Απίστευτα σπίτια για να μείνεις στη Θεσσαλονίκη

Ετοιμάζεις ταξιδάκι στη Θεσσαλονίκη; Βρήκαμε υπέροχα, σούπερ κεντρικά στούντιο και διαμερίσματα που δεν θα σου κοστίσουν ακριβά.
Απίστευτα σπίτια για να μείνεις στη Θεσσαλονίκη
Το μόνο που μένει για να νιώθεις εντελώς ντόπιος είναι να μάθεις κι αυτή τη διαφορά με το σουβλάκι-καλαμάκι, που δεν έχουμε καταλάβει ακριβώς, να είμαστε ειλικρινείς.

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για δύο διανυκτερεύσεις, για το Σαββατοκύριακο 21-23 Φεβρουαρίου, και περιλαμβάνουν όλα τα έξοδα καθαρισμού, χρεώσεις υπηρεσιών κλπ. Τις καθημερινές είναι πιθανό να τις βρείτε χαμηλότερες.

Αυτό εδώ το στιλάτο, μοντέρνο διαμέρισμα δίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, δυο βήματα από την θάλασσα.Κοστίζει 97€ για δύο διανυκτερεύσεις, με όλα τα έξοδα καθαρισμού, χρεώσεις υπηρεσιών κλπ.Αυτό το γλυκύτατο στούντιο, σε ένα νεοκλασικό κτίριο δυο βήματα μακριά από την Πλατεία Αριστοτέλους.Κοστίζει 78€ για δύο διανυκτερεύσεις, δύο ατόμων. Και είμαστε ερωτευμένοι με το πάτωμά του.Αυτό το πανέμορφο διαμέρισμα, δυο λεπτά με τα πόδια από τη Ροτόντα, που επίσης κοστίζει 78€ για δύο βράδια.Αυτό το σούπερ ντιζαϊνάτο, κεντρικότατο διαμέρισμα, πέντε λεπτά με τα πόδια από την πλατεία Αριστοτέλους.Θα σας κοστίσει 104€ για δύο άτομα.Θέα στον Λευκό Πύργο από το μπαλκονάκι σας, τι θα λέγατε;Ηλιόλουστο και ευρύχωρο, αυτό το διαμέρισμα με την φανταστική θέα θα σας κοστίσει 126€ για δύο διανυκτερεύσεις.Τέλειο ρετιρέ στη Βαλαωρίτου, αν προτιμάς να βρίσκεσαι ακριβώς εκεί που χτυπά η καρδιά της σαλονικιώτικης νύχτας. Στα 139€ για δύο βράδια.Αυτό το αρτιστίκ διαμέρισμα που αν μας ρωτάς θα το θέλαμε και για σπίτι μας, βρίσκεται σε μια υπέροχη γειτονιά του κέντρου και κοστίζει 109€ για δύο διανυκτερεύσεις.Και τζάκι και μπαλκονάρες και τρία υπνοδωμάτια για να χωρά όλη η παρέα, και δωρεάν πάρκινγκ (που μπορεί να γίνει εφιάλτης στη Θεσσαλονίκη, το ξέρουμε) έχει αυτό εδώ το σούπερ ευρύχωρο διαμέρισμα  δίπλα στον σιδηροδρομικό σταθμό. Κόστος, στα 114€ για δύο διανυκτερεύσεις δύο ατόμων.Κοίτα τώρα αυτό εδώ το κουκλί. Βρίσκεται στην κυριολεξία δύο βήματα από την παραλία, και κοστίζει για δύο βράδια 133€.Αυτό εδώ το τέλειο μπαλκόνι……Πάει σετάκι με αυτό το τέλειο σαλονάκι.Ανήκουν αμφότερα σε αυτό το υπέροχο ρετιρέ στο Μπιτ Παζάρ, το οποίο κοστίζει 114€ για δύο διανυκτερεύσεις.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v