Φτηνοί προορισμοί τον Αύγουστο υπάρχουν;

Έχει ο πιο διαβόητος για τις τιμές του μήνας του χρόνου εναλλακτικές και για εμάς τους μπατίρηδες; Έχει. Μην ακούς κανέναν.
Φτηνοί προορισμοί τον Αύγουστο υπάρχουν;
της Ηρώς Κουνάδη

Εντάξει ναι, στις Κυκλάδες μάλλον δεν θα πας. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει απαραίτητα να μείνεις στην Αθήνα –εκτός εάν θέλεις, εμείς την αγαπάμε την Αθήνα τον Αύγουστο, άλλοι τη σιχαίνονται, δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε. Αν θέλεις να φύγεις, λύσεις υπάρχουν, όσο χαμηλό και αν είναι το budget σου.

Πήλιο να πας



Παραλιάρες χωρίς ακτοπλοϊκά, χωριά χωρίς συνωστισμό, δροσιά χωρίς aircondition, σούπερ φαγητά (πολύ θα θέλαμε εδώ να πούμε χωρίς θερμίδες, αλλά φευ). Σου τα είπαμε και χτες αναλυτικά εδώ, το Πήλιο είναι ό,τι πρέπει για τις αυγουστιάτικες διακοπές σου, κι έχει και σούπερ τιμές: Δες ας πούμε τον Ξενώνα Δήμου στη Βυζίτσα που έχει το δίκλινο στα 38€ το Χάνι του Ζήση στα Χάνια με 35€ και πρωινό, το Erofili’s Home στην Πορταριά με 39€ και πρωινό, ή το Christopher’s Rooms στη Ζαγορά που ξεκινά από 40€.

Διαβάστε περισσότερα - Αυτές είναι οι ωραιότερες παραλίες του Πηλίου| Αυτά είναι τα ωραιότερα χωριά του Πηλίου 

Την Πελοπόννησο, θα υποθέσουμε, την έχεις σκεφτεί



Περίπτωση ιδανική για road trip, και για τους αναποφάσιστους που θέλουν και βουνό και θάλασσα, και πόλη και χωριό, και αρχαία και nightlife, και φύση και ρομαντζάδα. Έχει τόσα μέρη να εξερευνήσεις που δεν σου φτάνουν δυο ζωές, και έχει και σούπερ παραλίες που δε βουλιάζουν από κόσμο. Μερικές από τις οικονομικότερες επιλογές διαμονής που εντοπίσαμε: Leonidio Rocks στο (μάντεψε) Λεωνίδιο με 35€ το δίκλινο, Ourania’s Studios κοντά στην Καρδαμύλη με 50€, Sea side στον Κακόβατο, δυο βήματα από τη σούπερ αμμουδερή παραλία του Καϊάφα με 46€, Hotel Dougas στο Αρκούδι, πολύ κοντά σε μια από τις ωραιότερες παραλίες ολόκληρης της Πελοποννήσου, τα Λουτρά της Κυλλήνης, με 49€ και πρωινό. 

Διαβάστε περισσότερα - 10 τέλεια μέρη για καλοκαίρι στην Πελοπόννησο| 7 παραλίες της Πελοποννήσου που δεν έχεις βουτήξει 

Η Ήπειρος, επίσης, είναι εξαιρετική ιδέα



Όχι μόνο επειδή έχει απίστευτες παραλίες, που βρέχονται από τα απολύτως τιρκουάζ νερά του Ιονίου, αλλά και επειδή οι εξερευνήσεις εδώ δεν εξαντλούνται στις παραλίες της: Αρχαίες πόλεις σαν τη Νικόπολη, φύση που οργιάζει σε μέρη μαγικά όπως το Φαράγγι του Αχέροντα, πανέμορφες πόλεις με σούπερ νυχτερινή ζωή, σαν την Πάργα, την Πρέβεζα και φυσικά τα Γιάννενα. Και να και οι ωραιότατες τιμές: 50€ το δίκλινο στούντιο στο Garden House στην Πάργα, όπως και στη Villa Kostas επίσης στην Πάργα, και στη γειτονική Villa Nakos, 45€ στο Andreas στην ωραιότατη παραλία της Αμμουδιάς, εκεί που καταλήγει ο Αχέροντας, 36€ στο Kostas Christos Rooms κι αυτό στην Αμμουδιά.

Διαβάστε περισσότερα - Τα παράλια της Ηπείρου για πρωτάρηδες

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v