Απίστευτα σπιτάκια στην Ελλάδα έως 80€

Στην Πελοπόννησο, τον Παρνασσό, το Καρπενήσι, αλλά και τις Πρέσπες, βρήκαμε φανταστικά σπιτάκια για Σαββατοκύριακα βγαλμένα από παραμύθι.
Απίστευτα σπιτάκια στην Ελλάδα έως 80€
(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου (2-3/2). Αν έχετε δυνατότητα να φύγετε καθημερινές, είναι πιθανό να τις βρείτε χαμηλότερες.

 

CasaPalma
Μονεμβασιά
Τιμή: 75€ για δύο άτομα, 105€ για 5 άτομα
Κρατήσεις και μέσω του Booking από εδώ 

Αν πάντα θέλατε να μείνετε μέσα σε ένα κάστρο… να η ευκαιρία σας. Ένα ολόδικό σας σπίτι στην καρδιά ενός από τα ωραιότερα κάστρα του πλανήτη, με μεγάλες βεράντες που αγναντεύουν από ψηλά την θάλασσα, και παραδοσιακή μονεμβασιώτικη αρχιτεκτονική με καμάρες και θόλους μέσα-έξω.

 

Serene Stone House
Οξιά, Μικρή Πρέσπα
Τιμή: 81€ για δύο άτομα
Κρατήσεις και μέσω του Booking από εδώ 

Το δικό σας… μικρό σπίτι στο λιβάδι, σε σημείο ιδανικό για να εξερευνήσετε τις Πρέσπες αλλά και να ζήσετε τον έρωτά σας μακριά από τους πάντες και τα πάντα, αυτό το γλυκύτατο πέτρινο σπιτάκι βρίσκεται σε ένα σκηνικό βγαλμένο από road movie.

 
Mystras Village House
Πικουλιάνικα, Μυστράς
Τιμή: 64€ για δύο άτομα
Κρατήσεις και μέσω του Booking από εδώ 

Η πέτρα και το ξύλο κυριαρχούν στην αρχιτεκτονική αυτού του πανέμορφου διώροφου, που απέχει ενάμιση χιλιόμετρο από τη βυζαντινή καστροπολιτεία του Μυστρά και απολαμβάνει πανοραμική θέα στην Κοιλάδα του Ευρώτα και την κορυφογραμμή του Ταΰγετου από τα μπαλκόνια του.

 
Green’s House
Πολιανή, Μεσσηνία
Τιμή: 38€ για δύο άτομα
Κρατήσεις και μέσω του Booking από εδώ 

Η τιμή του είναι ασυναγώνιστη, αλλά αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος για να το κλείσετε: Στο ορεινό χωριουδάκι της Μεσσηνίας που λέγεται Πολιανή, περί τα 20 λεπτά από την Καλαμάτα, αυτό το πέτρινο σπιτάκι με το μεγάλο τζάκι είναι ευρύχωρο και χουχουλιαστό, ιδανικό για ρομαντικά Σαββατοκύριακα με το έτερο ήμισυ.

 
Αγρόκτημα
Λεωνίδιο
Τιμή: 79€ για δύο άτομα με πρωινό
Κρατήσεις και μέσω του Booking από εδώ 

Στην καρδιά ενός Αγροκτήματος όνομα και πράγμα, που προσφέρει ξεχωριστά πέτρινα και εντελώς αυτόνομα σπιτάκια, αυτό το διώροφο αριστούργημα περιλαμβάνει σαλόνι με τζάκι και υπνοδωμάτιο στη σοφίτα. Το πρωινό σας προσφέρεται σε καλάθι γεμάτο βιολογικά καλούδια από τη φάρμα του αγροκτήματος, για να το απολαύσετε ό,τι ώρα ξυπνήσετε.

 
Atmospherico
Καρπενήσι
Τιμή: 58€ για δύο άτομα
Κρατήσεις και μέσω του Airbnb από εδώ

Σε ένα τοπίο βγαλμένο από τα παραμύθια, λίγα χιλιόμετρα έξω από το Καρπενήσι, αυτό το σπιτάκι που θα μπορούσε κάλλιστα να βρίσκεται στα βουνά της Ελβετίας είναι ό,τι πρέπει για τις εξορμήσεις σας στην ευρυτανική φύση.

 
Το Σπίτι στον Βράχο
Λιλαία, Παρνασσός
Τιμή: 60€ για δύο άτομα
Κρατήσεις και μέσω του Airbnb από εδώ 

Ένα πανέμορφο πέτρινο σπιτάκι με τζάκι και ξυλόσομπα, που απολαμβάνει φαντασμαγορική θέα στην κοιλάδα του Παρνασσού. Βρίσκεται, δε, σε θέση ιδανική για τις εξορμήσεις σας στον Παρνασσό, στο χιονοδρομικό κέντρο, στους Δελφούς και την Αράχωβα, και το Χάνι της Γραβιάς.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v