Πόσους online γρίφους μπορείς να λύσεις;

Βρήκαμε τα πιο εθιστικά κι ενδιαφέροντα παιχνίδια γρίφων στον θαυμαστό κόσμο του ίντερνετ και σε προσκαλούμε να σπαζοκεφαλιάσουμε παρέα.
Πόσους online γρίφους μπορείς να λύσεις;
Είσαι φαν των γρίφων; Οι σπαζοκεφαλιές ήταν η αγαπημένη σου σελίδα στο κλασικό αγαπημένο και πατροπαράδοτο σταυρόλεξο; Είσαι λάτρης του μυστηρίου και του σασπένς; Τρελαίνεσαι να λύνεις περίπλοκες ιστορίες και να βρίσκεις ποιος είναι ο δολοφόνος;

Αν απάντησες θετικά έστω και σε μία από τις παραπάνω ερωτήσεις, μάλλον έκανες την τύχη σου αφού η επιστημονική ομάδα του in2life έψαξε και βρήκε τα καλύτερα παιχνίδια γρίφων που κυκλοφορούν ελεύθερα στο ελληνικό ίντερνετ και σου τα παρουσιάζουμε.

3 πάντα στην Ιαπωνία

Τα πάντα βρίσκονται σε κίνδυνο, μιας και είναι είδος υπό εξαφάνιση. Πρέπει να είσαι λοιπόν πολύ προσεκτικός μαζί τους. Μπορείς να τα οδηγήσεις μέσα από την Ιαπωνία και να τα φέρεις πίσω με ασφάλεια; Για να σε δούμε;

MahjongCook

Είσαι ένας μάγειρας του Mahjong και πρέπει να βρείτε δύο όμοιες εικόνες που δεν είναι ενωμένες τουλάχιστον από την μία πλευρά. Ό,τι πρέπει για να σπαζοκεφαλιάσεις με τις ώρες.

Χαμένος στη Ζούγκλα

Οι εφιάλτες σου έγιναν πραγματικότητα δυστυχώς. Βρίσκεσαι χαμένος στη ζούγκλα και δεν φαίνεται ορατή διέξοδος; Μόνο ένας γριφομανής μπορεί να βρει τη λύση. Καλό κάψιμο ευχόμαστε εμείς.

Grifoi.gr

Δεν ξέρουμε που είσαι, όταν είσαι εκεί. Μπορεί να σε αποπροσανατολίσει κι ας είναι απλά, νερό. Τι είναι; Όταν τη ζητάμε δεν μπορούμε να τη δώσουμε και όταν τη δίνουμε δεν μπορούμε να τη ζητήσουμε. Ποια είναι; Περιμένεις πολλά αλλά σου ‘ρχονται λίγα. Θα μας σώσουν αυτά, λες να είναι αλήθεια; Τι είναι; 

Αυτοί κι άπειροι ακόμα γρίφοι σε περιμένουν στην ομώνυμη διαδικτυακή σελίδα που θα σε κάνουν να σπαζοκεφαλιάσεις με τις ώρες, λύνοντας έναν ακόμη κι έναν ακόμη και πάει λέγοντας.

Φιλικό Τουρνουά

Σε ένα φιλικό τουρνουά στη Νέα Υόρκη συναντήθηκαν πέντε μεγάλες ομάδες της Ευρώπης η Τσέλσι, η Λίβερπουλ, η Ντόρτμουντ, η Ρόμα και η Μπαρτσελόνα.  Στο τέλος του τουρνουά νικήτρια αναδείχτηκε η Μπαρτσελόνα με 8 βαθμούς, η Λίβερπουλ συγκέντρωσε 6 βαθμούς, η Ρόμα 4 και η Τσέλσι 3. Πόσους Βαθμούς συγκέντρωσε η Ντόρντμουντ;

Σημείωση: Κάθε ομάδα παίζει έναν αγώνα με κάθε αντίπαλο, η κάθε νίκη δίνει 3 βαθμούς και η ισοπαλία 1 βαθμό. Σε πιστεύουμε μπορείς να βρεις τη λύση.

E.B.O.N.Y.

Ο δημιουργός του θέλει το E.B.O.N.Y. να είναι το πιο περίεργο παιχνίδι του είδους που θα συναντήσουμε στο ίντερνετ.

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα παιχνίδια γρίφων που είδαμε, αυτό δεν αποτελείται από απλούς, άσχετους μεταξύ τους γρίφους. Οι γρίφοι του E.B.O.N.Y. ακολουθούν μία πλήρως ανεπτυγμένη ιστορία με έντονη πλοκή, που σε κάνει να θες να λύσεις τον έναν μετά τον άλλο.

Ο χειρισμός είναι εύκολος, και οι απαιτήσεις του είναι λίγο πολύ οι ίδιες με κάθε παιχνίδι γρίφων.  Πάτα το Play!

Braingle

Το Braingle διαθέτει περισσότερους από 10.000 γρίφους, παιχνίδια και άλλες προκλήσεις για το μυαλό. Διάλεξε ό,τι σου αρέσει περισσότερο αλλά πριν το κάνεις φρόντισε να αδειάσεις το πρόγραμμά σου γιατί θα ξοδέψεις μπόλικες ώρες στη λατρεμένη αυτή πλατφόρμα.

Great Secret

Πιστεύεις ότι είσαι έτοιμος/η να λύσεις 22 γρίφους σταδιακά αυξανόμενης δυσκολίας που θα οδηγήσουν στην αποκάλυψη του μυστικού και να ξεκλειδώσεις τα 22 κομμάτια μιας διαδραστικής ταινίας φαντασίας με βαθύ ιστορικό υπόβαθρο; Αν ναι, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα πολύ απλά βήματα και να εθιστείς στον κόσμο του Great Secret.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v