Ο Δήμος Αθηναίων μας καλεί να παίξουμε!

Τι θα παίξουμε; Την απάντηση ψάχνουν νέοι δημιουργοί που εκφράζονται με κάθε τρόπο, από 3D animation μέχρι φωτογραφία και από διακόσμηση μέχρι σκηνοθεσία, και εκθέτουν τα έργα τους σε μια πολύχρωμα έκθεση στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα, με ελεύθερη είσοδο.
Ο Δήμος Αθηναίων μας καλεί να παίξουμε!
Μια εβδομάδα νεανικής δημιουργίας με πρωταγωνιστές τη σύγχρονη Τέχνη και την τεχνολογία, περιμένει το αθηναϊκό κοινό στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων «Μελίνα», όπου από 12 ως 16 Ιουνίου 2012, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Δομή και το ArtLab21 παρουσιάζουν, στο πλαίσιο του Δομή art Festival, έκθεση art και design με έργα των τελειόφοιτων σπουδαστών του ΙΙΕΚ και θέμα «Ελάτε να παίξουμε!».

Νέοι δημιουργοί, από διάφορους τομείς των τεχνών και των νέων τεχνολογιών (διακόσμηση, computer aided design, γραφιστική, εικονογράφηση, multimedia, 3D animation, φωτογραφία, σκηνοθεσία, μοντάζ, εικονοληψία, ηχοληψία, μουσική τεχνολογία) παρουσιάζουν τις πτυχιακές τους εργασίες και υπόσχονται στους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες ένα εικαστικό ταξίδι με άποψη, στο οποίο αποκαλύπτουν το ταλέντο τους, αλλά και τις δυνατότητες έκφρασης της σύγχρονης Τέχνης.

Η έκθεση και οι πτυχιακές εργασίες των τελειοφοίτων σπουδαστών έχουν ως κεντρικό θέμα «Ελάτε να παίξουμε!». Πρόκειται για το σλόγκαν της Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας “Playgroup Hellas” για την οποία γραφίστες και εικονογράφοι σπουδαστές ανέλαβαν να σχεδιάσουν επικοινωνιακή καμπάνια, ενώ οι διακοσμητές ανέλαβαν την οργανωμένη σχεδίαση λειτουργικών και αισθητικά ολοκληρωμένων χώρων που θα καλύπτουν τις προσδοκίες του και θα ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες και ευαισθησίες των παιδιών.

Η εβδομάδα δημιουργίας στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων «Μελίνα» περιλαμβάνει εκτός από την έκθεση διαδραστικά παιχνίδια, προβολή ταινιών μικρού μήκους, documenters, 3d animation και ένα μοναδικό φινάλε με Metal Parties – Live και πολλά δώρα στο Rainbow Bar στο Γκάζι.

Info:
Διάρκεια: 12 έως 16 Ιουνίου 2012
Είσοδος για το κοινό: Ελεύθερη
Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων «Μελίνα»
Ηρακλειδών 66 & Θεσσαλονίκης- Θησείο, στάση Μετρό: Κεραμεικός, τηλ. 210-3452150
Ώρες λειτουργίας: Τρίτη - Σάββατο: 10.00 – 20.00, Κυριακή 10.00 - 14.00
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v