11 πράγματα που δεν ήξερες ότι μπορείς να κάνεις στο Google

Η μπάρα του Google κρύβει μικρά μυστικά, αλλά και μεγάλα. Νιώθεις έτοιμος να ανακαλύψεις τις κρυφές της ιδιότητες;
11 πράγματα που δεν ήξερες ότι μπορείς να κάνεις στο Google

Η Google έχει αναπτύξει εκατοντάδες δυνατότητες «κρυμμένες» στη μηχανή αναζήτησής της. Όρεξη να έχεις να ψάχνεις και να βρίσκεις διάφορα σημαντικά και ασήμαντα ενδιαφέροντα σε κάθε περίπτωση πραγματάκια.

Δες παρακάτω μερικά «μυστικά» που μάλλον δεν σου έχει αποκαλύψει κανείς και μπορείς να τα κάνεις ανοίγοντας την κεντρική σελίδα.

Να εξερευνήσεις τον Άρη

Νιώθεις έτοιμος να… προσαρηωθείς; Μπορείς να το κάνεις και να περάσεις ευχάριστα το χρόνο σου σε εξωγήινο τοπίο κάνοντας κλικ εδώΝα βρεις και να κατεβάσεις δεκάδες δωρεάν γραμματοσειρές

Καλλιγραφικές, γοτθικές, κλασικές, μοντέρνες, έλα πάρε πάρε πάρε, οι καλύτερες δωρεάν γραμματοσειρές είναι εδώ.

Να εξερευνήσεις το διάστημα

Πλανήτες, άστρα, αστερισμοί, νεφελώματα, όλα στην οθόνη σου με ένα κλικ εδώ. Πού ξέρεις, μπορεί να πετύχεις και κανέναν εξωγήινο πολιτισμό – λέμε τώρα.

Να κάνεις πράξεις

Πολλαπλασιασμοί, διαιρέσεις, προσθέσεις, αφαιρέσεις, ποσοστά, απ’ όλα έχει το κομπιουτεράκι της Google, αρκεί να γράψεις στη γραμμή αναζήτηση τι θέλεις.

Να παίξεις Atari Breakout

Γκούγκλαρε το όνομά του ή αν βαριέσαι κάνε κλικ εδώ και ετοιμάσου να σπαταλήσεις άφθονο ελεύθερο και μη χρόνο. Να το στρίψεις

Κορώνα ή γράμματα; Δεν σου περισσεύουν κέρματα; Γράψ’το στην αναζήτηση και όλα γίνονται.

Να παίξεις φιδάκι

Το θυμάσαι; Κι άλλος χαμένος ελεύθερος χρόνος έρχεται για σένα και μόνο. Απλά γράψε «φιδάκι» στη μηχανή αναζήτησης.

Και ναρκαλιευτή

Μην τα ξαναλέμε. ΕΘΙΣΜΟΣ

Να δεις πόσο δημοφιλείς είναι οι λέξεις

Βάλε μία ή περισσότερες λέξεις στα αγγλικά και δες πόσο συχνά εμφανίζονται στη βιβλιογραφία από το 1500 μέχρι το 2008. Καμμενιά, αλλά έχει ενδιαφέρον.

Να τσεκάρεις ανεκτίμητα έργα τέχνης από όλον τον κόσμο

Κορυφαία μουσεία και γκαλερί από κάθε γωνιά του κόσμου εκθέτουν ανεκτίμητης αξίας κομμάτια για τα μάτια και την οθόνη σου μόνο – κλικ εδώΝα μεταφράσεις σύμβολα και χαρακτήρες ζωγραφίζοντάς τα

Στο Google Translate υπάρχει επιλογή να ζωγραφίσεις οτιδήποτε θέλεις σε σύμβολο ή λέξη ή γράμμα και να στο μεταφράσει. Όχι, παίζουμε. Αρκεί να κλικάρεις το μολυβάκι κάτω δεξιά.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v