Κερδίστε σούπερ επιτραπέζια από το Game Rules

Το in2life και το Game Rules σας κάνουν δώρο τέσσερα απολαυστικά επιτραπέζια, για ατελείωτες ώρες διασκέδασης με την παρέα ή την οικογένεια.
Κερδίστε σούπερ επιτραπέζια από το Game Rules
Το αγαπημένο μας και πάντα δραστήριο Game Rules στο Περιστέρι επιστρέφει με δώρα για τους αναγνώστες του in2life.gr για μία ακόμα χρονιά. Τέσσερα σούπερ επιτραπέζια παιχνίδια στρατηγικής, δράσης και οικογενειακής ή παρεΐστικης διασκέδασης για κάθε γούστο και ηλικία μπορούν να γίνουν δικά σας εντελώς δωρεάν, αρκεί μόνο να συμπληρώσετε την Φόρμα του Διαγωνισμού που θα βρείτε στο τέλος αυτού του κειμένου.

Και αν θέλετε ιδέες για περισσότερα, να αγοράσετε, να νοικιάσετε ή να παίξετε το παιχνίδι που σας έκανε «κλικ» πριν το αποκτήσετε, μπορείτε να περάσετε μια βόλτα από τον φιλόξενο χώρο του Game Rules (Αίαντος 10, Περιστέρι, τηλ: 2105766029). Οι άνθρωποί του, διαθέσιμοι από το πρωί ως και τα μεσάνυχτα τις περισσότερες ημέρες, θα σας ενημερώσουν για νέες αφίξεις και θα σας εξηγήσουν όλα όσα θέλετε να μάθετε για κάθε επιτραπέζιο.

Ο χώρος του Game Rules όμως δεν είναι μόνο ένα από τα πιο hot σημεία αγοράς και γνωριμίας παιχνιδιών στην Αττική. Είναι ταυτόχρονα και ένας πολύ ζεστός χώρος για παιχνίδι, μια πραγματική "φωλιά" επιτραπεζιολατρών που ευχαρίστως θα σας κάνουν μέλος της συντροφιάς τους ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου -αρκεί να είστε έτοιμοι για πολύ παιχνίδι.

Δείτε παρακάτω τα επιτραπέζια, διαβάστε τις περιγραφές τους και γράψτε στο πεδίο Σχόλια της φόρμας του διαγωνισμού ποιο θέλετε να γίνει δικό σας.

Jaipur 
Τιμή: 17.90€



Ένα έξυπνο εμπορικό παιχνίδι με εύκολους κανόνες, γρήγορη εξέλιξη και φανταστική εικονογράφηση. Αγοράστε, ανταλλάξτε και πουλήστε σε καλύτερες τιμές από τον ανταγωνιστή σας, και θα γίνετε ο προσωπικός προμηθευτής του Μαχαραγιά. Παίζεται με δύο παίκτες, από 12 χρονών και πάνω, με το κάθε παιχνίδι να διαρκεί γύρω στη μισή ώρα.

Unlock - H Απόδραση 
Τιμή: 33.50€



Ένα ολοκαίνουριο παιχνίδι που κυκλοφόρησε πριν από λίγες εβδομάδες, το Unlock είναι ένα παιχνίδι συνεργασίας εμπνευσμένο από τα δωμάτια διαφυγής, που χρησιμοποιεί ένα απλό σύστημα που σας επιτρέπει να ψάξετε σκηνές, να συνδυάσετε αντικείμενα και να λύσετε γρίφους. Στο Unlock ξεκλειδώνετε μεγάλες περιπέτειες καθώς κάθεστε γύρω από ένα τραπέζι και χρησιμοποιείτε μόνο κάρτες και ένα app που μπορεί να σας παρέχει στοιχεία, να ελέγχει τους κωδικούς, να μετράει τον χρόνο που απομένει, κλπ. Παίζουν από δύο έως έξι παίκτες, 10 ετών και πάνω, με κάθε παιχνίδι να διαρκεί γύρω στα 45 λεπτά.

Skull 
Τιμή: 17.50€



Το Skull είναι ίσως από τα πιο γνωστά παιχνίδια μπλόφας με κάρτες. Με οδηγίες που δεν ξεπερνούν τα 3 λεπτά, μπορείς εύκολα να "ξεχαστείς" παίζοντας ώρες. Παίζεται με τρεις έως έξι παίκτες, από 10 ετών και πάνω, με το κάθε παιχνίδι να διαρκεί περίπου 45 λεπτά.

Dice Bazaar
Τιμή: 27.90€



Το Dice Bazaar είναι ένα φιλικό προς την οικογένεια παιχνίδι για 2-4 παίκτες, από 6 ετών και πάνω, στο οποίο θα ανταγωνιστείτε για την αγορά των πιο πολύτιμων προϊόντων στο παζάρι. Στην σειρά σας ρίχνετε τα έξι ζάρια. Έπειτα χρησιμοποιείτε αυτά τα ζάρια συν όλα τα αντικείμενα που έχετε ήδη αγοράσει για να πληρώσετε για αγαθά όπως μπαχαρικά, τσαγιέρες, κεραμικά και πολύτιμους λίθους, κάθε ένα από τα οποία έχει κάποια αξία. Κάθε φορά που κάποιος παίκτης πραγματοποιεί μία αγορά, ο έμπορος αλλάζει τις τιμές του ξαναρίχνοντας τα ζάρια του. Μόλις εξαντληθούν δύο αντικείμενα, ο έμπορος πηγαίνει σπίτι του για την μέρα. Ο αγοραστής που έχει τα πιο πολύτιμα αντικείμενα είναι ο νικητής. Κάθε παιχνίδι διαρκεί περί τη μισή ώρα.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v