Καλοκαίρι στις Κυκλάδες με το Κτήμα Σιγάλα

Όπου κι αν βρεθούμε φέτος το καλοκαίρι, βρίσκουμε τις Κυκλάδες στο κρασί.
Καλοκαίρι στις Κυκλάδες με το Κτήμα Σιγάλα

Δύο νέα κρασιά με ρίζες Κυκλαδίτικου αμπελώνα λανσάρει το εμβληματικό οινοποιείο της Σαντορίνης, Κτήμα Σιγάλα.

Έχοντας συνδυάσει βαθιές γνώσεις για τις τοπικές ποικιλίες των Κυκλάδων με μοντέρνες τεχνικές οινοποίησης, η ομάδα του κτήματος κατάφερε να δημιουργήσει φρέσκα, ευκολόπιοτα και ανεπιτήδευτα κρασιά, σαν το ελληνικό αιγαιοπελαγίτικο καλοκαίρι.



Το Les Iles de Sigalas Λευκό παντρεύει το Ασύρτικο με την γηγενή ποικιλία Μονεμβασιά, ενώ το Les Iles de Sigalas Ροζέ είναι ένα χαρμάνι των Σαντορινιών ποικιλιών Μαυροτράγανο και Μανδηλαριά. Και τα δύο είναι ανάλαφρα, δροσερά και φρουτώδη, με στοιχεία που αναδεικνύουν το κυκλαδίτικο προφίλ των ποικιλιών. Το βιδωτό πώμα διευκολύνει την κατανάλωσή τους οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή της μέρας.

Τα Les Iles de Sigalas είναι ιδανικά για κάθε επισκέπτη ενός κυκλαδίτικου, και όχι μόνον, προορισμού, που αναζητά μια κομψή και ποιοτική εμπειρία με στοιχεία του τόπου και μια artisanal αισθητική.



Τα δύο κρασιά καταναλώνονται ευχάριστα μόνα τους, ενώ αποτελούν και ιδανικό συνδυασμό για τα πιάτα της ελληνικής νησιωτικής κουζίνας.  Απολαύστε τα με ελαφριά ορεκτικά, θαλασσινά και τηγανιτούς μεζέδες, βιώνοντας έτσι μια εμπειρία Κυκλαδίτικης ταβέρνας.

Η νέα σειρά, όπως και όλα τα κρασιά του Κτήματος Σιγάλα διανέμονται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την εταιρία Β.Σ. Καρούλιας.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v