ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗHOBBIES

Gaming Festival για πρώτη φορά στην «Τεχνόπολις»

Τριήμερο Gaming Festival θα πραγματοποιηθεί στην «Τεχνόπολις» από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου. Με μότο «Έλα-Παίξε- Κέρδισε» οι διοργανώτριες εταιρείες, όπως η Sony, η Microsoft και η CD Media προσκαλούν την ελληνική gaming κοινότητα να ζήσει μια μοναδική εμπειρία.

Gaming Festival για πρώτη φορά στην «Τεχνόπολις»

Στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηνών θα πραγματοποιηθεί το πρώτο gaming festival από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου.

Η ελληνική gaming κοινότητα θα έχει την ευκαιρία να έρθει σε άμεση επαφή με εταιρείες του κλάδου όπως Sony, Microsoft και CD Media, οι οποίες θα παρουσιάσουν στο κοινό τις τελευταίες hardware και software προτάσεις τους. Το παρόν θα δώσουν pc gaming, console gaming, portable gaming καλύπτοντας τόσο το hardcore όσο και το casual κοινό.

Στο πλαίσιο του Gaming Festival θα διεξαχθούν επίσης tournaments στα games League of Legends, Fifa 13, Street Fighter X Tekken, Tekken tag tournament 2 και DOA 5 με έπαθλα χρηματικά ποσά, games και περιφερειακά. Στην κεντρική αυλή της «Τεχνόπολις» θα στηθεί gaming stage 150 τετραγωνικών με LED γιγαντοοθόνη όπου θα λάβουν χώρα τα events και οι παρουσιάσεις. Έχοντας γενικό μότο "Ελα -Παίξε -Κέρδισε" οι διοργανωτές υπόσχονται μια μοναδική gaming εμπειρία.

Το φεστιβάλ θα γίνει στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καβάφης» στο κτίριο «Δ7» και στην κεντρική αυλή της «Τεχνόπολις» (Πειραιώς 100, Γκάζι). Οι ώρες λειτουργίας την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου θα είναι 16.00-22.00, ενώ το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 10.00-22.00. Η τιμή του εισιτηρίου θα είναι στα 5 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το gamingfestival.gr ή καλέστε στο 210 9949719.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Γιατί η ζωή επιμένει να μου δίνει μαθήματα που δεν έχω καμιά διάθεση να μάθω;"

Ashleigh Brilliant, Βρετανός σκιτσογράφος & γνωμικογράφος

  • 1893 - Εγκαινιάζεται η Διώρυγα της Κορίνθου.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2