Βρήκαμε σούπερ δωμάτια με 40€ το δίκλινο

Στην Πελοπόννησο, το Πήλιο, τα νησιά του Ιονίου αλλά και τις Κυκλάδες (ναι, κι όμως) βρήκαμε δωμάτια με 40€ ή και λιγότερα για τις αρχές Ιουλίου.
Βρήκαμε σούπερ δωμάτια με 40€ το δίκλινο
της Ηρώς Κουνάδη

Ήταν αναμενόμενο, στις μέρες αβεβαιότητας, επιστροφής της κανονικότητας και άλλα σε -ότητας (μην πει κανείς ματαιότητας, καλοκαιριάτικα) που διανύουμε, πως οι τιμές ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων δωματίων θα έπεφταν, ειδικά σε σχέση με το μεγάλο πανηγύρι που έγινε πέρυσι. Όχι ότι θέλουμε να σου βάλουμε ιδέες, αλλά θέλουμε να σου βάλουμε ιδέες, γιατί τα δωμάτια που βρήκαμε είναι ό,τι πρέπει για τα καλοκαιρινά ΣΚ σου, ή και τις διακοπές σου γιατί όχι, και δεν θα σου κοστίσουν και περισσότερα από 20€ το άτομο τη μέρα.

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου (4-5/7). Τις καθημερινές ενδέχεται να τις βρεις χαμηλότερες.

Στο Πήλιο…



- Το Poseidon Rooms στα Καλά Νερά απέχει μόλις πενήντα μέτρα από την αμμουδερή παραλία, και προσφέρει κουκλίστικα, χρωματιστά δωμάτια στα 37€ το δίκλινο. 
- Επίσης στα Καλά Νερά, και επίσης σχεδόν επάνω στην παραλία, το Ξενοδοχείο Δημουλά διαθέτει φωτεινά, προσεγμένα δωμάτια σε τιμές που ξεκινούν από 36€ το δίκλινο. 
- Στον Άγιο Δημήτριο, ανάμεσα στα δάση της Τσαγκαράδας και τις παραλίες του Αγίου Ιωάννη, βρήκαμε αυτό το φανταστικό σπιτάκι που φιλοξενεί δύο άτομα με 30€, ή τέσσερα άτομα με 45€.
- Στην «έξω» μεριά του Νότιου Πηλίου, λίγα μέτρα μακριά από τα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου, το Drivas Apartments στον Πλατανιά διαθέτει λιτά αλλά περιποιημένα στούντιο στα 35€ το δίκλινο.

Στην Πελοπόννησο…



- Το Mellia στην Αρχαία Ολυμπία (για να δεις και κανένα αρχαίο ανάμεσα στις βουτιές) έχει ωραιότατα δίκλινα στα 37€. 
- Στο Πορί, 4 χιλιόμετρα από τη Μονεμβασιά, το υπέροχο Maviria έχει σούπερ ευρύχωρα στούντιο με θέα στη θάλασσα, στα 40€ το δίκλινο. 
- Αν είσαι λάτρης της βουνίσιας δροσιάς, και θες να εξερευνήσεις τα μονοπάτια του Ταΰγετου όσο οι άλλοι θα ψήνονται στις παραλίες, το Mystras Castle Town στον Μυστρά έχει δωμάτια με 40€ για δύο άτομα, ή με 50€ για τέσσερα. 
- Στην Κορώνη, τα Βραχάκια έχουν μικρά αλλά φροντισμένα δωμάτια 300 μέτρα από την παραλία Ζάγκα, στα 40€ το δίκλινο, ή 45€ με θέα στην θάλασσα. 
- Στην Καλαμάτα, λίγο έξω από το κέντρο, στη γειτονιά που λέγεται Ηλιοπουλαίικα, βρήκαμε αυτό το γουστόζικο διαμέρισμα στα 37€ για δύο άτομα. 

Στις Κυκλάδες…



- Στην Πλάκα της Νάξου, το Depis Aqua Beachfront Studios διαθέτει πανέμορφα, κυκλαδίτικα στούντιο με θέα στη θάλασσα από τα μπαλκόνια τους στα 35€ το δίκλινο. 
- Λίγο έξω από την Χώρα της Ίου, η Πανσιόν Ειρήνη-Βίκυ μας φιλοξενεί σε δωμάτια με χτιστά κρεβάτια, οι τιμές των οποίων δεν ξεπερνούν τα 36€ το δίκλινο. 
- Στον Πάνορμο της Τήνου η Θεοδώρα διαθέτει μεγάλα, φωτεινά στούντιο με κουζινάκι και θέα στη θάλασσα, στα 40€ το δίκλινο. 
- Στο Γαύριο, το λιμάνι της Άνδρου, το Galaxy Hotel έχει λιτά αλλά πεντακάθαρα δωμάτια στα 31€ το δίκλινο. 
- Στην Ερμούπολη της Σύρου βρήκαμε τα φανταστικά δωμάτια του Atlantis στα 40€ το deluxe δίκλινο με θέα στη θάλασσα.  
- Επίσης στη Σύρο, 300 μέτρα από την παραλία του Φοίνικα, τα δωμάτια στα Πλακουράκια ξεκινούν από 35€ το δίκλινο. 
- Στην Χώρα της Ανάφης, το απολύτως κυκλαδίτικο Όστρια διαθέτει μεγάλα δωμάτια με μπαλκονάκια που αγναντεύουν την θάλασσα, στα 40€ το δίκλινο. 
- Στη Χώρα της Νάξου, το Studios Bourgos προσφέρει όμορφα δωμάτια κοντά στο μεσαιωνικό κάστρο, σε τιμές που ξεκινούν από 36€ το δίκλινο.
- Στον Γιαλό της Ίου, σχεδόν επάνω στην παραλία, η Πανσιόν Γαλήνη έχει συμπαθέστατα δωμάτια που ξεκινούν από μόλις 25€ το δίκλινο. 

Στο Ιόνιο…



- Στο Περιβόλι, στη Νότια Κέρκυρα, η Βίλλα Μαρία έχει πανέμορφα δωμάτια 500 μέτρα από την παραλία στα 35€ το δίκλινο. 
- Στο κοσμοπολίτικο Σιδάρι, 300 μέτρα από το ξακουστό Canal d’ Amour της Κέρκυρας, το δίκλινο στούντιο με κουζίνα και μπαλκόνι στα Διαμερίσματα Μαρία το βρήκαμε 35€. 
- Επίσης στο Σιδάρι, 35€ έχουν και τα όμορφα στούντιο του CorfuStories, που διαθέτουν κι αυτά καλά εξοπλισμένη κουζίνα και μπαλκονάκια με θέα στον κήπο και την πισίνα. 
- Και λίγη Κέρκυρα ακόμα: Στην Παλαιοκαστρίτα, τα υπέροχα Anemona Studios ξεκινούν από 36€ το δίκλινο. 
- Στον Λαγανά της Ζακύνθου, που είναι ένα ολοήμερο (και ολονύχτιο) πάρτι τα Helen & Theo Studios είναι χρωματιστά κι ευρύχωρα, αγκαλιάζουν έναν καταπράσινο κήπο, και κοστίζουν 36€ το δίκλινο. 
- Στη Βασιλική της Λευκάδας, 300 μέτρα την αγαπημένη παραλία των σέρφερ, το Orfeas Rooms διαθέτει λιτά αλλά φροντισμένα δίκλινα σε τιμές που ξεκινούν από 35€ (αν θέλεις και θέα θάλασσα, 39€). 
- Στο Γένι, επίσης στη Λευκάδα, τα φωτεινά κι ευρύχωρα στούντιο του Camelia Studios δεν θα σου κοστίσουν περισσότερα από 40€ το τρίκλινο.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v