Knossos Royal Villas: Οι βίλες των ονείρων σας

Δύο μόλις χιλιόμετρα από το δημοφιλές τουριστικό θέρετρο της Χερσονήσου στην Κρήτη, το Aldemar Knossos Royal Villas περιμένει για να σας… κακομάθει, σε ένα ονειρικό περιβάλλον ασύγκριτης πολυτέλειας και exclusive υπηρεσιών.

Το Aldemar Knossos Royal Villas δεν είναι απλά ένα ακόμη πολυτελές resort. Οι σαράντα υπερπολυτελείς βίλες του, με τη μοναδικής αισθητικής διακόσμηση και τις υψηλού επιπέδου παροχές, μοιάζουν αποκλειστικά σχεδιασμένες για επισκέπτες με υψηλές απαιτήσεις.

Αν και –όπως υποδηλώνει το όνομά του– το resort διαθέτει μόνο βίλες, το σκηνικό που δημιουργεί κάθε άλλο παρά μονότονο είναι. Ανάμεσα στην 40 τετραγωνικών μέτρων junior villa και την 235 τετραγωνικών ”Ευρώπη” παρεμβάλλονται 13 συνολικά πισίνες, χώροι πρασίνου, γήπεδα τένις, beach volley, mini golf και σκουός, εγκαταστάσεις για τα παιδιά, μαγαζιά, καθώς και 14 εστιατόρια και μπαρ.

Δε θα ήταν υπερβολικό, λοιπόν, αν λέγαμε ότι το Aldemar Knossos Royal Villas αποτελεί, από μόνο του, ένα μικρό χωριό, ειδικά διαμορφωμένο για τους λάτρεις της πολυτέλειας και της χαλάρωσης. Εδώ η λέξη ”διακοπές” είναι συνώνυμο της άνεσης και της πραγματικής διασκέδασης.

Καμία από τις βίλες του Aldemar Knossos Royal Villas δεν είναι ίδια με την άλλη. Η καθεμιά διαθέτει το δικό της χαρακτήρα, εμφανή τόσο στην γενικότερη διαμόρφωση όσο και στην λεπτομερή διακόσμηση του χώρου. Μοναδικό κοινό τους σημείο, οι exclusive παροχές τους, που περιλαμβάνουν κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση με μουσικά κανάλια, στερεοφωνικό συγκρότημα, μαρμάρινο μπάνιο, mini bar και, σε ορισμένες βίλες, PC με DSL πρόσβαση στο internet, fax και ποδήλατο γυμναστικής.

Οι βίλες μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 8 άτομα, ανάλογα με τον τύπο που θα επιλέξετε. Οι υπηρεσίες που διατίθενται περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο με λιμουζίνα, προσωπική υπηρεσία εξυπηρέτησης, καθημερινή εφημερίδα και γραμματειακή υποστήριξη κατόπιν αίτησης.

Όσον αφορά τη βραδινή σας διασκέδαση, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στο gourmet εστιατόριο ”Fontana Amorosa”, το ουζερί του ξενοδοχείου, την ταβέρνα ”Artemis”, την pizzeria, το wine bar ”Cellar”, το night club ”Aquarius” και το κεντρικό μπαρ. Στο κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου διοργανώνονται τρεις θεματικές βραδιές εβδομαδιαίως, ενώ στο ανοιχτό αμφιθέατρο πολλές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και happenings περιμένουν να σας διασκεδάσουν.

Στη διάθεση των επισκεπτών του Aldemar Knossos Royal Villas βρίσκεται, επίσης, και το πρότυπο κέντρο θαλασσοθεραπείας Royal Mare Thalasso του γειτονικού Aldemar Royal Mare Village, το οποίο προσφέρει προγράμματα αναζωογόνησης, περιποίησης και ευεξίας, καθώς και τρεις πισίνες, χαμάμ, κέντρο αισθητικής και γυμναστήριο, σε μια έκταση 4000 τετραγωνικών μέτρων.

Όπως και αν επιλέξετε να αξιοποιήσετε το χρόνο σας στο Aldemar Knossos Royal Villas, το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα βαρεθείτε. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες κι δραστηριότητες είναι προσεκτικά σχεδιασμένες για να καλύπτουν όλα ανεξαιρέτως τα γούστα –από των παιδιών μέχρι των ενηλίκων, και από των φανατικών της άθλησης και της περιπέτειας μέχρι όσων αναζητούν την απόλυτη χαλάρωση και ξεκούραση στις διακοπές τους.

Το Aldemar Knossos Royal Villas λειτουργεί από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο. Οι τιμές τη χαμηλή περίοδο ξεκινούν από 220 ευρώ για τη junior villa και φθάνουν τα 1480 ευρώ για την imperial villa. Την πολύ υψηλή περίοδο, από τις αρχές Ιουλίου έως τα τέλη Αυγούστου, οι τιμές κυμαίνονται από 620 έως 3.560 ευρώ, με πρωινό.

Η.Κ.

Aldemar Knossos Royal Villas, Λιμένας Χερσονήσου, Κρήτη, τηλ.: 28970 27 400

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v