Σούπερ οικονομικά δωμάτια για να πάρεις τα βουνά

Στο Πήλιο, τον Πάρνωνα, τον Παρνασσό και την Ορεινή Κορινθία βρήκαμε δωμάτια από 35€ ό,τι πρέπει για τις πρώτες φθινοπωρινές σου εξορμήσεις.
Σούπερ οικονομικά δωμάτια για να πάρεις τα βουνά
Δεν πρόλαβε να κλείσει εβδομάδα από τότε που μαζευτήκαμε από τις θάλασσες, και ονειρευόμαστε ήδη εξορμήσεις σε βουνά, πεζοπορίες σε μονοπάτια με κιτρινισμένα φύλλα και επιτραπέζια με ζεστή σοκολάτα σε ένα ξύλινο μπαλκόνι τα απογεύματα. Και βρήκαμε και πού θα τα κάνουμε όλα αυτά, χωρίς να πληρώσουμε πολλά.

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου (8-10/10) και είναι ανά διανυκτέρευση, για δύο άτομα, εκτός αν αναφέρεται κάτι διαφορετικό.

Στην Ορεινή Κορινθία…
(που είναι μια ανάσα δρόμος, και έχει και καλές τιμές αυτή την εποχή, πριν πλακώσουν τα πλήθη του χειμώνα)



- Τα κουκλίστικα δωμάτια του Αρχοντικού Κεφαλάρι, στο ομώνυμο χωριό, δεν θα σου κοστίσουν περισσότερα από 51,50€ το δίκλινο.
- Λιτός και περιποιημένος, ο Ξενώνας Καστανιά στο γλυκύτατο χωριό με το ίδιο όνομα προσφέρει όμορφα δωμάτια στα 60€. 
- Αν είστε μεγάλη παρέα, καταπληκτική πρόταση είναι τα σπιτάκια Αγγελικά στα Ορεινά, που φιλοξενούν μέχρι 5 άτομα το καθένα, με 71,50€ τη βραδιά.
- Στα σούπερ δημοφιλή Μεσαία Τρίκαλα, ο ξενώνας Παραμυθένιο έχει… παραμυθένια δωμάτια με 65€ το δίκλινο με πρωινό. 

Στον Παρνασσό…
(που πάντα νομίζεις ότι τον έχεις εξαντλήσει, αλλά πάντα σε εκπλήσσει με ένα χωριό/ ένα μονοπάτι/ ένα σημείο που δεν είχες ξαναδεί)



- Στο χωριό-ανακάλυψη που λέγεται Χρισσό, ο ομώνυμος ξενώνας διαθέτει κουκλίστικα δωμάτια στα 41,50€ το δίκλινο. 
- Το Χάνι του Ζεμενού, λίγο έξω από την Αράχωβα, έχει συμπαθέστατα, ευρύχωρα δωμάτια στα 41€ το δίκλινο. 
- Λίγο έξω από την Αμφίκλεια, πολύ καλή πρόταση είναι το Hotel Andreas, οι τιμές του οποίου δεν ξεπερνούν τα 60€ με πρωινό. 
- Στο ανεξερεύνητο Σερνικάκι της Άμφισσας, το Kelari Studios έχει πανέμορφα δωμάτια στα 40,50€ με πρωινό. 

Στον Πάρνωνα…
(που έχει μερικά από τα ωραιότερα μονοπάτια της Πελοποννήσου για τις βόλτες σου στη φύση)

- Ο Ξενώνας Λάμπρου, στο υπέροχο χωριό που λέγεται Κοσμάς, έχει τις καλύτερες ίσως τιμές της λίστας μας: 38€ το διαμέρισμα, με κουζινάκι.
- Αν προτιμάς να μείνεις Λεωνίδιο, και να το έχεις… δίπορτο μεταξύ βουνού και θάλασσας, σούπερ οικονομική πρόταση είναι το Ξενοδοχείο Κοσταρίνι, τα στούντιο του οποίου δεν ξεπερνούν τα 41€. 


- Επίσης φανταστικό, στην καρδιά του Λεωνιδίου, είναι το Αρχοντικό Χατζηπαναγιώτη, τα παραμυθένια δωμάτια του οποίου δεν ξεπερνούν αυτή την εποχή τα 65€ με τέλειο πρωινό. 

Στο Πήλιο…
(που είναι η εικόνα που μας έρχεται στο νου όταν σκεφτόμαστε εκδρομή στο βουνό, γιατί να το κρύψουμε άλλωστε;)



- Στην έξτρα ρομαντική Τσαγκαράδα, το Kleopatra’s διαθέτει υπέροχα δωμάτια με τζάκι και τζακούζι στα 50,50€. 
- Στη Ζαγορά, αν θες και λίγη νυχτερινή ζωή στα Σαββατοκύριακά σου, το Christopher’s Rooms προσφέρει συμπαθέστατα δωμάτια με μόλις 35€. 
- Στην αρχοντική Βυζίτσα, τα φανταστικά δωμάτια του Santikos Mansion δεν θα σου κοστίσουν αυτή την περίοδο περισσότερα από 55€ με εξαιρετικό παραδοσιακό πρωινό. 
- Στη Μακρυράχη, ανάμεσα στην Τσαγκαράδα και τη Ζαγορά για τους αναποφάσιστους, η Αστρομέρια έχει κουκλίστικα δωμάτια με τζάκι στα 53€.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v