Οι καλύτερες ιστοσελίδες για… χασομέρι

Οκτώ εθιστικές ιστοσελίδες που εγγυώνται ότι θα σκοτώσετε γλυκά, απολαυστικά, εποικοδομητικά ή… χωρίς λόγο τον χρόνο σας.
Οι καλύτερες ιστοσελίδες για… χασομέρι
Βαριέστε θανάσιμα στη δουλειά; Είναι Κυριακή μεσημέρι και δεν θέλετε να δείτε άλλο ένα επεισόδιο από τα «Φιλαράκια» πριν βγείτε για καφέ; Ή απλώς θέλετε να «ξεφύγετε» και να μην σκέφτεστε τα άγχη και τα προβλήματα της ημέρας; Οι παρακάτω ιστοσελίδες υπόσχονται να σας αποφορτίσουν. Ή να σας κολλήσουν, ανάλογα με το πόσο επιρρεπείς είστε στον πειρασμό των εθιστικών sites που ειδικεύονται στο ατελείωτο χασομέρι.

Google Music Lab 
O Google Chrome, με αφορμή την Ημέρα Μάθησης στα αμερικανικά σχολεία, παρουσίασε ένα εργαλείο που είναι διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο και υπόσχεται να σας μάθει μουσική. Ή απλώς να σας κολλήσει με τις ώρες στη σελίδα, στην οποία χωρίς να ξέρετε τίποτα από νότες, θα πειραματιστείτε με όργανα, μελωδίες, beats, αρμονίες και άλλα, παιχνιδιάρικα οπτικοποιημένα features.

Sporcle
Σας αρέσουν τα κουίζ; Τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην «κολλήσετε» σε αυτόν τον παράδεισο των κουίζ, εξαιρετικά κατηγοριοποιημένων, οπτικοποιημένων και με τεράστια ποικιλία. Δική μας αγαπημένη κατηγορία, αυτή της Γεωγραφίας, που μας διασκεδάζει και παράλληλα μας ταξιδεύει σε όλο τον πλανήτη. Σημειώστε ότι πρόκειται για ένα διαδραστικό δίκτυο, όπου ο κάθε χρήστης μπορεί να δημιουργήσει κι αυτός το δικό του κουίζ.

Η αστροφωτογραφία της ημέρας
Εδώ η NASA δημοσιεύει μία συγκλονιστική αστροφωτογραφία κάθε μέρα, έχοντας δημιουργήσει ένα μεγάλο αρχείο εικόνων που θα σας βυθίσουν στα «πελάγη» του γαλαξία μας – ό,τι πρέπει για τις βραδινές ονειροπολήσεις σας.

BoredPanda
Είναι η νέα μας αγαπημένη λατρεία: Το panda που βαριέται, αποφασίζει να σκοτώσει την ανία του, και μαζί και τη δική μας, με περίεργα φωτογραφικά θέματα και όλα αυτά τα νεάκια με τρισχαριτωμένα ζώα που μπλέκουν σε υπέροχες περιπέτειες και περίεργες φιλίες.

Stories for your Screen
Σε αυτή τη minimal σελίδα, θα βρείτε μικρές ιστοριούλες, μίνι διηγήματα που έχουν στείλει οι χρήστες του site. Πρόκειται για έξυπνα κειμενάκια, δίπλα στον τίτλο των οποίων αναγράφονται και τα εκτιμώμενα λεπτά που θα χρειαστείτε για να διαβάσετε το καθένα.

The Last Message Received
Αυτό το ενδιαφέρον Tumblr μπορεί να μην είναι το πιο ευχάριστο ανάγνωσμα που θα βρείτε, αλλά είναι σίγουρα μια έξυπνη, όσο και λυπητερή ιδέα: Συγκεντρώνει τα τελευταία SMS ή μηνύματα μιας σχέσης: Δειλά μηνύματα χωρισμού, δακρύβρεχτα αντίο ή απλώς καθημερινά SMS ανθρώπων που δεν ήξεραν ότι τους περιμένει θανατηφόρο δυστύχημα και δεν θα προλάβουν ποτέ να δουν την απάντηση.

Useless Wisdom
Κάθε κλικ σε αυτή τη σελίδα θα σας φέρει μπροστά και σε ένα διαφορετικό «άχρηστο» κομμάτι γνώσης, μικρά τρίβια στα ελληνικά που θα σας φτιάξουν τη μέρα – ή θα σταθούν ο λόγος που κάποτε μπορεί να κερδίσετε εκατομμύρια σε ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων.

Μάντεψε ποιος
Βάλτε στο μυαλό σας μια διασημότητα (πραγματικό άνθρωπο ή χαρακτήρα). Ο τύπος που θα βρείτε απέναντί σας σε αυτή την ιστοσελίδα, θα μαντέψει με 100% επιτυχία το όνομα που σκέφτεστε, απλώς κάνοντάς σας ελάχιστες ερωτήσεις. Προσπαθήστε να τον μπερδέψετε – δεν θα τα καταφέρετε.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v