Ξεκινούν απευθείας πτήσεις Αθήνα-Πεκίνο

Η Air China ξεκινά από τα τέλη Σεπτεμβρίου να συνδέει με απευθείας πτήσεις την Αθήνα με το Πεκίνο δύο φορές την εβδομάδα.
Ξεκινούν απευθείας πτήσεις Αθήνα-Πεκίνο
Την σύνδεση Αθήνας και Πεκίνου με απευθείας πτήσεις ανακοίνωσε η Air China, που σε συνεργασία με το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών, ετοιμάζεται να εγκαινιάσει από τον Σεπτέμβριο μια νέα εποχή διμερών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Κίνας.

Η απευθείας σύνδεση ανακοινώθηκε σε εκδήλωση στην κινεζική πρεσβεία της Ελλάδας. Όπως αναφέρθηκε, οι εμπορικές πτήσεις θα ξεκινήσουν στις 30 Σεπτεμβρίου και θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη τύπου Airbus A330-200 κάθε Τετάρτη και Σάββατο. Θα έχουν διάρκεια περίπου εννιάμιση ώρες, ενώ οι τιμές θα ξεκινούν από τα 450-500€ μετ’ επιστροφής, φόρων, γεύματος και αποσκευής 23 κιλών.

Η Air China είχε ανοίξει γραφεία στην χώρα μας από το 2005, ενώ από το 2011 συνέδεε την ελληνική πρωτεύουσα με την κινεζική, μέσω Μονάχου. Η ανακοίνωση των απευθείας πτήσεων αναμένεται να εξυπηρετήσει τόσο την αυξανόμενη τουριστική κίνηση από την Κίνα προς την Ελλάδα, όσο και τις επιχειρηματικές συναλλαγές μεταξύ εταιριών των δύο χωρών.

Μπορείτε να δείτε τις προσφερόμενες πτήσεις και να μπείτε σε πειρασμό να κλείσετε εισιτήρια εδώ

Πηγή: Xinhuanet
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v