Ερωτικά Φεστιβάλ: Τα Woodstock του Sex...

Kinky, fetish, lesbian, gay. Τα μεγαλύτερα sex festivals παγκοσμίως συγκεντρώνουν κάθε χρόνο εκατομμύρια κόσμου κάθε ηλικίας και σεξουαλικών προτιμήσεων και προκαλούν πλήθος συζητήσεις και αντιδράσεις. Πείτε αντίο στα ταμπού και μπείτε στον ελκυστικό κόσμο της σαρκικής ηδονής.
Ερωτικά Φεστιβάλ: Τα Woodstock του Sex...

του Νικόλα Γεωργιακώδη

Δεν υπάρχει κανείς που να μην ιντριγκάρεται από την ιδέα ενός φεστιβάλ εξολοκλήρου αφιερωμένο στις σεξουαλικές απολαύσεις. Εδώ και μία 20ετία περίπου τα μεγαλύτερα ερωτικά φεστιβάλ ανά τον κόσμο, ποικίλου είδους και περιεχομένου, συγκεντρώνουν εκατομμύρια "φανατικούς" και μη λάτρεις που είτε από περιέργεια, είτε σκόπιμα ενδιαφέρονται να έρθουν σε επαφή με τον ηδονικό κόσμο του σεξ. Φεστιβάλ μουσικής, τεράστιες εκθέσεις, ακόμα και... κινηματογραφικά βραβεία πορνό, μονοπωλούν κάθε χρόνο το ενδιαφέρον του κοινού σε όλη την υφήλιο, προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων και σχολίων. Ανακαλύψαμε τα "καλύτερα στο είδος τους" και σας τα παρουσιάζουμε.

 

 

 

 

 

 

 

 

Love Parade

Που; Βερολίνο, Γερμανία
Πότε; Ιούλιο
Info : Αν και δεν πρόκειται για "καθαρόαιμο" sex festival, παρ΄όλα αυτά συγκεντρώνει κάθε χρόνο κοντά στα δύο εκατομμύρια λαό που έρχεται από όλες τις γωνιές της γης για να ακούσει τους μεγαλύτερους Dj's liveκαι φυσικά να γιορτάσει τον έρωτα. Ξεκίνησε με αφορμή την πτώση του τείχους του Βερολίνου και με την πάροδο των χρόνων έγινε κάτι σαν θεσμός. Στα "καλύτερά"  του συγκέντρωσε 1,5 εκατομμύρια ανθρώπους που χόρευαν και γιόρταζαν γύρω από το Siegessäule. Το 2004 και το 2005 λόγω έλλειψης χορηγών δεν διοργανώθηκε  και στη συνεχεία “μετακόμισε” από το Βερολίνο στην περιοχή της Ρουρ. Το 2007 και το 2008 πραγματοποιήθηκε στο Έσσεν και το Ντόρτμουντ. Αιθέριες υπάρξεις, βρεγμένες μπλούζες, χορός και σεξ μέχρι.. τελικής πτώσης χαρακτηρίζουν αυτό το φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής, το οποίο φέτος δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί λόγω δυσκολιών στις μετακινήσεις. Dj's που έχει φιλοξενήσει: Armin Van Buuren, Sven Vath, Paul Oakenfold, Payl Van Dyk, Tiesto κ.α.


 

Hot D'or

Που; Κάννες, Γαλλία
Πότε; Μάιος
Info: Ενώ κάτω από τον ήλιο της γαλλικής Ριβιέρα λαμβάνει χώρα το πιο γνωστό κινηματογραφικό φεστιβάλ του κόσμου, το Φεστιβάλ των Καννών, ένα άλλο διαφορετικό φεστιβάλ κερδίζει τις δάφνες της... απόλαυσης. Πρόκειται για τα Hot D'or, εν συντομία τους Χρυσούς Φοίνικες του πορνό. Εκεί μαζεύεται κάθε Μάιο η Μέκκα της πορνογραφικής βιομηχανίας για να βραβεύσει τις καλύτερες "ταινίες" της χρονιάς. Το φεστιβάλ γίνεται κάθε χρόνο σε διαφορετικό μέρος, και φρουρείται στενά από δεκάδες σωματοφύλακες. Αποτελεί περίτρανη απόδειξη για την κυριαρχία μιας βιομηχανίας που διαρκώς αυξάνει την δύναμή της. Πλήθος παραγωγών, σέξυ μοντέλα, ατελείωτα πάρτυ και events, ψηλά τακούνια και άφθονη σιλικόνη κάνουν κάθε χρόνο την γαλλική πόλη το επίκεντρο κάθε σεξουαλικής μας φαντασίωσης.

Barcelona International Erotic Film Festival

Που; Βαρκελώνη, Ισπανία
Πότε; Σεπτέμβριο
Info: Ο... ισπανός ανταγωνιστής του Hot D'or, είναι μια ετήσια λαμπρή γιορτή του σεξ και της πορνογραφίας. Κάθε χρόνο απονέμονται τρία βραβεία σε διαφορετικές κατηγορίες ταινιών: το Ninfa για τις straight ταινίες, το Heatgay για τις ομοφυλοφιλικές και το Tacón de Aguja για τις fetish. Η εκδήλωση ξεκίνησε το 1992 και από το 1997 φιλοξενείται στην Llobregat, μία πόλη λίγο έξω από την Βαρκελώνη. Συγκριτικά με τους αντίστοιχους Χρυσούς Φοίνικες του πορνό, έχει χαρακτηριστεί λιγότερο prive και περισσότερο ολοκληρωμένη. Εκτός από τους δεκάδες ταινίες που προβάλλονται και τα βραβεία, στις πέντε μέρες του φεστιβάλ θα έχετε την δυνατότητα να θαυμάσετε δεκάδες events με striptease, ζωντανό sex και επιδείξεις εσωρούχων για κάθε γούστο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erotica

Που; Λονδίνο, Αγγλία
Πότε; Νοέμβριο
Info: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ-έκθεση για το σεξ στον κόσμο. Παρουσιάζει με τον πλέον ιδανικό τρόπο όλα όσα έχουν να κάνουν με σαρκικές απολαύσεις και συγκεντρώνει εκατομμύρια κόσμο κάθε χρόνο. Ζωντανά show, καταστήματα, περίπτερα εταιρειών και περισσότερες από 230 εκθέσεις διαδραματίζονται στο απόλυτο αυτό sex festival. Φέτος θα γίνει στο Olympia Grand Hall του Λονδίνου 20 -22 Νοεμβρίου. Ιδιαίτερα διάσημη ατραξιόν του φεστιβάλ ο ειδικός χώρος για singles ανεξαρτήτως φύλου που έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν και να περάσουν μαζί ένα βράδυ...



Exotic Erotic Ball

Που; San Fransisco, California
Πότε;Οκτώβριο
Info: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ της Αμερικής. Ένα τεράσιο πάρτυ μασκέ που συνδυάζει το χιούμορ, τις μεταμφιέσεις, την rock μουσική, την Dance και ό,τι άλλο μπορεί να βάλει ο νους σας. Κορυφαίους Dj's, performers, εξωτικές χορέυτριες και χορευτές, σκληρές ερωτικές αναπαραστάσεις on stage, θεματικά δωμάτια, φετιχιστική μόδα και πολλοί celebrities αποτελούν μέρος αυτού του φαντασμαγορικού φεστιβάλ. Όπως λένε και οι διοργανωτές του πρόκειται για μία "γιορτή της σάρκας, του φετίχ και της φαντασίας" Κάτι θα ξέρουν για να το λένε.. Το φετινό φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 24 Οκτωβρίου του 2009 και θα είναι το 30ο στην σειρά. Πρόκειται για ένα φεστιβάλ- θεσμό στην Αμερική που διοργανώνεται επίσημα εδώ και 25 χρόνια.



Και για όσοι πιστεύουν ότι όλα αυτά συμβαίνουν μόνο στο εξωτερικό, ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσουν. Το 2ο Athens Erotica πλησιάζει. Θα πραγματοποιηθεί 14-17 Μαΐου 2009 στο εκθεσιακό κέντρο ΕΚΕΠ, στο 12ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας(Κόμβος Μεταμόρφωσης). Εκεί θα βρείτε ολες τις κατηγορίες στην ερωτική βιομηχανία και όλα τα μεγαλα ονόματα. Επίσης, sex shops, DVD - movies, strip clubs, ξενοδοχεία, αισθησιακά εσώρουχα, tatoos, αξεσουάρ, hot lines κ.α. Η Έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της για όλους την Πέμπτη 14 Μαΐου και ώρα 17:00. Στις 20:00 της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθούν τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης η οποία και θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 01:00. Την Παρασκευή η έκθεση θα είναι ανοικτή από τις 17.00 έως τη 01.00. Οι ώρες λειτουργίας το Σάββατο 16 Μαΐου και την Κυριακή 17 Μαΐου θα είναι 12:00 έως 02:00.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v