Ιστιοπλοϊκό κυνήγι θησαυρού: Κερδίστε ένα Σαββατοκύριακο θαλασσινής περιπέτειας

Το in2life, σε συνεργασία με το Blue Mile, χαρίζουν σε έναν τυχερό ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο γεμάτο ιστιοπλοΐα, κρασί και περιπέτεια. Δηλώστε συμμετοχή στην κλήρωση και κερδίστε δύο συμμετοχές, για εσάς και έναν/ μία συνοδό, στο Ιστιοπλοϊκό Κυνήγι Θησαυρού.
Ιστιοπλοϊκό κυνήγι θησαυρού: Κερδίστε ένα Σαββατοκύριακο θαλασσινής περιπέτειας
Η τυχερή που κερδίζει μία συμμετοχή για δύο άτομα στο Pink Kong Sailing Treasure Hunt είναι η Σωτηρία Μπουτοπούλου. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας. 

Ετοιμαστείτε για το πιο συναρπαστικό θαλασσινό διήμερο του φετινού καλοκαιριού: Ιστιοπλοϊκό Κυνήγι Θησαυρού, το Σαββατοκύριακο 30 Ιουνίου και Ιουλίου 2012, με την υποστήριξη του Pink Kong, του νέου υπέροχου ροζέ οίνου της Boutari που μόλις κυκλοφόρησε.

Το Pink Kong Sailing Treasure Hunt by Blue Mile είναι ένα από τα σπάνια events που έχουν διοργανωθεί στον χώρο της ιστιοπλοΐας και έρχεται φέτος για πρώτη φορά από το τo blue mile, τη μεγαλύτερη διαδικτυακή παρέα αποφοίτων σχολών ιστιοπλοΐας. Απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν την ιστιοπλοΐα και τη θάλασσα, ακόμα και σε όσους τώρα ξεκινούν.

Οι κανόνες είναι απλοί: Τα πληρώματα ετοιμάζονται και επιβιβάζονται σε σκάφη ανοικτής θαλάσσης, με σημείο εκκίνησης τη Μαρίνα Καλαμακίου. Το Σάββατο 30 Ιουνίου στις 10 π.μ., ξεκινά η αναζήτηση του θησαυρού. Μηχανή επιτρέπεται μόνο μέχρι την έξοδο από το λιμάνι. Η αναζήτηση του θησαυρού θα γίνει μόνο με πανί.

Παρ’ όλα αυτά, δεν χρειάζεται να έχετε γνώσεις ιστιοπλοΐας. Δεν θα βρει τον θησαυρό αυτός με το πιο γρήγορο σκάφος ή αυτός που ξέρει καλύτερη ιστιοπλοΐα. O skipper του σκάφους θα βοηθά και θα οργανώνει την ομάδα στο ιστιοπλοϊκό κομμάτι. Αυτό που χρειάζεται είναι να ξέρετε να δουλεύετε ομαδικά, να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες που θα σας δίνονται και να μπορείτε να παίρνετε γρήγορες αποφάσεις.

Μέσα στα σκάφη, θα υπάρχουν κάποιες πρώτες οδηγίες για το πώς θα γίνει η αναζήτηση του θησαυρού. Στην πορεία θα ανακαλύπτετε περισσότερα ίχνη και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για όλα. Θα μπορέσετε να ξεχωρίσετε τα σωστά ίχνη από τα παραπλανητικά; Ο προορισμός είναι ο Πόρος. Ο θησαυρός όμως, πού θα είναι κρυμμένος; Ποιος θα τον ανακαλύψει πρώτος;

Η διανυκτέρευση θα γίνει στις καμπίνες των σκαφών στο λιμάνι του Πόρου, έπειτα από άφθονο φαγητό, ποτό και διασκέδαση -αναπόσπαστα κομμάτια όλων των εκδηλώσεων της παρέας του blue mile. Την Κυριακή αργά το απόγευμα επιστρέφουμε στη βάση μας, μετά από όσο μπάνιο -και όσο Pink Kong- μπορείτε να αντέξετε. Η κάθε ομάδα είναι ελεύθερη να κάνει το πρόγραμμά της όπως αυτή κρίνει για να περάσει καλύτερα.

Παρέες που θα θέλουν να είναι μαζί στα σκάφη (μέχρι 8 άτομα) θα πρέπει ή να δηλώνουν συμμετοχή όλοι μαζί ή να το δηλώσουν στην διοργανωτική επιτροπή μέσω e-mail. Το κόστος είναι 139€ για το διήμερο ιστιοπλοϊκό κυνήγι θησαυρού και περιλαμβάνει την χρήση του σκάφους για 2 ημέρες, skipper σε κάθε σκάφος, καύσιμα, φαγητό και πάρτι με κρασί. Οργανώστε την παρέα σας και αποδεχτείτε την πρόκληση.

Πληροφορίες & κρατήσεις: 210 4110094, 6955589384, [email protected] www.bluemile.gr

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v