Τέλεια σπιτάκια για να νοικιάσεις στο βουνό

Στην Ορεινή Κορινθία, τον Παρνασσό, το Πήλιο και αλλού, βρήκαμε φανταστικά σπιτάκια για ονειρεμένα Σαββατοκύριακα στην φύση.
Τέλεια σπιτάκια για να νοικιάσεις στο βουνό
Μήπως ήρθε η ώρα να πάρεις τα βουνά και το έτερό σου ήμισυ (ή τους πιο αγαπημένους σου φίλους) και να απομονωθείτε για ένα Σαββατοκύριακο στη φύση, μακριά από τους πάντες και τα πάντα; Βρήκαμε τα τέλεια σπιτάκια για να εκτυλιχθεί αυτό το ονειρικό σενάριο.


To Anastazia's Little House είναι ένα κουκλίστικο σπιτάκι στα Μεσαία Τρίκαλα, με φανταστική θέα στις καταπράσινες πλαγιές της Ζήρειας. Έχει και τζάκι, για έξτρα χουχούλιασμα αν πιάσει κρύο. Για δύο άτομα, κοστίζει 66,50€ ανά διανυκτέρευση με πρωινό.


Παραμένουμε Ορεινή Κορινθία, στα Κάτω Τρίκαλα αυτή την φορά, όπου η Φιλάνθη μας φιλοξενεί σε πέτρινα σπιτάκια με τις δικές τους, πλακόστρωτες αυλές και φαντασμαγορική θέα στο τοπίο γύρω τους. Με καταπληκτικό πρωινό, η διανυκτέρευση κοστίζει 81€ για δύο άτομα.


Στο Μεγάλο Χωριό της Ευρυτανίας, σε σημείο ιδανικό για να εξερευνήσετε το –μαγικό αυτή την εποχή– φαράγγι Πανταβρέχει, η Μορχέλα είναι μια γλυκύτατη κατοικία δύο υπνοδωματίων, που αγναντεύει από το μπαλκόνι της ένα τοπίο καρτποσταλικό. Κοστίζει 70€ για δύο άτομα ή 79€ για τέσσερα.


Αν είστε μεγάλη παρέα, η Arachova Mountain Villa στο Λιβάδι του Παρνασσού είναι μια απίστευτη βίλα τεσσάρων υπνοδωματίων βγαλμένη από το Maison&Decoration, που λέγαμε οι παλιοί. Από την πανέμορφη αυλή της θα αγναντεύετε τις κορυφές του Παρνασσού. Κοστίζει 342€ ανά διανυκτέρευση για 6 άτομα, ήτοι 57€ το άτομο.


Στο πανέμορφο Ελληνικό της Ορεινής Αρκαδίας, το Sofia’s Cottage είναι ένα πέτρινο σπιτάκι στην καρδιά ενός καταπράσινου κήπου, σε σημείο ιδανικό για να εξερευνήσετε το φαράγγι του Λούσιου και τα χωριά του Μαινάλου –Στεμνίτσα, Δημητσάνα και πάει λέγοντας. Κοστίζει 90€ ανά διανυκτέρευση για δύο άτομα.


Μια από τις ομορφότερες βίλες που έχεις δει ποτέ, το Πηλέας και Θέτις στην Τσαγκαράδα του Πηλίου στεγάζεται σε ένα πετρόκτιστο αρχοντικό του 1863 στην καρδιά ενός κτήματος γεμάτου καρυδιές, κερασιές και τριανταφυλλιές. Έχει τζάκι και υδρομασάζ, και κοστίζει 97€ ανά διανυκτέρευση για δύο άτομα, ή 131€ για τέσσερα.


Φωλιασμένο στις καταπράσινες πλαγιές της Δίρφης, στο χωριό Στρόπωνες της Εύβοιας, αυτό εδώ το σπιτάκι είναι η τέλεια βάση για να εξερευνήσεις το αισθητικό δάσος της Στενής, ή να οργανώσεις τη δική σου πεζοπορία στο πανέμορφο Ξεροβούνι. Κοστίζει 59€ για δύο άτομα.


Λίγο πιο κάτω, στο Μετόχι, στους πρόποδες της Δίρφης, αυτό εδώ το σπίτι αγναντεύει από το μπαλκόνι του τα καταπράσινα τοπία γύρω του, και προσφέρεται εξίσου για εξερευνήσεις στα ορεινά της Εύβοιας. Κοστίζει 76€ ανά διανυκτέρευση για δύο άτομα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v