Βρήκαμε φτηνά δωμάτια για τα ΣΚ του Νοεμβρίου

Στην Πελοπόννησο, το Πήλιο, τον Παρνασσό και τα πέριξ του, κλείνουμε δωμάτια με λιγότερα από 55€ το δίκλινο.

Βρήκαμε φτηνά δωμάτια για τα ΣΚ του Νοεμβρίου

Ναι, ακρίβεια, πληθωρισμός, λογαριασμοί και δε συμμαζεύεται, αλλά ο ήλιος που δε λέει να σταματήσει να λάμπει έξω από το παράθυρο και τα φθινοπωρινά χρώματα που ίσα που υποψιαζόμαστε στην Αθήνα δεν μας αφήνουν να αγιάσουμε. Είπαμε να ρίξουμε μια ματιά στις τιμές των δωματίων μπας και απογοητευτούμε και μας περάσει η διάθεση για εκδρομή, αλλά βρήκαμε μερικές ωραιότατες και ορίστε τώρα, πρέπει να τις μοιραστούμε μαζί σου.

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το Σαββατοκύριακο 19-20 Νοεμβρίου.

Στο Πήλιο…

- Ο κουκλίστικος Ξενώνας Καπανιάρης στη Ζαγορά έχει ευρύχωρα διαμερίσματα των 30 τετραγωνικών μέτρων με κουζινάκι στα 51€ το δίκλινο. 
- Στα Χάνια, ακριβώς στην καρδιά του Πηλίου, το Χάνι του Ζήση έχει λιτά αλλά περιποιημένα δίκλινα στα 48€ με σπιτικό πρωινό. 
- Στην υπέροχη αυτή την εποχή Τσαγκαράδα, ο Ξενώνας Άδηλον προσφέρει όμορφα δωμάτια με τζάκι και φανταστική θέα στη θάλασσα από τα μπαλκόνια τους, στα 55€ το δίκλινο 
- Και δεύτερη επιλογή στην Τσαγκαράδα σου έχουμε: Το Diogenis Hotel προσφέρει δωμάτια με τζάκι, αλλά χωρίς μπαλκόνι, στα 49€ το δίκλινο. 
- Στην Πορταριά, το πρώτο πηλιορείτικο χωριό που συναντάς ανηφορίζοντας από τον Βόλο (και ένα από τα ομορφότερα επίσης) το Elatos Country House έχει σούπερ προσφορά για τον Νοέμβριο, στα 49€ το classic δίκλινο με φανταστικό πρωινό. 



Στην Πελοπόννησο…

- Στο ορεινό Λειβάρτζι, 40 χιλιόμετρα έξω από τα Καλάβρυτα στις πλαγιές του Ερύμανθου, ο ξενώνας Το Γρέκι διαθέτει απλά αλλά φροντισμένα δωμάτια στα 46€ το δίκλινο. 
- Στον πανέμορφο και εν πολλοίς ανεξερεύνητο Ίσαρη της Ορεινής Αρκαδίας, το Ισαρέικο Σπίτι προσφέρει παραδοσιακά διακοσμημένα δωμάτια στα 45€ το δίκλινο. 
- Αν πάλι δεν θεωρείς συνυφασμένο το βουνό με τις φθινοπωρινές σου εκδρομές, στο γλυκύτατο –και απολύτως νησιώτικο– Κυπαρίσσι το Ξενοδοχείο Παραλιακό έχει φανταστικά δωμάτια στα 44€ το δίκλινο με θέα θάλασσα. 
- Κάτω από τα φαντασμαγορικά, κατακόκκινα βράχια του Λεωνιδίου, το Ξενοδοχείο Κοσταρίνη έχει συμπαθέστατα, ευρύχωρα στούντιο στα 46€ το δίκλινο. 
- Στο πάντα αγαπημένο, και ιδανικό για weekends, Ναύπλιο, το Artemis βρίσκεται λίγο έξω από την παλιά πόλη, και τα δωμάτιά του είναι κομμάτι μικρά, αλλά καλύτερη τιμή δεν πρόκειται να πετύχεις: από 41€ ξεκινά το standard δίκλινο, και στα 46€ είναι αυτό με το διπλό κρεβάτι. 



Στον Παρνασσό και τα πέριξ του…

- Ο κουκλίστικος ξενώνας Χρισσό, στο ομώνυμο χωριό κοντά στους Δελφούς, έχει ωραιότατα δωμάτια που ξεκινούν από 44€ το δίκλινο (ή 64€, αν θέλεις να έχει και τζάκι). 
- Στους Δελφούς, το Alexandros Pension προσφέρει παραδοσιακά διακοσμημένα δωμάτια με πέτρινους τοίχους και ξύλινα ταβάνια, στα 50€ το δίκλινο. 
- Επίσης στους Δελφούς, τα χρωματιστά δωμάτια του Aiolos Center ξεκινούν από μόλις 49€ το δίκλινο με πρωινό. 
- Ωραιότατη βάση για τη διαμονή σου είναι και το Γαλαξίδι, που δεν απέχει περισσότερο από ένα 20λεπτο οδήγησης από τους Δελφούς. Εδώ βρήκαμε δωμάτια στο γλυκύτατο Santa Xenia, σε τιμές που δεν ξεπερνούν τα 50€ για το στούντιο δύο ατόμων.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v