Σε... τροχιά με το in2life

Ονειρευόμαστε σπίτια, αυτοκίνητα, ρούχα, κινητά... Ποιο είναι όμως πραγματικά το απώτερο όνειρο κάθε ενός από εμάς; Να βρεθούμε στο διάστημα! Και το in2life σε συνεργασία με το υπουργείο Τουρισμού εξασφάλισε για τρεις υπερτυχερούς το μοναδικό αυτό ταξίδι.
Σε... τροχιά με το in2life
Η συγκλονιστικότερη εμπειρία που ζήσατε ποτέ! Το όνειρο κάθε ανθρώπου από καταβολής κόσμου! Το άπιαστο που πλέον σήμερα φαντάζει τόσο μα τόσο προσιτό…

Εδώ και ένα χρόνο, η Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία (ESA) συνεργάζεται εντατικά με Ρώσους επιστήμονες με σκοπό να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό το νέο διαστημικό επαναχρησιμοποιούμενο όχημα (λεωφορείο) Clipper, το οποίο θα κάνει την πρώτη του μη επανδρωμένη δοκιμαστική πτήση το 2011. Εφόσον η πτήση αυτή ολοκληρωθεί με ασφάλεια, η ESA, σε συνεργασία με τα Υπουργεία Ανάπτυξης όλων των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα παραχωρήσει το Clipper για μία και μοναδική πτήση έξι ωρών για κάθε χώρα, στην οποία θα επιβαίνουν 30 υπερτυχεροί πολίτες.

Το in2life σε συνεργασία με το ελληνικό υπουργείο Ανάπτυξης έχει την χαρά, την τιμή και την αποκλειστικότητα να εξασφαλίσει τρεις τέτοιες προσκλήσεις για τρεις αναγνώστες, οι οποίοι το Μάιο του 2012 θα έχουν την τύχη να βρεθούν για έξι ολόκληρες ώρες στο διάστημα.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στο μεγάλο διαγωνισμό του in2life
που θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Απριλίου και μείνετε σε επαφή με το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο γιατί σε ένα μήνα από τώρα τρεις από εσάς θα βρουν εκεί ένα εισιτήριο για… τα αστέρια!

Καλό Μήνα!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v