Υπέροχα σπιτάκια για να μείνεις στην Αθήνα

Για ζευγάρια, αλλά και παρέες, με υπέροχη θέα στην πόλη, μια ανάσα από εκεί που χτυπά η καρδιά της Αθήνας.
Υπέροχα σπιτάκια για να μείνεις στην Αθήνα

Κάνουμε διακοπές στην… Αθήνα (μας) και κλείνουμε τα πιο υπέροχα, μοντέρνα, μινιμαλιστικά, πολυτελή και ρομαντικά σπιτάκια.

Αυτή η μοντέρνα και φωτεινή σοφίτα κοντά στον Εθνικό Κήπο είναι ό,τι πρέπει για παρέες, με άνετο σαλόνι, πλήρη κουζίνα και ωραίες λεπτομέρειες διακόσμησης. Διαθέτει μια μινιόν αυλίτσα για τους μήνες με ήλιο, και κοστίζει 55€/ διανυκτέρευση. 


Στο Γκάζι, αυτό το μοντέρνο και μίνιμαλ διαμέρισμα απολαμβάνει υπέροχη θέα στο Πάρκο του Κεραμεικού από τη βεράντα του, διαθέτει μια κρεβατοκάμαρα και είναι ωραιότατη επιλογή για ζευγαράκια – στα 90€/ διανυκτέρευση.

Ακριβώς κάτω από την Ακρόπολη, στα πολυφωτογραφημένα Αναφιώτικα, αυτή η cosy φωλίτσα βρίσκεται σε ένα ήσυχο σημείο, διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο με ένα διπλό κρεβάτι και είναι ό,τι πρέπει για ρομαντική διαμονή – στα 105€/διανυκτέρευση.

Επίσης στην Ακρόπολη, αυτό το ανακαινισμένο διαμέρισμα είναι επίσης ταμάμ για ζευγάρια, όμορφα διακοσμημένο και προσφέρει απλόχερα θέα στον Παρθενώνα με το που ανοίγετε τις κουρτίνες των παραθύρων – 75€/διανυκτέρευση.

Ευρύχωρο, άνετο, φωτεινό και πολύχρωμο, αυτό το σπιτάκι απέχει ελάχιστα από το Σύνταγμα και μια ανάσα από τα πιο κεντρικά μπαράκια της πόλης, διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και ενδείκνυται για παρέες – 103€ ανά διανυκτέρευση.

Κοντά στην πλατεία στο Μοναστηράκι, με πανοραμική θέα στην πόλη και τον Παρθενώνα, αυτό το ρετιρέ από το πάλαι ποτέ ατελιέ του Ασλάνη προσφέρει άνετη διαμονή για ζευγάρια με αέρα… μοδάτο – 126€/ διανυκτέρευση. 

Μια ανάσα από το Χίλτον, η διαμονή σε αυτό το σούπερ μοντέρνο διαμέρισμα δεν διαφέρει και πολύ από εκείνη του πολυτελούς ξενοδοχείου. Το άνετο και cosy σαλόνι με τζάκι, η μοντέρνα κουζίνα και η άνεση ενός queen size κρεβατιού εγγυώνται ξένοιαστη διαμονή – 85€/διανυκτέρευση.

Κοντά στο Αρχαιολογικό Μουσείο, Εμφάνιση στην Airbnb⭐️Victoria 5star⭐️ 5BR BigApt⭐️Sauna⭐️2min metro⭐️ " target="_blank">αυτό το σούπερ άνετο διαμέρισμα διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, είναι πλήρως ανακαινισμένο και μπορεί να φιλοξενήσει (πολύ) μεγάλες παρέες. Διαθέτει 6 μεγάλες τηλεοράσεις, iMac, Playstation και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μεταξύ άλλων – 197€/ διανυκτέρευση.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v