”Νησί των Ονείρων” στην Ερέτρια

Σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα, στη γραφική πόλη της Ερέτριας, βρίσκεται το Νησί των Ονείρων, ένα καταπράσινο νησάκι 160 στρεμμάτων, με φιλόξενες παραλίες, που φιλοδοξεί να γίνει ο δικός σας επίγειος παράδεισος. Αν και οι υπάρχουσες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις δεν ανταποκρίνονται σε αυτό που λέμε ”πολυτέλεια” το ίδιο το μέρος θα σας ενθουσιάσει και θα σας... κακομάθει.

Πώς θα σας φαινόταν να περάσετε τις διακοπές σας σε έναν ιδιωτικό παράδεισο, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και πλαισιωμένοι από τη φυσική ομορφιά του τοπίου;

Μόλις ενενήντα χιλιόμετρα από την Αθήνα, στη γραφική πόλη της Ερέτριας βρίσκεται το Νησί των Ονείρων, γνωστό και ως Πεζονήσι, το οποίο συνδέεται με την πόλη μέσω μιας μικρής γέφυρας. Διασχίζοντας τα τριάντα μέτρα της, βρίσκεστε σε ένα κατάφυτο περιβάλλον, με χρυσαφένιες αμμουδιές και καταγάλανα νερά.

Αξίζει να αναφέρουμε πως από την εποχή της αλλοτινής δόξας του ξενοδοχειακού συγκροτήματος ουσιαστικές αναβαθμίσεις δεν έχουν γίνει και όσοι εμπιστευθούν για την παραμονή τους το συγκεκριμέο ξενοδοχείο ας προετοιμαστούν να ζήσουν στην αισθητική της δεκαετίας ’75- ’85 που, αν και καλοδιατηρημένη στη συγκεκριμένη περίπτωση, απέχει από το να θεωρηθεί ”πολυτελής”.

Ωστόσο, το ξενοδοχειακό συγκρότημα του Νησιού των Ονείρων αποτελείται από δύο κεντρικά κτίρια, τα οποία στεγάζουν συνολικά 52 δωμάτια, 46 bungalows, εγκαταστάσεις mini golf, τένις, βόλεϊ και πινγκ πονγκ, parking 300 αυτοκινήτων, εστιατόριο και beach bar.

Η φυσική ομορφιά του τοπίου, η οποία αποτελεί το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του μικρού νησιού, ξεκουράζει και σαγηνεύει μικρούς και μεγάλους. Η ιδιωτική παραλία φημίζεται για την καθαρή αμμουδιά και τα γαλανά νερά της, ενώ όλες οι ακτές του νησιού είναι βραβευμένες με γαλάζια σημαία για την καθαρότητα των νερών τους.

Τόσο τα standard δωμάτια όσο και τα bungalows είναι εξοπλισμένα με air condition, τηλεόραση, τηλέφωνο και mini bar. Στο χώρο υπάρχει επίσης ένα καταπράσινο κτήμα, με δεσπόζουσα θέση το εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει ιδιαίτερες εκδηλώσεις.

Το ανοικτό θέατρο του νησιού φιλοξενεί κάθε βράδυ, κατά την καλοκαιρινή περίοδο, πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων. Θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, προβολές ταινιών, χορευτικές εκδηλώσεις και εκθέσεις τέχνης είναι μόνο λίγα από τα καλλιτεχνικά δρώμενα που σας περιμένουν στο Νησί των Ονείρων.

Το Νησί των Ονείρων αναλαμβάνει, επίσης, τη διοργάνωση συνεδρίων, σεμιναρίων και άλλων εκδηλώσεων στο χωρητικότητας 200 ατόμων και εξοπλισμένο με την τελευταία τεχνολογία συνεδριακό του κέντρο.

Το ξενοδοχείο λειτουργεί όλο το χρόνο. Οι τιμές των δωματίων κυμαίνονται από 88 έως 140 ευρώ.

Νησί των Ονείρων, Ερέτρια, τηλ.: 22290 61224, 2290 65787

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v