Αυτά τα επιτραπέζια είναι το αντίδοτο στη βαρεμάρα

Ψάξαμε, βρήκαμε online και σας προτείνουμε πέντε εθιστικότατα επιτραπέζια για παρέες αλλά και ζευγάρια.
Αυτά τα επιτραπέζια είναι το αντίδοτο στη βαρεμάρα

Κάντε ένα διάλειμμα από τον μαραθώνιο ταινιών ή σειρών και ακονίστε το μυαλό σας με τα παρακάτω συναρπαστικά και άκρως εθιστικά επιτραπέζια.

When I Dream

4-10 παίκτες, διάρκεια 20-40 λεπτά, αγορά από εδώ

Η νύχτα πέφτει και τα όνειρα ξεδιπλώνονται. Στο παιχνίδι στου Χρήστου Δαρσακλή, οι παίκτες παίρνουν με τη σειρά το ρόλο του Ονειρευτή και φοράνε μια μάσκα καλύπτοντας τα μάτια τους. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι πνεύματα και παίρνουν κρυφά μια μυστική κάρτα ρόλου. Ο ρόλος τους μπορεί να είναι καλό ή πονηρό πνεύμα ή και trickster. Στις κάρτες υπάρχει ένα από τα στοιχεία του ονείρου και οι παίκτες καλούνται να τις περιγράψουν σε αυτόν που κοιμάται μόνο με μια λέξη. Η φαντασία παίζει σημαντικό ρόλο σε ένα παιχνίδι για… ωραίες και ωραίους κοιμωμένους.



Unlock!

2-6 παίκτες, μέση διάρκεια 60 λεπτά, αγορά από εδώ

Ένα συναρπαστικό συνεταιριστικό παιχνίδι καρτών το οποίο εμπνέεται από τα δωμάτια απόδρασης, και χρησιμοποιεί ένα απλό σύστημα που επιτρέπει στους παίκτες να συνδυάζουν αντικείμενα και να λύνουν γρίφους χρησιμοποιώντας μόνο κάρτες και μια συνοδευτική εφαρμογή που μπορεί να παρέχει ενδείξεις, να ελέγχει τους κωδικούς, να παρακολουθεί τον υπόλοιπο χρόνο. Καθεμία από τις τρεις τράπουλες αποτελεί ένα πλήρες, ανεξάρτητο σενάριο.



Azul

2-5 παίκτες, διάρκεια 30-40 λεπτά, αγοράστε το από εδώ

Σε αυτό το παιχνίδι, οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο τοποθετητή διακοσμητών πλακιδίων οι οποίοι ασχολούνται με το μεγάλο έργο της επιμέλειας των τοίχων του βασιλικού παλατιού της Evora. Στόχος να σκοράρουν πόντους νίκης για κάθε πλακίδιο που καταφέρνουν να τοποθετήσουν με επιτυχία στο ταμπλό. Πρόκειται για ένα εικαστικά πανέμορφο και πανεύκολο οικογενειακό παιχνίδι τοποθέτησης πλακιδίων σε συγκεκριμένα μοτίβα, το οποίο θα τεστάρει τη δημιουργικότητα αλλά και την ευστροφία σας.



Αναζητώντας το Ελντοράντο

2-4 παίκτες, 30-60 λεπτά διάρκεια, αγοράστε το από εδώ

Οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο των εξερευνητών, οι οποίοι έχουν αποστολή να ψάξουν και να βρουν τη θρυλική χρυσή πόλη, στα βάθη της ζούγκλας του Αμαζονίου. Κάθε παίκτης εξοπλίζει τη δική του ομάδα και θα προσλαμβάνει διάφορες προσωπικότητες που μπορούν να βοηθήσουν στην αναζήτηση, από επιστήμονες μέχρι ανιχνευτές. Όμορφος σχεδιασμός, σχετικά γρήγοροι γύροι και απλοί κανόνες σε ένα παιχνίδι που θα σας κάνει επίδοξους Ιντιάνα Τζόουνς.



Obscurio

2–8 παίκτες, 40–50 λεπτά διάρκεια, αγοράστε το από εδώ

Ένας παίκτης, ο Οδηγός, πρέπει να καθοδηγήσει την ομάδα του προς την έξοδο, δωμάτιο προς δωμάτιο, δίνοντας στοιχεία για τη σωστή πόρτα που πρέπει να χρησιμοποιηθεί, η οποία είναι μια κάρτα εικόνων. Οι υπόλοιποι παίκτες ως Μάγοι συνεργάζονται για να καταλάβουν τις λεπτομέρειες που τους υπέδειξε ο Οδηγός και να βρουν την σωστή κάρτα. Έλα όμως που υπάρχει ένας Προδότης ανάμεσά τους. Κανέναν δεν μπορείς να εμπιστευτείς σε αυτό το συναρπαστικό παιχνίδι συνεχούς αμφιβολίας.



Το χρονικό ενός εγκλήματος

1-4 παίκτες, 60–90 λεπτά διάρκεια, αγοράστε το από εδώ  

Συνεργατικό παιχνίδι εγκληματολογικών ερευνών το οποίο παίζεται συνδυαστικά με μια εφαρμογή και ένα σύστημα εικονικής πραγματικότητας και βάζει τους παίκτες στον ρόλο ντετέκτιβ που προσπαθούν να λύσουν πληθώρα εγκλημάτων. Στόχος των παικτών είναι να συλλάβουν τον μανιακό δολοφόνο κάθε ιστορίας, σε όσο το δυνατόν συντομότερο χρονικό διάστημα. Σούπερ πρωτότυπο παιχνίδι εγκληματολογικών ερευνών, το οποίο μάλιστα προσφέρει και μπόλικα fanmade σενάρια που υπάρχουν online και μπορείτε να κατεβάσετε.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v