Water Sports: Σκίζοντας τα κύματα στην Αττική

Θαλάσσιο σκι, kite surf, windsurf, jet ski. Παίζουμε με τα κύματα και απολαμβάνουμε παράλληλα τις βουτιές μας σε οργανωμένες και άκρως σπορ παραλίες στην Αττική.
Water Sports: Σκίζοντας τα κύματα στην Αττική
του Νικόλα Γεωργιακώδη

Για τις οργανωμένες παραλίες στην Αττική τα έχουμε ξαναπεί, αποτελούν μια πρώτης τάξης ευκαιρία για όσους έμειναν πίσω να απολαύσουν βουτιές, καφεδάκι και ρακέτα. Όμως πέρα από τα παραπάνω, συγκεκριμένες εξ’ αυτών προσφέρουν και ευρεία γκάμα θαλάσσιων σπορ τα οποία γεμίζουν ιδανικά μια ημερήσια απόδραση με αδρεναλίνη και μπόλικες δόσεις ψυχαχωγίας.

Θέλετε θαλάσσιο σκι; Μήπως winsurf; Σαμπρέλες για να ξεσαλώσετε με τα πιτσιρίκια; Ιδού οι οργανωμένες παραλίες στην Αττική που αγαπούν τα θαλάσσια και παραθαλάσσια σπορ. 

AA Porto Rafti waterski 

Στα όμορφα νερά του κόλπου στο Πόρτο Ράφτη, πέρα από το καφεδάκι που μπορείτε να πιείτε με θέα θάλασσα στον All day χώρο του Navy Style ακριβώς μπροστά στην οργανωμένη παραλία δραστηριοποιείται η σχολή water ski ΑΑ, η οποία φυσικά προσφέρει και ένα σωρό ακόμα περιπέτειες στη θάλασσα. Σημειώστε: σλάλομ, wakeboard, barefoot, σαμπρέλες, μπανάνα, puddleboard, jet ski και τη νέα μόδα του flyboard, ένα μηχάνημα που κυριολεκτικά σας… απογειώνει στο νερό.

Yabanaki Varkiza

Ίσως ο πιο ολοκληρωμένος από πλευράς παροχής υπηρεσιών παραθαλάσσιος χώρος στην Αττική, το Yabanaki ενισχύεται χρόνο με τον χρόνο με νέα μπαράκια, εστιατόρια, κοκτεϊλάδικα και beach bars και διατηρεί απαράλλαχτη την water fun διασκέδαση που προσφέρει. Εδώ θα δοκιμάσετε θαλάσσια σπορ, μπανάνα, κουλούρα, θαλάσσιο σκι, windsurf και SUP (σανίδα στην οποία κάθεστε όρθιοι και κινείστε με τη βοήθεια ενός κουπιού). Σημειώστε ότι το Yabanaki διαθέτει και παιδότοπο, κάνοντάς τον έναν all day προορισμό και για οικογένειες με πιτσιρίκια. Περισσότερα εδώ.

Astir Beach

Στην κοσμοπολίτικη παραλία της Βουλιαγμένης, και συγκεκριμένα στο βόρειο τμήμα της, η ομάδα του Astir Ski Club σας περιμένει, πέρα από μαθήματα θαλάσσιου ski, για ένα σωρό ακόμα θαλάσσια σπορ και δραστηριότητες, όπως wake boarding, parachute, fly fish, ringos dingos, crazy squab, jet ski, wind surf, laser sailing boat και speed boating. 
Περισσότερα εδώ.

Παραλία Λούτσας

Μονοήμερη μόλις 40 λεπτά από την Αθήνα, θάλασσα, φαγητό και σκίσιμο κυμάτων παρέα με μια σανίδα. Οι έντονοι άνεμοι που πνέουν στην παραλία της Λούτσας την καθιστούν ιδανική για surf, windsurf, SUP (σανίδα με κουπί) και Kite Surf, ενώ στην παραλία της δραστηριοποιούνται σχολές οι οποίες αναλαμβάνουν να σας μάθουν τα βασικά για τις μάχες σας με τα κύματα. Στο Surf Club Nissakia θα μάθετε windsurf, kite Surf και SUP, ενώ λίγο πιο κάτω στην παραλία, κοντά στο λιμάνι της Λούτσας θα βρείτε το Surf Club Albatross το οποίο επίσης προσφέρει μαθήματα για windsurf.

Καράβι

Αν και η σούπερ οργανωμένη παραλία μπροστά από το Καράβι του Σχοινιά δεν είναι η ιδανικότερη για μπάνιο και ηλιοθεραπεία λόγω… υπερβολικής πολυκοσμίας, οφείλουμε να παραδεχτούμε πως τα 30 στρέμματα που καταλαμβάνει προσφέρονται για (παρα)θαλάσσια σπορ για κάθε γούστο. Στο Καράβι θα δοκιμάσετε τις ικανότητές σας στο windsurf, στο wakeboard, στο SUP και στο θαλάσσιο σκι ενώ η αμμουδιά διαθέτει άνετα γήπεδα για τους λάτρεις του beach volley.

Περισσότερα εδώ.

Grand Resort Λαγονήσι
Πλωτό beach bar, μεγάλη πισίνα, οργάνωση στο έπακρο και πληθώρα θαλάσσιων σπορ προσφέρει η καθαρή παραλία του ξενοδοχείου στο Λαγονήσι για κάθε ενδιαφερόμενο. Η γκάμα εδώ είναι τεράστια: ski, wakeboard, windsurf, μπανάνες, rings, jet ski και διπλές σαμπρέλες εγγυώνται ασταμάτητη ψυχαγωγία για μικρούς και μεγάλους κολυμβητές. Σημειώστε ότι στον χώρο υπάρχουν γήπεδα beach volley, ποδοσφαίρου 5 επί 5 και τέννις για όσους είναι των στεριανών αθλημάτων. Περισσότερα εδώ. 

Kouros Surf Club

Λίγα χιλιόμετρα πριν το Λαγονήσσι, στην αμμουδερή παραλία των Αλυκών στην Ανάβυσσο, ο Kouros συνεχίζει εδώ και χρόνια να αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προορισμούς τόσο για τους λάτρεις των water sports, όσο και για εκείνους που έχουν πάρει το ζήτημα θαλάσσιο ski (και όλες τις παραλλαγές του)… πατριωτικά. Εδώ λοιπόν θα κάνετε πέρα από water ski, kite-surf μιας και οι άνεμοι είναι αρκετά δυνατοί, windsurf, wakeboard, SUP και Kanoe Kayak.
Περισσότερα εδώ.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v