8 ωραία επιτραπέζια για τις διακοπές σας

Επιτραπέζια για παρέες, οικογένειες, ζευγάρια σε βολικές εκδόσεις ταξιδιού για ατελείωτο παιχνίδι ακόμη και στις διακοπές σας.
8 ωραία επιτραπέζια για τις διακοπές σας
Παιχνίδια για παρεΐστικες βραδιές στο μπαλκόνι του κυκλαδίτικου δωματίου σας. Ιστορίες μυστηρίου σε mobile app για ξέγνοιαστες παρτίδες στην αμμουδιά. Επικές μάχες για μεγάλες παρέες ή στρατηγικές κινήσεις για όλη την οικογένεια και γέλιο σε… travel edition με τα παιδιά. Παρακάτω συγκεντρώνουμε οκτώ επιτραπέζια κατάλληλα για διακοπές και σας προκαλούμε για καλοκαιρινές παρτίδες πλάι στη θάλασσα.

Οι Άποικοι του Κατάν σε travel edition
Το πασίγνωστο πια παιχνίδι με τους αποίκους του Κατάν υπάρχει διαθέσιμο σε βολικό μέγεθος, με πιόνια που «ασφαλίζονται» στις θέσεις τους και με compact κουτί για τις κάρτες και όλα τα παρελκόμενα. Πρόκειται για παιχνίδι στρατηγικής, με καθέναν από τους παίκτες να αποτελεί νέο άποικο του νησιού, που καλείται να κάνει ανταλλαγές πρώτων υλών με τους υπόλοιπους και τελικά να κυριαρχήσει στο Κατάν.
Παίκτες: 3-4
Ηλικίες: 10+
Μέση διάρκεια παρτίδας: 60-80 λεπτά
Τιμή27,99€ 

Ναυμαχία
Σχεδίασε τη στρατηγική σου και οδήγησε το στόλο σου στη νίκη βυθίζοντας πρώτος και τα πέντε πλοία του αντιπάλου σου. Αυτή είναι η λογική ενός από τα πιο κλασικά και διαδεδομένα παιχνίδια ναυτικής στρατηγικής, που τώρα μπορείτε να βρείτε σε βολική συσκευασία ταξιδιού και φοβερά οικονομική τιμή.
Παίκτες: 2
Ηλικία: 7+
Τιμή4,99€ 

Μπλε Ιστορίες Μυστηρίου
Άκρως βολικό παιχνίδι για την παραλία, καθώς δεν θα χρειαστεί να μεταφέρετε τίποτα: Όλα θα τα βρείτε στο κινητό σας, αφού οι Ιστορίες είναι διαθέσιμες σε εφαρμογή. Αρχικά η παρέα επιλέγει τον αφηγητή. Αυτός διαβάζει ένα τμήμα της ιστορίας. Στη συνέχεια η παρέα κάνει ερωτήσεις στον αφηγητή, ο οποίος μπορεί να απαντήσει με ναι ή όχι. Ο αφηγητής έχει την ευχέρεια να δώσει στοιχεία για βοηθήσει στην επίλυση του γρίφου-μυστηρίου. Υπάρχουν πάνω από 70 καλά προσεγμένες ιστορίες και προστίθενται συνεχώς νέες.
Info: Για 2 τουλάχιστον παίκτες οποιασδήποτε ηλικίας
Τιμή0,99€ για την εφαρμογή 

Hive
Σκοπός του παιχνιδιού είναι να περικυκλώσεις πρώτος πλήρως την βασίλισσα του αντίπαλου χρησιμοποιώντας μια σειρά από κομμάτια έντομα. Επειδή το κάθε έντομο κινείται στην κυψέλη του παιχνιδιού με μοναδικό τρόπο όμοιο με τον τρόπο που τα έντομα κινούνται στην φύση το Hive έχει χαρακτηριστεί και ως «σκάκι της φύσης». Άκρως εθιστικό και στρατηγικό παιχνίδι, το Hive βολεύει ιδιαίτερα στα ταξίδια αφού δεν έχει ταμπλό.
Παίκτες: 2
Ηλικίες: 8+
Μέσος χρόνος παρτίδας: 15’
Τιμή: 22€ η πλήρης έκδοση15€ η pocket 

Hanabi
Στα ελληνικά ονομάζεται «Πυροτεχνήματα» και ψηφίστηκε ως το καλύτερο επιτραπέζιο του 2013. Πρόκειται για απλό αλλά εθιστικό παιχνίδι καρτών, με στόχο να «κολλήσετε» κάρτες με τη σωστή σειρά, αλλά χωρίς να τις βλέπετε, παρά μόνο με τη βοήθεια των συμπαικτών σας. Στο τέλος, μετρούνται οι πόντοι των συνεργατικά κολλημένων καρτών και το παιχνίδι σας λέει αν κερδίσατε.
Παίκτες: 2-5
Μέσος χρόνος παρτίδας: 25’
Τιμή9,40€ 

Quoridor Mini
Πρόκειται για ταξιδιωτική εκδοχή του γνωστού παιχνιδιού Quoridor, στο οποίο κάθε παίκτης έχει ένα πιόνι και μια σειρά από εμπόδια. Σκοπός του είναι να οδηγήσει το πιόνι του στην απέναντι πλευρά του πίνακα και ταυτόχρονα να βάζει καινούργια εμπόδια για να εμποδίσει τους αντιπάλους.
Παίκτες: 2-4
Ηλικίες: 8+
Μέση διάρκεια παρτίδας: 15 λεπτά
Τιμή17,99€ 

Το Κόλπο
«Καλώς ήρθατε στο «Κλαμπ των Αγγέλων»! Εδώ τα ποτά δεν είναι νερωμένα (αλλά μην πείτε παραέξω ότι έχουμε - η ποτοαπαγόρευση βλέπετε), η μουσική είναι πάντα τζαζ, οι κρουπιέρηδες δεν κλέβουν χαρακτήρες προσπαθούν να αποκτήσουν επιρροή, με τελικό τους στόχο να πάρουν τον έλεγχο του Κλαμπ». Έτσι μας καλωσορίζουν οι οδηγίες αυτού του παιχνιδιού που είναι γεμάτο ύποπτους τύπους. Ένας από αυτούς τους υπόπτους είστε κι εσείς. Χειραγωγώντας, μπλοφάροντας και εκβιάζοντας, προσπαθείτε να εξαλείψετε την επιρροή των άλλων υποψηφίων, αναγκάζοντάς τους να εγκαταλείψουν το χώρο. Στο «Κλαμπ των Αγγέλων», μόνο ένας θα κυριαρχήσει. Περιλαμβάνονται 15 κάρτες Χαρακτήρων, 6 κάρτες Σύνοψης και 30 Νομίσματα.
Παίκτες: 3-6
Ηλικίες: 12+
Μέση διάρκεια παρτίδας: 15 λεπτά
Τιμή7,99€ 

Η Απαγορευμένη Νήσος
Σε όποιο νησί κι αν κάνετε διακοπές, τολμήστε να ανακαλύψετε την Απαγορευμένη Νήσο. Ενώστε τις δυνάμεις σας με μια ομάδα ατρόμητων εξερευνητών, σε μια επικίνδυνη αποστολή: Να αποκτήσετε τέσσερα ιερά κειμήλια από τα ερείπια αυτού του επικίνδυνου παραδείσου. Τα μέλη της ομάδας σας θα πρέπει να συνεργαστούν και να λάβουν δύσκολες αποφάσεις, καθώς το νησί βυθίζεται σε κάθε βήμα.
Παίκτες: 2-4
Ηλικίες: 10+
Μέση διάρκεια παρτίδας: 30 λεπτά
Τιμή19,99€ 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v