Το κορυφαία café για επιτραπέζια στην Αθήνα

Πέντε αθηναϊκά café με τεράστια συλλογή επιτραπέζιων και γνώση στο παιχνίδι για να απολαύσετε καφεδάκι και ατέλειωτες παρτίδες με την παρέα.
Το κορυφαία café για επιτραπέζια στην Αθήνα
Ζεστό καφεδάκι με την παρέα, γέλια, φωνές, καυγάδες – κι αυτοί μέσα στο πρόγραμμα είναι – και ατέλειωτες παρτίδες επιτραπεζίων. Αυτά τα πέντε αθηναϊκά café μας «σερβίρουν» όλα τα παραπάνω, μαζί με ανθρώπους που ξέρουν να μας προτείνουν και να μας εξηγήσουν το κάθε παιχνίδι και να μας χαρίσουν φθινοπωρινούς μαραθώνιους επιτραπεζίων.

Playce  
Λογοθετίδη 14, Αμπελόκηποι, τηλ: 2106990753 / Λ. Παπάγου 120, Ζωγράφου, τηλ: 2107755060

Δύο διαφορετικούς αλλά εξίσου πολύχρωμους, χαρούμενους και παρεΐστικους χώρους διαθέτει το Playce, στην πιάτσα της Πανόρμου και στη γειτονιά του Παπάγου. Στις δύο φοιτητογειτονιές, τα τραπεζάκια και οι καναπέδες γεμίζουν με παρέες που παίζουν απεριόριστα με 1€ το άτομο και απολαμβάνουν καφέδες, παγωτά, γλυκά ή και ζεστά σνακ αν πεινάσουν. Εδώ θα βρείτε πάνω από 300 διαφορετικούς τίτλους επιτραπεζίων για να επιλέξετε.

Κάισσα Café
Μεσογείων 12, Αμπελόκηποι, τηλ: 2114110320

Το δικό της café έχει στους Αμπελόκηπους η γνωστή εταιρία επιτραπεζίων, και όπως θα περίμενε κανείς, το «τρέχουν» άνθρωποι που γνωρίζουν τέλεια τα παιχνίδια. Εδώ επιλέγουμε ανάμεσα σε αμέτρητους τίτλους, απολαμβάνουμε απεριόριστο παιχνίδι μαζί με καφεδάκι ή σνακ και συμμετέχουμε σε τουρνουά, παρουσιάσεις και θεματικές βραδιές. Την τελευταία εβδομάδα για παράδειγμα φιλοξενήθηκαν εδώ τα τουρνουά Blitz, Magic the Gathering και Force of Will, ενώ έπονται ακόμη περισσότεροα.

Playhouse
Βαλτετσίου 49, Εξάρχεια, τηλ: 210 382 1200

Στην όμορφη μονοκατοικία του εξαρχειώτικου πεζόδρομου όπου στεγάζεται, το Playhouse έχει φιλοξενήσει πολλούς μαραθώνιους παιχνιδιού μας, με τίτλους χωρισμένους σε 14 διαφορετικές κατηγορίες και ανθρώπους που ξέρουν πώς να μας εξηγήσουν εύκολα τους κανόνες τους. Μας αρέσει ιδιαίτερα η πολύχρωμη διακόσμηση, τα σπέσιαλ ροφήματα και το γεγονός ότι δεν χρεωνόμαστε εξτρά για το παιχνίδι.

This House Rules
Δημητρίου Ράλλη 4, α’ όροφος, Μαρούσι, τηλ: 2112126196

Πάνω από εκατό τίτλοι κρύβονται στα «κιτάπια» του House Rules, του μαρουσιώτικου café, με τον άνετο, φωτεινό χώρο όπου εξειδικευμένοι παιχνιδογνώστες αναλαμβάνουν να μας μάθουν… να παίζουμε όσο εμείς απολαμβάνουμε καφέ, σοκολάτες, παγωτά ή αργότερα καθαρά ποτά. Εδώ διοργανώνονται και τουρνουά επτιραπεζίων, θεματικές μέρες και παιχνιδο-happenings. Θα το βρείτε ανοιχτό τα απογεύματα – το κόστος είναι στο 1,50€ ανά άτομο για απεριόριστο παιχνίδι.

Toy Stories
Ηροδότου 32, Περιστέρι, τηλ: 21 0578 0215

Παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα και καλές τιμές θα βρείτε στο Toy Stories του Περιστερίου. Εδώ, οι καφέδες στοιχίζουν μόλις 2€ και το απεριόριστο παιχνίδι μόλις 0,50€. Πέρα από το παιχνίδι, όμως, στο Toy Stories θα αράξετε και για τσιμπολόγημα (από σαντουιτσάκια και σαλάτες μέχρι βάφλες και παγωτά), ποτά στα 5€, μέχρι και… ναργιλέ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v