Τολμήστε οικογενειακώς στο Adventure Park!

”Δυο βήματα” από την Αθήνα, στη Μαλακάσα, το θεματικό πάρκο ψυχαγωγίας χωμένο στο δάσος υπόσχεται ώρες δράσης και διασκέδασης για όσους δεν έχουν διαρκώς την πολυτέλεια να εγκαταλείπουν τα τείχη για περισσότερο από μία ημέρα.
Τολμήστε οικογενειακώς στο Adventure Park!

Γρήγορες διαδρομές σε ύψος 10- 15 μέτρων πάνω από τη γη, σκαρφάλωμα που ”κόβει την ανάσα” με ορειβατικό εξοπλισμό, ισορροπία σε στενές δοκούς που συνδέουν τα κλαδιά δύο ή περισσότερων δέντρων. Όχι δεν πρόκειται για στάδια της βασικής εκπαίδευση των Λ.Ο.Κ., αλλά για μερικές μόνο από τις οικογενειακές ή μη δραστηριότητες που περιλαμβάνει το Adventure Park.

”Δυο βήματα” από την Αθήνα, στη Μαλακάσα, το θεματικό πάρκο ψυχαγωγίας χωμένο στο δάσος υπόσχεται ώρες δράσης και διασκέδασης για όσους δεν έχουν διαρκώς την πολυτέλεια να εγκαταλείπουν τα τείχη για περισσότερο από μία ημέρα.

Οι δοκιμασίες του Adventure Park είναι ”προσιτές” σε όλους: μικρούς - μεγάλους, τολμηρούς και... λιγότερο τολμηρούς, αφού πρόκειται για διαφορετικές διαδρομές με κλιμακούμενο βαθμό δυσκολίας και ύψη. Η ασφάλεια είναι απόλυτη, αφού πέραν του ειδικού εξοπλισμού, μικροί και μεγάλοι παρακολουθούνται από ειδικούς εκπαιδευτές, ενώ υπάρχει και σύντομη εκπαίδευση πριν και από την πλέον εύκολη διαδρομή.

Οι αρχάριοι- ή όσοι αισθάνονται έτσι- θα πρέπει να ξεκινήσουν από τις ”Αλεπούδες”. Οι δύο αυτές διαδρομές είναι οι περισσότερο εύκολες και κατάλληλες κυρίως για παιδιά. Αν τα βλαστάρια σας, έχουν συνηθίσει στις... εύκολες τούμπες του Playstation, έχουν μπροστά τους περίπου 1,5 ώρα για να κατανοήσουν πόσο δύσκολα οι super ήρωες... ”βγάζουν το ψωμί τους”.

Οι επόμενες σε κλάση δυσκολίας πίστες είναι οι ”Λύκοι”. Αν δεν είστε γεννημένοι ορειβάτες ή ανάλογα εκπαιδευμένοι, εδώ λογικά θα βρείτε αρκετή αδρεναλίνη για να μην θεωρήσετε την Κυριακή σας ”χαμένη”. Σε ύψη που κυμαίνονται από 4 έως 10 μέτρα, μικροί (άνω του 1,40 ύψους) και μεγάλοι δίνουν ραντεβού από πλατφόρμα σε πλατφόρμα. Οι διαδρομές είναι κατάλληλες και για οικογένειες, αφού υπάρχουν διαφορετικές διαστάσεις εξοπλισμών που δεν εξαιρούν τους τολμηρότερους από τους νεαρούς.

Στους ”αετούς” τα πράγματα δυσκολεύουν. Οι διαδρομές αυτούς απευθύνονται σε τολμηρούς που θέλουν να ανακαλύψουν τα όρια και τις δυνατότητές τους και δεν σας κρύβουμε ότι… διστάσαμε να αυτοπροσδιοριστούμε ως τέτοιοι. Αρκετά από τα περάσματα του ”Αετού” χρειάζονται επιδεξιότητα, αρμονία κινήσεων και ισσοροπία, καθώς και παντελή έλλειψη υψοφοβίας, αφού όλη η δραστηριότητα εξελίσσεται σε ύψος 15 περίπου μέτρων (όσο περίπου το ύψος μιας πολυκατοικίας). Απαραίτητη προϋπόθεση να είστε πιο ψηλοί από 1,45.

Για περισσότερες πληροφορίες, ώρες λειτουργίας και τιμές επισκεφθείτε το site του Adventure Park.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v