Η χαρά των gammers στο Gamics 2006

Φανταστείτε ένα κτίριο γεμάτο από ειδικά διαμορφωμένους χώρους για games σε κονσόλες και PC’s, επιτραπέζια παιχνίδια, comics, περιοδικά, κινητά τηλέφωνα, gadgets, γιγαντοοθόνες, μουσική, trailers και ατέλειωτα happenings. Αυτό είναι το Gamics, η χαρά των gammers. Οργανώνεται από 14- 17 Απριλίου στο χώρο της Helexpo.
Η χαρά των gammers στο Gamics 2006

Ένα διασκεδαστικό, πρωτότυπο, interactive event διοργανώνεται από τις 14 έως τις 17 Απριλίου στον εκθεσιακό χώρο της Helexpo.

Φανταστείτε ένα κτίριο γεμάτο από ειδικά διαμορφωμένους χώρους για games σε κονσόλες και PC’s, επιτραπέζια παιχνίδια, comics, περιοδικά, κινητά τηλέφωνα, gadgets, γιγαντοοθόνες, μουσική, trailers και ατέλειωτα happenings.

Τι θα συμβεί εκεί; Πολλά και διάφορα.

Ξεχωρίσαμε:

* Τρελές ταχύτητες σε bucket θέσεις... παίζοντας Need for Speed MW. Παίξε το απόλυτο τουρνουά σε μεγάλες οθόνες.

* Διαγωνισμός στο γνωστό ποδοσφαιράκι FIFA 2006

* ο επισκέπτης γίνεται εξώφυλλο του αγαπημένου του περιοδικού. Θα φωτογραφίζεται και θα βάζει με φωτομοντάζ το πρόσωπό του στο cover.

* PC κόντρες σε one-on-one challenge και tournaments με πολλά παιχνίδια όπως Counterstrike, Warcraft 3, DOTA, Pro Evolution 5, Championship Manager, NBA Live, World of Warcraft, Call of Duty, Commandos, Lara Croft Legend, Battlefield 2, Painkiller Black, Need For Speed MW κ.α.

* Παιχνίδι GT σε bucket θέσεις.

* Δημιουργοί comics και κοινό σχεδιάζουν παρέα. Επώνυμοι και επίδοξοι creators σχεδιάζουν, σχολιάζουν, διακωμωδούν..

* Ποδοσφαιράκι live. Γίνε αστέρι στη live ποδοσφαιρική αρένα με χλοοτάπητα. Πειράζει που θα παίζετε μεταξύ σας...δεμένοι;!

* Μεγάλα τραπέζια για Μεγάλες Μάχες! Tουρνουά επιτραπέζιων Warhammer, YuGiOh, Magic και επιδείξεις σε Lord of the Rings.

* Διαγωνισμοί karaoke

* τουρνουά TEKKEN 5.

* Τουρνουά παιχνιδιών σε κινητά τηλέφωνα.

* Επίδειξη BMX από επαγγελματίες

* Τρελή παρέα, απίθανες κόντρες σε Trivial Pursuit, World Football+Celebrity, Jenga, Taboo κ.α.

Το ημερήσιο εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ, ενώ το τετραήμερο 30 ευρώ. Οι ώρες λειτουργίες είναι από τις 10 το πρωί έως τις 22.00 το βράδυ, ενώ το Σάββατο 15 Απριλίου στις 21.30 είναι προγραμματισμένο μεγάλο πάρτυ με πολλή μουσική από τους παραγωγούς του Best Radio.

Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων, ενώ έχουν την υποστήριξη του CONN-X, OTE και των Village Cinemas και Village Fun n Bowl.

Το κέντρο της Helexpo είναι στο 29 της Κηφισίας, όπου μπορείτε να φτάσει με λεωφορεία που θα φεύγουν κάθε 10 λεπτά από το σταθμό της Νερατζιώτισσας ή να ακολουθήσετε τις οδηγίες του Driveme.gr.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v