Καλοκαιρινά gadgets για να ξεχωρίσετε στην παραλία

Δώδεκα έξυπνα, πρωτότυπα, οικονομικά και χρήσιμα gadgets για να γεμίσετε τις βαλίτσες σας με πρακτικά αξεσουάρ παραλίας προτού ξεκινήσετε για τις διακοπές σας.
Καλοκαιρινά gadgets για να ξεχωρίσετε στην παραλία
Στρώματα θαλάσσης που μετατρέπονται σε άνετες πολυθρόνες, ζάρια και τρελόμπαλα αμμουδιάς, αδιάβροχα gadgets, σκίαστρα, τσάντες και θήκες για να κρατάτε κρύα νερά και μπύρες, φουσκωτά με πηδάλιο για βόλτες εν πλω και πολλά ακόμη πρωτότυπα ή πρακτικά αξεσουάρ για την παραλία, συγκεντρωμένα σε μια λίστα για να κάνετε τις κατάλληλες αγορές πριν τις διακοπές σας. 

Αδιάβροχες θήκες για smartphones 
Στο Public εντοπίσαμε αδιάβροχη θήκη 5.5", η οποία έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τη συσκευή σας από την καθημερινή φθορά και καταστάσεις όπως η πτώση καφέ, ποτού, η υγρασία, αλλά ακόμη και από μία σύντομη πτώση σε νερό - ιδανική για να αποφύγετε «ατυχήματα» όταν είστε στην παραλία – τιμή: 9,99€. 

Σκίαστρο παραλίας 
Στο Jumpout εντοπίσαμε τέντα σκίασης ιδανική για παραλία ή camping, με δυνατότητα εναλλακτικών τρόπων στερέωσης, αντιηλιακή προστασία UPF 30+, υποδοχές για ορθοστάτες ή σχοινιά, σάκο μεταφοράς και διαστάσεις 3 επί 3 (βάρος δύο κιλών) – τιμή: 35,90€. 

Ψυγειοτσάντα 
Στο Getitnow.gr εντοπίσαμε τσάντα-ψυγείο με μόνωση Polyfoam, μπροστινή τσέπη με φερμουάρ για μικροαντικείμενα, δυνατότητα αναδίπλωσης για μείωση όγκου και ρυθμιζόμενο ιμάντα μεταφοράς (χωρητικότητα 24 λίτρα) – τιμή: 21€. 

Μανταλάκια πετσέτας 
Στα καταστήματα Δημητριάδης εντοπίσαμε μανταλάκια ειδικά σχεδιασμένα για να συγκρατούν την πετσέτα σταθερή σε ξαπλώστρες και έπιπλα παραλίας, ενώ αν το μανταλάκι τοποθετηθεί πάνω στον ορθοστάτη της ομπρέλας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γάντζος ανάρτησης αντικειμένων – τιμή: 5,90€. 

Βουρτσάκι παραλίας 
Στο Hobbi.gr εντοπίσαμε πρακτικό βουρτσάκι για να καθαρίζετε την άμμο από το δέρμα σας και από τον εξοπλισμό παραλίας σας, με δύο διαφορετικές επιφάνειες για ευαίσθητες και μη επιδερμίδες και υφασμάτινη θήκη με άγκιστρο – τιμή: 9,50€. 

Αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή για υποβρύχιες λήψεις 
Στα καταστήματα Κωτσόβολος εντοπίσαμε αδιάβροχη ψηφιακή μηχανή Rollei σε καλοκαιρινό κίτρινο χρώμα με ανάλυση 5,1 megapixels, οθόνη 2,4 ιντσών και δυνατότητα βύθισης ως τα τρία μέτρα – τιμή: 39,90€. 

Στρώμα θαλάσσης με πηδάλιο 
Στο Car-Gadgets.gr εντοπίσαμε αυτό το στρώμα/φουσκωτή πολυθρόνα που διαθέτει πηδάλιο για να κάνετε και τις… βόλτες σας μέσα στο νερό με την άνεσή σας – τιμή: 35,99€. 

Φορητό ανεμιστηράκι με ψεκασμό 
Ζεσταίνεστε πολύ στην παραλία; Με το ανεμιστηράκι PRL Factory με δυνατότητα ψεκασμού, πρακτικό μέγεθος, βάρος μόλις 72 γραμμάρια, θα πάρετε σημαντικές ανάσες δροσιάς. Ο ψεκασμός λειτουργεί με ειδική μίνι-δεξαμενή για νερό που έχει ενσωματωμένη η συσκευή, και λειτουργεί με μπαταρίες – τιμή: 7,99€. 

Τρελόμπαλα νερού 
Στο Safe-Shop εντοπίσαμε το μπαλάκι Pro της Waboba, μία μπάλα σε μέγεθος τένις ειδικά πατενταρισμένη για το νερό, έτσι ώστε να αναπηδά στην επιφάνειά του σαν να βρισκόταν σε δάπεδο – τιμή: 7,90€. 

Ισοθερμική θήκη μπουκαλιού 
Στο BuyEasy βρήκαμε τη λύση για να έχετε πάντα δροσερό νερό ή άλλο ποτό στην παραλία, χωρίς να… βράσει μετά από λίγη ώρα στον ήλιο: Με την ισοθερμική θήκη μπουκαλιού Panda Outdoor θα διατηρείτε κρύο το νερό σε μπουκάλι 1,5 λίτρου. Διαθέτει και πρακτικό ιμάντα ώμου ή χεριού, με άνοιγμα στο επάνω μέρος για εύκολη πρόσβαση στο στόμιο του μπουκαλιού – τιμή: 4,50€. 

Ζάρια παραλίας 
Ώρα για λίγο παιχνίδι στην αμμουδιά: Στα καταστήματα Intersport θα βρείτε τα ζάρια Terra Nation, ένα διασκεδαστικό παιχνίδι γνώσης, ταχύτητας και φαντασίας, που σας καλεί να βρείτε γρήγορα τις σωστές λέξεις και κινήσεις με βάση τα σύμβολα των ζαριών – τιμή: 9,99€. 

Φουσκωτό στρώμα που γίνεται κάθισμα 
Πρακτικότατο, το φουσκωτό στρώμα Bestway διαστάσεων 180 επί 66 εκατοστών, γίνεται με την ίδια ευκολία, αφού το βγάλετε από το νερό, ένα άνετο κάθισμα, χάρη στον ειδικό ιμάντα που το διατηρούν «διπλωμένο» σε όρθια θέση – τιμή 14,90€.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v