ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΚΡΑΣΙ

Advertorial

Εκλεκτό ελληνικό κρασί αποκλειστικά στον Μαρινόπουλο

Δύο ετικέτες ελληνικού κρασιού, το λευκό και το ερυθρό Amalthia από τον Nico Lazaridi προτείνει η εταιρία Μαρινόπουλος, σε αποκλειστικότητα για τους καταναλωτές της.

Εκλεκτό ελληνικό κρασί αποκλειστικά στον Μαρινόπουλο

Βαθυκόκκινο ρουμπινί χρώμα και άρωμα που αποκτήθηκε από την παραμονή σε γαλλικά δρύινα βαρέλια. Καλοκαιρινά αρώματα σε λευκό χρώμα, με Προστατευμένη Γεωγραφική Ένδειξη από την Δράμα. Πρόκειται για δύο φρέσκιες οινικές επιλογές, που μας προτείνει η εταιρία Μαρινόπουλος: Το Amalthia Nico Lazaridi στην κόκκινη και τη λευκή του εκδοχή, που θα βρουν κατ’ αποκλειστικότητα οι καταναλωτές της εταιρίας Μαρινόπουλος. Τι θα λέγατε για μια δοκιμή;


Amalthia Λευκός Ξηρός Οίνος

Με Προστατευόμενη Γεωγραφική ‘Ένδειξη Δράμα, ο λευκός ξηρός οίνος Amalthia περιλαμβάνει τις ποικιλίες Sauvignon Blanc, Trebbiano, Chardonnay και ακολουθεί λευκή οινοποίηση με μέθοδο κρυοεκχύλισης στους 12-15 βαθμούς Κελσίου για 10-20 ώρες.

Γευσιγνωσία: Το λευκό Amalthia χαρακτηρίζεται από λαμπερό χρώμα με έντονες πρασινοκίτρινες ανταύγειες. Αρωματικά κυριαρχούν τα λευκόσαρκα καλοκαιρινά φρούτα σε συνδυασμό με εσπεριδοειδή, ενώ παρατηρείται εντυπωσιακή εξέλιξη στο στόμα με διακριτική ευχάριστη οξύτητα και φρουτώδη επίγευση. Πίνεται ευχάριστα για τα επόμενα 2-3 χρόνια από τον τρύγο.

Γευστικό ταίριασμα: Θα συνοδεύσει ιδανικά ψητά ψάρια και λαχανικά, θαλασσινά, λαδερά πιάτα μεσογειακής κουζίνας, ποικιλίες ορεκτικών και δροσερές σαλάτες. Σερβίρεται στους 8-10 βαθμούς Κελσίου.Amalthia Ερυθρός Ξηρός Οίνος

Με Προστατευόμενη Γεωγραφική ‘Ένδειξη Δράμα, ο ερυθρός ξηρός οίνος Amalthia περιλαμβάνει ποικιλίες Cabernet Sauvignon και Merlot και προκύπτει από κλασική οινοποίηση ερυθρού οίνου με εφαρμογή μικροοξυγόνωσης και μικρής διάρκειας παραμονή σε γαλλικά δρύινα βαρέλια.

Γευσιγνωσία: Χαρακτηρίζεται από βαθυκόκκινο ρουμπινί χρώμα και αρώματα κόκκινων φρούτων του δάσους με διακριτικές νότες γλυκών μπαχαρικών. Κομψές, νόστιμες τανίνες και μακρά επίγευση καραμελωμένων φρούτων και μέντας είναι τα ιδιαίτερα γνωρίσματά του. Πίνεται ευχάριστα για τα επόμενα 5-6 χρόνια από τον τρύγο.

Γευστικό ταίριασμα: Θα συνοδεύσει ιδανικά ψητά κρέατα, μαγειρευτά κοκκινιστά, παραδοσιακές πίτες καθώς και ζυμαρικά φούρνου. Σερβίρεται στους 16-18 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Ο θάνατος είναι απλός. Η ζωή είναι περίπλοκη. Δώστε μου ζωή, όσο πιο χαοτική τόσο το καλύτερο."

Tom Robbins, 1932-, Αμερικανός συγγραφέας

  • 1497 - Ο Πορτογάλος Βάσκο ντα Γκάμα ξεκινά να ανακαλύψει την Ινδία.
    1709 - Στη μάχη της Ποτλάβα, στην Ουκρανία, ο τσάρος της Ρωσίας Πέτρος Α' νικά τον βασιλιά της Σουηδίας, Κάρολο Ζ'.
    1851 - Γεννήθηκε ο άγγλος αρχαιολόγος Άρθουρ Έβανς.
    1889 - Κυκλοφορεί το πρώτο φύλλο της αμερικανικής εφημερίδας Wall Steet Journal.
    1921 - Μεγάλη νικηφόρα μάχη των Ελλήνων στο Εσκί Σεχίρ. Προέλαση προς την Άγκυρα.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2