ΕλευσΟΙΝΙΑ 2009: Μαγικές βραδιές οίνου στο Elefsina Hotel

Τέσσερις μοναδικές βραδιές. Τέσσερις εξαιρετικοί οινοπαραγωγοί. Ένα εστιατόριο. "Το Στάχυ" στο Elefsina Hotel μας προσκαλεί κάθε Τετάρτη, από τις 13 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου, σε μια άνευ προηγουμένου μυσταγωγία με πρωταγωνιστή τα ιδιαίτερα κρασιά τεσσάρων γνωστών και διακεκριμένων οινοπαραγωγών της Ελλάδας
ΕλευσΟΙΝΙΑ 2009: Μαγικές βραδιές οίνου στο Elefsina Hotel
Τα ELEFSOINIA 2009 ξεκινούν την Τετάρτη 13 Μαΐου με την παρουσίαση του Οινοποιείου Παπανικολάου, ενώ την Τετάρτη 20 Μαΐου «παίρνει τη σκυτάλη» το οινοποιείο Λαφαζάνη από τις αρχαίες Κλεωνές Νεμέας. Την Τετάρτη 27 Μαΐου ταξιδεύουμε Βόρεια απολαμβάνοντας τα πολυβραβευμένα βιολογικά κρασιά του Κτήματος Βουρβουκέλη από τα Άβδηρα Ξάνθης, για να κλείσει η αυλαία την Τετάρτη 03 Ιουνίου με τα μοντέρνα και διακεκριμένα κρασιά του Κτήματος Εύχαρις από τα Μέγαρα Αττικής.

Οι βραδιές ξεκινούν με γευσιγνωσία τεσσάρων ετικετών του εκάστοτε οινοπαραγωγού ενώ αμέσως μετά ακολουθεί δείπνο με ειδικό μενού (τεσσάρων πιάτων) ειδικά σχεδιασμένο για να συνοδεύει τις οινικές προτάσεις. Μην χάσετε, λοιπόν, την ευκαιρία να δοκιμάσετε μερικά από τα καλύτερα Ελληνικά κρασιά και να γευτείτε αποθεωτικές γευστικές δημιουργίες με την υπογραφή του chef Αντώνη Μελλά. Το κόστος συμμετοχής είναι € 30,00/άτομο για κάθε βραδιά.

Ακόμη, το ELEFSINA HOTEL προσφέρει σε όσους επιθυμούν να κρατήσει η απόλαυση λίγο παραπάνω, ειδικά πακέτα διαμονής δύο ατόμων.

ELEFSOINIA 2009 SUITE DAY PACKAGE
• Μενού Γευσιγνωσίας 2 ατόμων στο εστιατόριο ΤΟ ΣΤΑΧΥ
• Διαμονή σε σουίτα
• Prive πρωινό στο δωμάτιο
Τιμή € 184 / 2 άτομα

ELEFSOINIA 2009 SUPERIOR DAY PACKAGE
• Μενού Γευσιγνωσίας 2 ατόμων στο εστιατόριο ΤΟ ΣΤΑΧΥ
• Διαμονή σε superior δωμάτιο
• Prive πρωινό στο δωμάτιο
Τιμή € 152 / 2 άτομα

Δήμητρος & Ρήγα Φεραίου, 19200 Ελευσίνα, Ελλάδα, Τ: 210 5589700
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v