Πέντε ιδέες για γιορτινό ταξίδι στο... πάρα 5’

Αμστερνταμ, Παρίσι, Ντουμπάι, Σιγκαπούρη- Μπαλί και Κούβα. Στο... παραπέντε, το in2life συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει πέντε προτάσεις για τις ημέρες των εορτών. Δείτε τα αναλυτικά προγράμματα και τις τιμές, συγκρίνετε και... αντίο!
Πέντε ιδέες για γιορτινό ταξίδι στο... πάρα 5’

* Στις δεξιές στήλες μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα προγράμματα τις τιμές και τις παροχές των ταξιδιωτικών προσφορών

Η περίοδος των εορτών, είθισται να δίνει το έναυσμα (χρόνου και χρήματος) για αγορές, διασκέδαση, αλλά και ταξίδια. Το in2life- πάντα υπέρ της απόδρασης!- σας παρουσιάζει πέντε προορισμούς και τις αντίστοιχες προσφορές τριών ταξιδιωτικών γραφείων για αυτούς.

-----Άμστερνταμ

Όσοι έχουν πάει στην πόλη της Ολλανδίας θα συμφωνήσουν ίσως πως είναι... ”εκνευριστικά όμορφο”. Τα διάσημα μουσεία του, οι υδάτινες οπτικές περιπέτειες που υπόσχονται τα αμέτρητα κανάλια του, το χρώμα της παλαιάς Ευρώπης και τα avant garde bars και café καθιστούν το Άμστερνταμ ξεχωριστό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου. Αν θέλετε ησυχία, ξεχάστε το! Οι επισκέπτες ”διπλασιάζουν” τον πληθυσμό του Άμστερνταμ κάθε Σαββατοκύριακο, ενώ τo... φαινόμενο θα ενταθεί κατά πολύ στις γιορτές.

Οι τιμές της εκδρομής που προτείνει το πρακτορείο Μάνεσσης, ξεκινούν από 620 ευρώ κατ’ άτομο και ποικίλλουν ανάλογα με τις ημέρες και την εποχή των εορτών (Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Φώτα).

-----Παρίσι

Μια πλήρη προσφορά για 4ήμερη γιορτινή επίσκεψη στο Παρίσι προσφέρει η TUI. Οι τιμές ξεκινούν από την τιμή των 645 ευρώ κατ’ άτομο. Οι τρεις συνολικά εκδρομές που προγραμματίζει η TUI για την πρωτεύουσα της Γαλλίας αφορούν τα Χριστούγεννα (23-26/12), την Πρωτοχρονιά (30/12-2/1) και τα φώτα (5-8/1).

Σύμφωνα με το (ελαστικό) πρόγραμμα, μπορείτε να επισκεφτείτε τα πάμπολλα αξιοθέατα της πόλης του φωτός (Αψίδα του θριάμβου, Όπερα, Παναγία των Παρισίων, Λούβρο, Πλας ντε λα Κονκόρτ, Πύργος του Αιφελ, Καρτιέ Λατέν, Πάνθεον, πλατεία Βαστίλης και τόσα άλλα) και να περάσετε το ρεβεγιόν σας σε κάποιο από τα διάσημα παρισινά καμπαρέ. Ακόμα, μπορείτε με τους απογόνους (ή χωρίς) να επισκεφτείτε σε μια ολοήμερη εκδρομή την Disneyland.

-----Ντουμπάι

Μπορεί να μην σας φαίνεται αρκετά ”τουριστικός προορισμός”. Στην περίπτωση αυτή, έχετε απλώς άδικο. Πρόκειται για ένα άκρως ενδιαφέροντα προορισμό που συνδυάζει τις δυτικές επιρροές με την παράδοση που του χαρίζει η Αραβική ταυτότητα του. Τι μπορείτε να κάνετε εκεί; Να απολαύσετε τις πολυτελείς υπηρεσίες των διάσημων ξενοδοχείων, να επισκεφτείτε τις πολύβουες αγορές, να ηρεμήσετε σε κάποιο παραθαλάσσιο θέρετρο ή να ”ζωντανέψετε” με την περιπέτεια των δραστηριοτήτων με σαφάρι στην έρημο.

Η προσφορά της TUI για την πενθήμερη εκδρομή στο Ντουμπάι, ξεκινά από τα 880 ευρώ.

-----Κούβα

Λίγοι άνθρωποι που ταξιδεύουν δεν έχουν νιώσει την επιθυμία να επισκεφτούν την Κούβα, η φήμη της οποίας φαίνεται πως αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για τον εξωτικό αυτό προορισμό. Η εννεαήμερη εκδρομή που προτείνει το ταξιδιωτικό γραφείο της Monogram περιλαμβάνει 7 ημέρες στη χώρα των πούρων και τιμάται από 1.985 ευρώ το άτομο. Υπολογίστε και τους φόρους αεροδρομίου που αναφέρονται στο τέλος της αναλυτικής προσφοράς και που ανεβάζουν το κόστος.

-----Σιγκαπούρη- Μπαλί

Εξωτικός και πανέμορφος, ο διάσημος αυτός τουριστικός προορισμός είναι η δεύτερη πρόταση της Monogram για τις γιορτές και σας περιμένει να τον επισκεφτείτε. Η τιμή κατ’ άτομο είναι στα 1.465 ευρώ. Και εδώ δώστε προσοχή στους φόρους αεροδρομίου που δεν περιλαμβάνονται στην τιμή και που ανεβάζουν το κόστος κατά περίπου 180 ευρώ.

* Στις δεξιές στήλες μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα προγράμματα τις τιμές και τις παροχές των ταξιδιωτικών προσφορών.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v