη ημέρα του χρόνου δε θα είναι ανοικτός. Οι τιμές των δωματίων κυμαίνονται από 80 ευρώ για το απλό executive δωμάτιο, έως 178 ευρώ για τη σουίτα και περιλαμβάνουν πλουσιοπάροχο μπουφέ πρωινού.

* Αν προτιμάτε κάτι σε μικρότερη απόσταση, χωρίς φυσικά καμία έκπτωση σε πολυτέλεια, το Hilton διαθέτει ακόμη δωμάτια για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, σε τιμές που ξεκινούν από 179 ευρώ, περιλαμβανομένου λαχταριστού πρωινού. Εναλλακτικά, στο Intercontinental τα superior rooms ξεκινούν από 154 ευρώ για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς –πάντα περιλαμβανομένου πρωινού σε μπουφέ– ενώ στο Ledra Marriott το δίκλινο δωμάτιο με πρωινό μπουφέ στο εστιατόριο Zephyros για δύο άτομα θα σας κοστίσει 149 ευρώ.

Ηρώ Κουνάδη
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v