Πέντε video games για να «λιώσετε» το καλοκαίρι

Δράση, γέλιο, αγωνία, 100% διασκέδαση. Συγκεντρώσαμε πέντε τίτλους που κυκλοφορούν αυτό το καλοκαίρι και υπόσχονται να μην μας αφήσουν να πάμε παραλία.
Πέντε video games για να «λιώσετε» το καλοκαίρι
Το καλοκαίρι που διανύουμε θεωρείται ένα από τα πιο «δυνατά» όσον αφορά τις κυκλοφορίες παιχνιδιών για κονσόλες και PC των τελευταίων ετών. Δεκάδες νέοι τίτλοι έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους καλύπτοντας κάθε είδος και γούστο.
Εμείς διαλέξαμε πέντε καινούργιες κυκλοφορίες, οι οποίες αναμφίβολα θα σας κρατήσουν αρκετές ώρες κολλημένους στις οθόνες.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
Το επικό παιχνίδι του Hideo Kojima, δημιουργού της διασημότερης σειράς παιχνιδιών δράσης επιστρέφει στο πιο πρόσφατο sequel του και μας βάζει για ακόμα μια φορά στη θέση του βετεράνου Solid Snake. Πέρα από την κλασσική single καμπάνια του παιχνιδιού, ο παίκτης μπορεί να συμμετέχει και σε online μάχες σε ομάδες παικτών ή μόνος του. Αγοράστε το από εδώ.



Heroes of the Storm
Ομαδικό online brawler (παιχνίδι με μάχες), στο οποίο βρίσκουμε γνωστούς χαρακτήρες από τις σειρές της StarCraft, Diablo και Warcraft της Blizzard. Περιλαμβάνει πάνω από τριάντα ήρωες με διάφορες εμφανίσεις, επτά δυναμικά πεδία μάχης και ποικιλία από modes για παίκτες κάθε επιπέδου. Παίξτε δωρεάν από εδώ.




Batman: Arkham Knight
Στο εκρηκτικό φινάλε της σειράς Arkham, ο Batman αντιμετωπίζει την απόλυτη απειλή εναντίον της πόλης που έχει ορκιστεί να προστατεύει. Το Σκιάχτρο επιστρέφει για να ενώσει ένα εντυπωσιακό ρόστερ σούπερ κακοποιών, συμπεριλαμβανομένων των: Penguin, Two-Face και Harley Quinn για να καταστρέψει τον Σκοτεινό Ιππότη Το παιχνίδι παρουσιάζει την μοναδικά σχεδιασμένη έκδοση του Batmobile από την Rocksteady, στο οποίο δίνεται η ευκαιρία να οδηγηθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του franchise. Αγοράστε το από εδώ.



Until Dawn
Οκτώ φίλοι, μία νύχτα και ένας δολοφόνος να τριγυρνά ελεύθερος. Καλά το καταλάβατε, πρόκειται για ένα horror adventure παιχνίδι με καθηλωτική ατμόσφαιρα, εκπληκτικά γραφικά και πολύ καλές ερμηνείες από τους ηθοποιούς που χαρίζουν τις φωνές τους στους πρωταγωνιστές. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για PS4 τον Αύγουστο. Μπορείτε να το προ-παραγγείλετε εδώ.



Warner Lego Jurassic World
Τo LEGO Jurassic World ακολουθεί τα γεγονότα και το story των Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park και Jurassic Park III, όπως επίσης και του κινηματογραφικού reboot Jurassic World μέσα από άκρως εθιστικό gameplay και «παιχνιδιάρικα» γραφικά. Στο παιχνίδι μπορείτε να ελέγξετε δεινόσαυρους από… Lego ή να δημιουργήσετε τους δικούς σας και να περιπλανηθείτε στον κόσμο του Jurassic Park. Αγοράστε το από εδώ.




Νικόλας Γεωργιακώδης
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v