Η Μήλος είναι το καλύτερο νησί του κόσμου

Η Μήλος είναι το καλύτερο νησί παγκοσμίως, σύμφωνα με τους αναγνώστες του κορυφαίου αμερικανικού ταξιδιωτικού περιοδικού «Travel + Leisure».
Η Μήλος είναι το καλύτερο νησί του κόσμου
Οι παραλίες και η ομορφιά της Μήλου δεν χρειάζονται συστάσεις. Το υπέροχο νησί κυριαρχεί στις προτιμήσεις εγχώριων και διεθνών τουριστών και τώρα, μια ακόμα πρωτιά έρχεται για να επικυρώσει αυτό που όλοι γνωρίζαμε.

Πως η Μήλος είναι ένα από τα ομορφότερα νησιά του κόσμου. Για την ακρίβεια το καλύτερο, σύμφωνα με τους αναγνώστες του κορυφαίου αμερικανικού ταξιδιωτικού περιοδικού «Travel + Leisure», που συμμετείχαν στην ψηφοφορία για τα World’s Best Awards 2021

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, «το νησί ανέβηκε από την 3η θέση πέρυσι, στην πρώτη, χάρη στους φιλικούς ντόπιους που καλωσορίζουν τους επισκέπτες στα γραφικά του χωριά, τις εξαιρετικές ταβέρνες και τις δεκάδες γραφικές παραλίες που ποικίλλουν στο χρώμα ανάλογα με το αν σχηματίζονται από κοχύλια, πέτρες ή άμμο».

 «Μείναμε σε ένα μικρό B&B ακριβώς πάνω στο νερό», αναφέρει ένας αναγνώστης. «Υπέροχη τοποθεσία».

Ταυτόχρονα, στην κατηγορία «Τα καλύτερα 25 Νησιά στον Κόσμο» (The Top 25 Islands in the World), η Φολέγανδρος κατέλαβε τη 2η θέση, ενώ η λίστα έχει έντονο ελληνικό ενδιαφέρον, αφού συμπεριλαμβάνει επίσης την Φολέγανδρο στη δεύτερη θέση, την Σαντορίνη στην 5η, την Πάρο στην 10η, την Μύκονο στην 13η, την Κρήτη στην 14η, την Κέρκυρα και τα Ιόνια Νησιά στην 15η και την Ρόδος με τα Δωδεκάνησα στην 17η θέση.

Δείτε εδώ τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας για τα καλύτερα νησιά στον κόσμο. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v