Τέλεια παιχνίδια γνώσεων για να παίξεις με την παρέα

Ισχύς εν τη ενώσει αλλά και τσακωμοί και κλεψιές σε πέντε τίτλους που θα απογειώσουν τη διασκέδαση στο σπίτι με την παρέα.
Τέλεια παιχνίδια γνώσεων για να παίξεις με την παρέα

Λίγοι φίλοι και καλοί, αλκοόλ, ωραία μουσική και στο ταμπλό (ή την τηλεόραση) επικές μονομαχίες γνώσεων επί παντός επιστητού.

Αυτά τα παιχνίδια είναι ιδανικά για τις παρεϊστικες βραδιές της καραντίνας.

Η Γνώση είναι Δύναμη
19,9€ από εδώ

Άκρως διασκεδαστικό (τηλε)παιχνίδι γνώσεων αποκλειστικά για το PS4, από τη σειρά PlayLink, το οποίο παίζεται με μια κινητή συσκευή και μέχρι πέντε φίλους σου. Μαζί τους μπαίνεις στην Πυραμίδα της Γνώσης όπου καλείστε να απαντήσετε σε μια μεγάλη ποικιλία θεματικών ερωτήσεων για να φτάσεις πρώτος στην κορυφή της. Το παιχνίδι προσφέρει ποικίλες δυνατότητες στην οθόνη αφής του κινητού σου το οποίο συνδέεται με την κονσόλα, ενώ μπορείς και να συνομωτήσεις με τους αντιπάλους σου για να βγάλεις από τη μέση τον… μισητό σου φίλο.



Game of Thrones: The Trivia Game
43€ από εδώ 

Εδώ χρησιμοποιείς τη γνώση σου για την επική σειρά για να ανταγωνιστείς τους φίλους σου για τον Σιδηρούν Θρόνο. Θα χρειαστεί να απαντήσεις σε ερωτήσεις πάνω στις τέσσερις πρώτες σεζόν της σειράς, προκειμένου να κατακτήσεις θέσεις-κλειδιά στο Westeros. Όποιος ελέγχει τις περισσότερες τοποθεσίες στα Επτά Βασίλεια είναι ο νικητής. Το παιχνίδι διαθέτει περισσότερες από 1200 ερωτήσεις, οργανωμένες ανά σεζόν.

Basket Quiz
14,90€ από εδώ

Γίνε ο MVP της βραδιάς και κέρδισε το πρωτάθλημα, παίζοντας το μοναδικό παιχνίδι γνώσεων για την πορτοκαλί θεά. Σκοπός σου είναι να βάλεις όσα περισσότερα καλάθια μπορείς απαντώντας σωστά σε ερωτήσεις. Το παιχνίδι διαθέτει 2.200 ερωτήσεις από 21 διοργανώσεις όλου του κόσμου, με κάποιες να μετρούν περισσότερο (τρίποντο), ενώ άλλες να παρέχουν δυνατότητες όπως πάσες και λοιπές μπασκετικές ενέργειες.



Recollect – Ο Γύρος Του Κόσμου
15€ από εδώ

Ένα παιχνίδι που εξασκεί την οπτική αντίληψη, την ικανότητα αναγνώρισης μοτίβων, τη μνήμη και την ευρηματικότητα των παικτών, προσφέροντας παράλληλα γενικές γνώσεις για τα σημαντικότερα μέρη του πλανήτη. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να συγκεντρώσεις τις περισσότερες κάρτες, ολοκληρώνοντας σε κάθε κάρτα τις τρεις δοκιμασίες με αντίπαλο το χρόνο.

Bezzerwizzer
20€ από εδώ 



Μια πιο ενδιαφέρουσα παραλλαγή των κλασικών τρίβια παιχνιδιών, το Bezzerwizzer διαθέτει 20 κατηγορίες ερωτήσεων (επιστήμη, κινηματογράφος, ιστορία κ.α.), ενώ προσφέρει και δυνατότητες… κλοπής αλλά και εναλλαγής των πιονιών για πιο ενδιαφέρουσες παρτίδες. Δεν αρκεί να γνωρίζεις τις όλες τις απαντήσεις στις διάφορες κατηγορίες. Πρέπει να παίξεις με στρατηγική αλλά να είσαι και λιγάκι τυχερός για να κερδίσεις τους φίλους σου. Είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε ανά πάσα στιγμή, οι αντίπαλοι να μπορούν να κλέψουν κάρτες, να αλλάξουν τη διαμόρφωση του πίνακα και να αφαιρέσουν τα πλεονεκτήματα των αντιπάλων τους.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v