ΤΑΞΙΔΙΑΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Οι ωραιότερες παραλίες της Τήνου

Πώς να διαλέξεις τις 10 ωραιότερες ανάμεσα στις φαντασμαγορικές παραλίες της Τήνου; Εμείς τουλάχιστον προσπαθήσαμε. Ψήφισε κι εσύ τις αγαπημένες σου.

Οι ωραιότερες παραλίες της Τήνου

Φημισμένη για ένα σωρό διαφορετικούς λόγους (την Παναγία, τα πανέμορφα χωριά της, τη συγκλονιστική κουζίνα της) η Τήνος έχει και μερικές από τις ωραιότερες παραλίες των Κυκλάδων. Αμμουδερές σχεδόν στο σύνολό τους, με νερά να τα πιεις στο ποτήρι, οργανωμένες (αλλά ποτέ υπερβολικά) και ελεύθερες, ερημικές και πολύβουες. Δεν ήταν εύκολο να καταλήξουμε σε ένα –έστω ενδεικτικό− top-10. Γι’ αυτό χρειαζόμαστε τη βοήθειά σου. Ψήφισε τις αγαπημένες σου. Κι αν δεν μπορείς να διαλέξεις, σε καταλαβαίνουμε, κάνε ένα κλικ σε όλες.
Ευχαριστούμε το Tinos.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες υπέροχες τηνιακές παραλίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Μια πρώτη εντύπωση είναι πάντα σωστή, προπαντός όταν είναι κακή."

Henri Jeanson, Γάλλος συγγραφέας

  • 1921 - Γεννιέται ο Τζακ Στάινμπεργκερ, Γερμανο-αμερικανός φυσικός και νομπελίστας.
    1948 - Γεννιέται ο Κλάους Μάιν, Γερμανός τραγουδιστής, μέλος των Scorpions.
    1965 - Πεθαίνει ο Σόνι Μπόι Ουίλιαμσον, Αμερικανός μπλουζ μουσικός, συνθέτης και τραγουδιστής.
    1970 - Πεθαίνει ο Νίκος Καχτίτσης, Πατρινός λογοτέχνης.
    1973 - Το αντιτορπιλικό Βέλος ΙΙ ενώ συμμετείχε σε άσκηση του NATO, για να αντισταθεί στην στρατιωτική δικτατορία της Ελλάδας στασίασε και αγκυροβόλησε στο Φιουμιτσίνο της Ιταλίας, αρνούμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2