Βρήκαμε φτηνά δωμάτια για τις αρχές Σεπτέμβρη

Στην Αίγινα, την Άνδρο, το Πήλιο και την Πελοπόννησο, βρήκαμε δωμάτια με λιγότερα από 50€ τα δίκλινο.
Βρήκαμε φτηνά δωμάτια για τις αρχές Σεπτέμβρη
Αν υπάρχει ένας λόγος να χαίρεσαι που τελειώνει ο πιο καλοκαιρινός μήνας του καλοκαιριού, αυτός είναι οι τιμές που πέφτουν αισθητά επιτρέποντας και σε εμάς τους πτωχούς πλην τίμιους, αν όχι κανονικής διάρκειας διακοπές, έστω ένα long weekend που λέγαμε και στο χωριό. Για του λόγου μας το αληθές, σου βρήκαμε φτηνά δωμάτια σε ωραιότατους, δημοφιλείς προορισμούς.

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το Σαββατοκύριακο 12-13 Σεπτεμβρίου. Τις καθημερινές, υπάρχει πιθανότητα να τις βρείτε χαμηλότερες.

Στην Πελοπόννησο…


- Το Karantonis House στην Πλάκα, την παραλία του Λεωνίδιου, διαθέτει σούπερ ευρύχωρα διαμερίσματα (των 70 τ.μ.) στα 48€ για δύο άτομα.
- Το Guesthouse Palataki επάνω στην παραλία του Νέου Οίτυλου στη Μάνη έχει στούντιο με θέα θάλασσα στα 46€ το δίκλινο.
- Επίσης στη Μάνη, στον Πύργο Διρού, το κουκλίστικο Πύργοι Εδέμ προσφέρει δωμάτια με μπαλκονάκι στα 50€ το δίκλινο (συν 4€ το άτομο προαιρετικά για σούπερ πρωινό). 
- Το Nelki House, κοντά στην Κορώνη και σε μια από τις πιο φημισμένες παραλίες της, τα Περούλια, έχει δωμάτια που φιλοξενούν μέχρι τρία άτομα στα 45€.
- Στη Μεθώνη, πάλι, ακριβώς στην κεντρική πλατεία, το Ξενοδοχείο Άρης διαθέτει λιτά αλλά περιποιημένα δωμάτια στα 41€ το δίκλινο με πρωινό. 
- Στην Κυπαρισσία, τα γλυκύτατα Terpsi Apartments ξεκινούν από 41€ το (σούπερ ευρύχωρο) διαμέρισμα δύο ατόμων. 
- Το Giota Rooms στο Αρκούδι της Ηλείας, πολύ κοντά στη φανταστική παραλία των Λουτρών Κυλλήνης, έχει άνετα, προσεγμένα δίκλινα στα 41€.

Στην Άνδρο…


- Το Silver View στο Μπατσί έχει δωμάτια που ξεκινούν από 31€ το δίκλινο.
- Στους Μαίνητες, τα δωμάτια του Aiolos Hotel θα σας κοστίσουν 35€ το δίκλινο με πρωινό. 
- Το Kymothoi στο Γαύριο, το λιμάνι της Άνδρου, έχει κουκλίστικα δωμάτια στα 46€ το δίκλινο με πρωινό. 
- Επίσης στο Γαύριο, και επίσης στα 46€, βρήκαμε τα ωραιότατα δωμάτια του Ostria Hotel.
- Στον Όρμο Κορθίου, η Villa Korthi διαθέτει πανέμορφα, ευρύχωρα στούντιο στα 46€ το δίκλινο (συν 5€ το άτομο προαιρετικά για πρωινό). 
- Ανάμεσα στο Γαύριο και τον Άγιο Πέτρο, τα απολύτως κυκλαδίτικα Spanos Apartments ξεκινούν από 46€ το δίκλινο. 

Στο Πήλιο…


- Το Χαγιάτι βρίσκεται ακριβώς επάνω στην παραλία του Χορευτού, κι έχει ωραιότατα δίκλινα που ξεκινούν από 39€. 
- Το Λιμανάκι στη Μακρυράχη προσφέρει δωμάτια με θέα θάλασσα στα 43€ το δίκλινο. 
- Στον Άγιο Ιωάννη, τα πανέμορφα δωμάτια του Ξενοδοχείου Γαλήνη ξεκινούν από 41€ το δίκλινο.
- Το Άδηλον στην Τσαγκαράδα έχει δωμάτια που αγναντεύουν από τα μπαλκονάκια τους την θάλασσα και τιμές στα 45€ το δίκλινο.
- Στη «μέσα» πλευρά του Πηλίου, αυτή που βρέχεται από τα ήσυχα νερά του Παγασητικού, τα όμορφα Lefteris Studios στο Λεφόκαστρο φιλοξενούν μέχρι τρία άτομα με 40€. 

Στην Αίγινα…


- Το Costas Rooms στην πόλη της Αίγινας έχει περιποιημένα δωμάτια με μπαλκονάκια, στα 36€ το δίκλινο. 
- Επίσης στην πόλη της Αίγινας, το Miranta Hotel προσφέρει δωμάτια με μπαλκόνια που βλέπουν στον κήπο και την πισίνα του, στα 39€ το δίκλινο. 
- Τα πανέμορφα, απολύτως νησιώτικα Nemesis Studios βρίσκονται πολύ κοντά στην παραλία που λέγεται Κολώνα, στην πόλη της Αίγινας, και κοστίζουν 50€ το δίκλινο. 
- Στο γλυκύτατο ψαροχώρι της Πέρδικας, απ’ όπου θα πάρεις και το καραβάκι για το ακατοίκητο νησί με τα κρι κρι που λέγεται Μονή, το Perdika Mare διαθέτει δίκλινα που ξεκινούν από 43€. 
- Το Ξενοδοχείο Ισιδώρα στην Αγία Μαρίνα προσφέρει γουστόζικα δωμάτια στα τρία λεπτά με τα πόδια από την παραλία. Οι τιμές τους ξεκινούν από 45€ το δίκλινο με εξαιρετικό πρωινό. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v