5 top προορισμοί για Mήνα του Mέλιτος

Κρουαζιέρα στο Ρίο Ντε Tζανέιρο, λίμνες και δάση σε πολυτελές resort της Βόρειας Αμερικής, παραδοσιακή καλύβα στην εξωτική Ταϊτή και... γυάλινο δωματιάκι 130 τετραγωνικών στην Καραϊβική, με θέα στον Ατλαντικό. Ποιος ειναι για εσάς ο ιδανικός προορισμός για μήνα του μέλιτος;
5 top προορισμοί για Mήνα του Mέλιτος

Το έτερόν σας ήμισυ το επιλέξατε γιατί ταιριάξατε σε όλα, ή σχεδόν όλα. Βρήκατε κοινά ενδιαφέροντα, κοινά hobby, αγαπάτε τις τέχνες ή τον αθλητισμό, ή είστε πιο περιπετειώδεις τύποι. Και αφού μαζί αποφασίσετε να ενώσετε τις ζωές σας και να οργανώσετε το γάμο σας όπως εσείς προτιμάτε, κοινή πρέπει να είναι και η απόφασή σας για το γαμήλιο ταξίδι σας.

Το γαμήλιο ταξίδι, είτε πρόκειται για μήνα ή έστω για εβδομάδα του μέλιτος, οφείλει να είναι ξεχωριστό.
Ένα πολυτελές ξενοδοχείο σε μία όμορφη παραλία δεν είναι σε καμία περίπτωση αρκετό. Θα το καταλάβετε και εσείς όταν δείτε τους 5 πραγματικά μοναδικούς γαμήλιους προορισμούς που επιλέξαμε για εσάς, και που σκοπό έχουν να αποτελέσουν το ιδανικότερο κατώφλι μιας υπέροχης ζωής.

Για τους φυσιολάτρεις…

Canoe Bay, Chetek, Wisconsin

Σε μία έκταση 1.200 περίπου στρεμμάτων απλώνεται το Relais & Chateaux Canoe Bay των 21 δωματίων, πλημμυρισμένο από δάση και λίμνες. Οι νιόγαμπροι στη βόλτα τους εκεί θα συναντήσουν αλεπούδες, κουνέλια, παγώνια, σκαντζόχοιρους και αρκούδες. Το άρωμα από τα αγριολούλουδα, τις πορτοκαλιές και τα γεράνια θα συνοδεύει τις μέρες και τις νύχτες τους. Κλείστε ένα σπιτάκι 80 τετραγωνικών δίπλα στη λίμνη και απολαύστε το γιγαντιαίο αυτοκρατορικό κρεβάτι, αλλά και τη μπανιέρα δύο ατόμων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.canoebay.com

Για τους λάτρεις της θάλασσας…

Silversea Cruises, 8ήμερο ταξίδι από το Rio de Janeiro στο Buenos Aires με το Silver Wind

Για κρουαζιέρες έχουμε ξαναμιλήσει, αυτή η κρουαζιέρα όμως δεν συγκρίνεται με καμία άλλη. Το κρουαζιερόπλοιο Silver Wind, χωρητικότητας 296 επιβατών, έχει όλες τις ανέσεις ενός υπερπολυτελούς ξενοδοχείου συμπεριλαμβανομένων: καζίνο, spa και αίθουσα θεαμάτων. Όλες οι καμπίνες έχουν ιδιωτική βεράντα με θέα στον ωκεανό. Αφεθείτε στη μαγευτική θέα της παραλίας Ipanema ή του Ρίο και χαλαρώστε απολαμβάνοντας το κοκτέιλ σας σε μία από τις καμπάνες δίπλα στην πισίνα. Οι τιμές ξεκινούν από 3.500 ευρώ το άτομο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.silversea.com

Για τους λάτρεις του ήλιου…


Le Meridien Tahiti, Tahiti

Όχι πως ο δικός μας ήλιος δεν είναι καλός, αλλά και στην Ταϊτή τα πράγματα δεν πάνε πίσω. Κλείστε ένα από τα 12 πολυνησιακού στυλ bungalows που εκτείνονται μέσα σε μία καταγάλανη λιμνοθάλασσα. Απολαύστε τον ήλιο από την ιδιωτική σας προβλήτα, πάνω στη χρυσή αμμουδιά ή από την πισίνα, ο πάτος της οποίας έχει καλυφθεί με άμμο. Όσοι αγαπούν τα θαλάσσια σπορ μπορούν να επιδοθούν στο τένις ή το βόλεϊ στα ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα δίπλα στην παραλία. Και στο τέλος της μέρας ζήστε μοναδικές, ρομαντικές στιγμές κοιτώντας το ηλιοβασίλεμα πάνω από το όρος Otemanu.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.starwoodhotels.com

Για όσους αναζητούν τη χαλάρωση…

Jade Mountain, St. Lucia, Καραϊβική

Από τα 24 ευρύχωρα δωμάτια, το μικρότερο είναι 130 τετραγωνικά μέτρα. Όλες οι σουίτες είναι χτισμένες μέσα στις σπηλιές της βουνοπλαγιάς, ενώ η κάθε μία έχει τη δική της απέραντη πισίνα. Οι τοίχοι σε κάποιες από τις πλευρές του δωματίου είναι φτιαγμένοι από ισχυρό γυαλί, επιτρέποντας έτσι την εκπληκτική θέα στον ωκεανό. Τα ζευγάρια μπορούν να αφεθούν στα έμπειρα χέρια των μασέρ ή να παρακολουθήσουν σεμινάρια γιόγκα στην ειδικά διαμορφωμένη προβλήτα. Η παντελής έλλειψη τηλεόρασης και τηλεφώνου βοηθάει στη δημιουργία μιας εντελώς χαλαρωτικής ατμόσφαιρας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.jademountainstlucia.com

Για τους λάτρεις της περιπέτειας…

CasaMagna Marriott, Puerto Vallarta, Μεξικό

Αυτό το resort με τη θέα στον ωκεανό και τα 433 δωμάτια, όλα με θέα στη θάλασσα και ιδιωτικές βεράντες, είναι το ιδανικό μέρος για τους νιόγαμπρους που αναζητούν την περιπέτεια. Ψάρεμα στη βαθιά θάλασσα, εκδρομή με τελεφερίκ μέσα στη ζούγκλα, βόλτες στη ζούγκλα με «γουρούνες» για τον εντοπισμό μαϊμούδων και μπλε ερωδιών, και καταδύσεις στη θάλασσα διπλά σε θαλάσσια λιοντάρια, είναι μερικές μόνο από τις δυνατότητες που έχουν οι… ατίθασοι ερωτευμένοι.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.mariott.com

Ε.Μ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v